görseller
dude where is my car 

belki ilginizi çeker
  1. · unutulmaz film replikleri
  2. · ashton kutcher
  3. · dude
  4. · ilker başbuğ
  5. · de lorean
  6. · seann william scott
  7. · hey dude where is my car
  8. · not another teen movie
  9. · shibby
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · ezel
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · güller kırmızıdır menekşeler mor
  9. · mehmet aurelio

dude where is my car*  

1. ashton kuscher,sean william scott ve jennifer garner'ı başrolde görebileceğiniz, sıradan bir amerikan komedisi olmasına rağmen izlerken keyif aldığım bir film..
    (ava adore, 10.04.2005 11:45)
  2. izlediğim en saçma film.izlemeyenlere şiddetle uzak durmalarını tavsiye ederim...
    (parantezicindeucnokta, 10.04.2005 15:34)
  3. komikliği saçmalığından gelen, eğlenceli film. fransız devekuşu yetiştiricisi için dublajsızı tavsiye edilir.
    (hepten aykırı, 13.08.2005 16:11)
  4. aptallığıyla sizi duvarları yumruklatacak iki arkadaşın çok içmeleri sonucu geçirdiği geceyi hatırlamamaları ve o gece neler yaptıklarını bulmaları için uğraşmalarını anlatan film.özellikle dövme yaptırma olayı fıtık etmişti beni.
    (bettyboop, 29.09.2005 20:48)
  5. (bkz: zoltan)
    (the nova, 09.09.2006 19:44)
  6. ismini the big lebowski'den almış olması muhtemel film. hatırlarsanız:
    -dude where is your car?
    (keyif pezevengi, 09.09.2006 19:57)
  7. ali g inda house ve jay and the silent bob filmlerinden sonra rahatlıkla aşırı absürd komedi filmleri arasına sokabileceğim filmdir.

özellikle birbirlerinin dövmelerine baktıkları sahne sinema tarihine geçmiştir herhalde.

sinemada izlediğime mi yanayım,yoksa sadece izlediğime mi yanayım.bütün bunlara rağmen güler insan.

dude where is my mind?
    (sycrone one, 09.09.2006 20:04 ~ 20:04)
  8. ikilinin yeni arabalarıyla ışıklarda beklerken hemen yanlarındaki arabada bulunan çifte yaptıkları artislik iğrenç ötesiydi. bilmeyenler için anlatayim.
    yandaki araba gaza basar. bizimkilerde gaza yüklenir.
    yandaki arabadaki adam elini kız arkadaşının omzuna atar. bizim ashton da sean'in omzuna elini atar.
    yandaki arabadaki adam kız arkadaşına dudaktan yapışır. bizimkiler de yapışır.
    (mcan, 01.01.2007 18:10)
  9. lostta hurleynin bulduğu minibüsümsü arabayı kaybetmesiyle dillendirebileceği replik.
    (soul, 14.04.2007 13:15)
  10. o caaaanım oyuncu kadrosunu berbat bi senaryo ile mahv eden filmimsi...zaman kaybı,sakın denemeyin.
    (absolutely, 20.12.2007 11:47)
  11. hayatımın yaklaşık iki saatini boşa harcatan filmdir.
    (jellyjam, 20.12.2007 12:33)
  12. hayatımda gördüğüm en eğlenceli film. tekrar tekrar izleyesi geliyor insanın. hele dövme sahnesinde altıma işemiştim neredeyse.
    (lima, 10.04.2008 18:23)
  13. gecenin bir yarısı cassandra s dream'i izledikten sonra o kadar bunalmıştım ki o halet-i ruhiye içinde uyuyamacağım için saçma sapan bir şeyler izleyip rahatlamak istedim.

film hakkında hiç bir ön bilgim yoktu. sadece ismine bakarak arkadaşdan aparttığım arşivden seçtim.

bu tip fimleri izlerken kendinizi filmin frekansına ayarlamanız gerekiyor yoksa birkaç dakika içinde kayış kopuyor, ööhh lamn bu ne deyip kalıyorsunuz.

herneyse, şu metni uzun tutmak için elimden geleni yapıyorum ama yok. berbat bir film bu. izlemeyin izlettirmeyin. belki bir ya da iki bilemedin üç komik sahne var ama totally crap lan bu.

-------okunabilir sıpoylır-----------
    1,5 saat sabredip, izledik. bari o hot chicklerden birinin memelerini görseydik. memesiz gençlik komedisi mi olur lamn!
    -------okunabilir sıpoylır-----------

başınıza shibby kadar taş düşsün.
    (rotasız pilot, 05.09.2008 16:44 ~ 16:48)
  14. kadroya ve film afişine bakılıp izlenesi bulunabilecek filmlerden. zaman kaybıdır, saçmadır.
    (nukleerbasliklihatun, 03.09.2009 14:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil