|
|
- yeni gördüğüm, kırmızı renkleriyle pek hoş olmuş sözlük stili.
- insanın gözünü gönlünü açan,kırmızının ahenkle dansı olan,benimde kullanmakta olduğum sözlük stili
- ıslak stil...*
- saygısızlık olmazsa the nightmare before christmas adlı stilden sonra ancak lastik modunda kev kev eden* nahoş stil...
(bkz: sana kırmızı çok yakışıyor)
- (bkz: kırmızı ışıkta kamyonu devirmek) *
- severek kullandığım bıcır bıcır bir stil.
- ilk bakıldığında digital vision kitabının iç kapak tasarımına benzeyen,ikinci sefer bakıldığın ise oki'nin araç giydirme reklamının tasarımına anımsatan. ıcıllı bıcıllı başarılı bir still çalışması...
- en güzel üç sözlük stilinden biri. bazen de en güzeli, tabi değişiyor moda göre.
- domates ve itü isimli stillerle birlikte itü sözlüğe kırmızının çok yakıştığını kanıtlayan bir stil. şok gözel.
- (bkz: fieldy's dreams)
- bir çok stili inceleyip ve bazılarını de deneyip sonunda yine dönüş yaptığım şahane stil. renk uyumu mükemmel, ne göz yoruyor ne de karışık duruyor. tek kelimeyle "abi harika olmuş" (üç mü oldu şimdi.)
edit: aynı şeyi yazmak için başlığın altına girdim ve ne göreyim. daha önceden yazmışım.
seviyorum lan bu stili.(emrahman, 20.09.2007 22:53 ~ 26.08.2008 01:04)
- çok kullanışlı olan, üstelik girilerin kırmızı renkle yazılması nedeniyle hataların daha kolay görülmesini sağlayan stil.en azından bence.
- gün itibariyle mavi-gri renklere brünmüş stil. bir hata mı var, anlayamadım...
- kendime "kullanıcı girişi yapmamış mıydım" diye sormamın sebebi stil.
|