parlatmayı aşırıya kaçıran kızlarda dudak üstünde bir kat bir tabaka oluşturur bu parlatıcı ki kötü gözükür.
kızların vazgeçilmez makyaj malzemesi... olmazsa olmazlardan...
(karde, 05.11.2005 20:41)
bir arkadaşımın derste sıranın altına girerek ısrarla dudağına sürmeye çalıştığı kozmetik ürünü. olayı izleyen ben şaşkınlığımı gizleyememekle birlikte arkadaşlığımızı gözden geçirme kararı almıştım. gece dışarı çıkarken veya yazın hafif parlaklık vermek amacı dışında asla ve kat'a kullanılmamalı, zira o yağlı görüntü insanın midesini bulandırıyor.
süren kişide de dudaklarına sılıkon yaptırmıs hissiyatı verır.bır yapmacılık bır agzını dogru durust kapatamama(bozulmasın adına) ıkı metre oteden bıle bellı olan 'dudak adam' şekli şemalini verir.
(şeffaflardan bahsediyorun) ince dudaklılar kullandığında biraz daha kalın gösterir hoş durur ama kalın dudaklılar kullandığında daha neden kasıyosun dedirtir yani? onlar daha koyu renkli ve mat kullanırlarsa hoş durur .. aslında renk için tam koyu demeyelim çünkü ten rengi de önemlidir..
ceninden yapılıyomuş dudak parlatıcısı..
(bkz:
ceninden yapılan yüz kremi)
(bkz:
ceninden yapılan göz kremi)
dudağın tamamına sürüldüğünde tavuk yemiş de ağzını silmemiş görüntüsü yaratan, ancak alt dudağın tam ortasına az miktar sürüldüğünde dolgun ve güzel bir görüntü meydana getiren zımbırtıdır.
kız arkadaşlarla karşılaştığımda kendimi öptürmememe neden olan hede..
(subuo, 29.12.2005 01:02)
kızların çok hoş çekici falan durduğunu sandığı, doğal makyaj elemanı olarak görülen hede.
hatta direkt itiraf ediyim şaane bişe sandığım saçım başım yapışmasa her allahın günü kullanacağım hödö.
her kızın makyaj çantasında bi tane bulunur zaten, bi de acaip kokulu simli olanları olduğu için ideal tüketim çılgınlığ tetikleyicisidir. aynı görünümü sağlayan ürünün 7 farklı kokusunu bulundurma isteği uyandırır.
en solgun anınızda bile yüzünüze ayrı bir renk katan ve inanılmaz çekici duran makyaj malzemesi
mat rujun üstüne sürülen dudağı parlatan şeffaf ruj. insanı havalı gösterir. bazı kızlar bunu sadece kullanırlar ki tam komedi halini alabilir.
bir bayanda hafif göz kalemi ve azıcık -ama harbiden azıcık- allıkla gayet muhteşem duran makyaj malzemesi. ben derim ki yüze yapılan 23423423 kilo fondotendien riekden bazen ot bazen boktan oluşan makyaj kombinasyonlarının alayından daha çekici ve güzeldir bu allık-kalem-parlatıcı üçlüsü. evet.
çok fazla sürmemek,dudağın doğallığını bozmamak koşuluyla bayanları-yoksa dudakları mı demeliyim- son derece seksi gösteren makyaj malzemesi.
süreni her daim daha yeni makarna yemiş gibi gösteren gereksiz yere fazla anlam yüklenen bir çeşit yağ.