|
|
- an itibariyle tracy hickman'ın sitesinde bizzat kendi entrysinden haberini aldığım sevindirici hadiseler zincirinin sonucu. aşağıda da söz konusu mesaj:
"yes, there is a bona fide, real movie in the works. we'll be telling you more about this in the next podcast as we await some ink to dry. nevertheless, ı'll give you what details ı can, which should provide for some wonderful discussions here, ı should think!"
tracy hickman
http://p098.ezboard.com/...(twinkle, 18.06.2006 17:38 ~ 19:57)
- dragonlance fanlarının merakla beklediği animasyon. bakalım bizim kafamızdaki paladine,raistlin ,takhisis vs . filmde nasıl olacak..
http://www.imdb.com/...
http://www.dragonlance-movie.com/...
- korkuyorum.
hayatta zevk aldığım binlerce şey yok, dragonlance elimdekilerden ve sevdiklerimden. yanlış bir şeyler olmasından korkuyorum.
dungeons and dragons'un o berbat filmini anımsıyorum, iyice korkuyorum. lotr serisi ile yüreğime su serpeyim diyorum helm's deep'teki orc sayma özürlü yönetmen, kitabı senaryoya kafasına göre aktaran şakacı senarist geliyor, yine korkuyorum.
ama diyorum, bu bir animasyon, paraya kıymazlar, özel efektler kalemin, klavyenin, farenin ucunda...
o bu değil de, bu animasyon filmi benim solace'ımdan bir vallen ağacı söker, palanthas'ımın kaldırımlarına eskaza tükürürse, o yönetmene de yapımcıya da koşar adım gider staff of magius'un sivri ucuyla girişirim.
- http://www.youtube.com/...
ilk traileri çıkmıştır. hayalimdeki kadar mükemmel değil -zaten o kadar mükemmel olmasını da beklemiyordum- ama yine de nefes kesici.
(bkz: kelimeler kifayetsiz)
- raistlin'i christopher lambert'ın canlandırmasını istediğim filmdir eğer çekilecekse.
- film animasyon filmdir cancağızlarım. senelerdir bekledikten sonra animasyona karar verdiler, umarım batırmazlar ama buna da şükür sonuçta.
- bu ne mına koyim? 80lerde yapıyorlardı bu tarz animasyonları. haa 2007'nin hakkını yememek lazım arada 3 boyuta geçiyor sonra tekrar 80lere dönüyor. ulan koskoca dragonlance, yıllardır çekilmedi de çekilmedi. bu ne lan? trailer project izlerken gaza geliyorum bu ne peki? forgotten realms değil ki bu, über atmosfer hiper karakter. bi fragman adamı bile çok görmüşler. isteyince nası çekiliyor harry potter falan. kameraya bakarak karizmatik laflar eden raistlin nedir ayrıca?
(eolys, 31.10.2007 23:23 ~ 23:26)
- (bkz: he man)
- tüm ümitlerin, hayallerin boşa çıktığı, senelerce bekledikten sonra hiç bi boka benzemediğini görüp margaret weis'e sövdüğünüz animasyon film. *
saatlerce bekledim inmesini, zaten trailerdan ne kadar boktan olduğu belliydi o ayrı da.
-spoiler içerebilir-
nedense ejderanlar 3 boyutlu, insanlar ve elfler 2 boyutlu.. görüntü kalitesi berbat, bi sahne flu çizilmiş, akabindeki parlak falan... seslendirmelere hiç girmiyorum, o beğenmediğimiz raist en iyisi gene içlerinde ama mal gibi öksürüyor o ayrı.
ben hayatımda bu kadar boktan bi adaptasyon da görmedim. kitabı kuşa çevirmeleri bir yana konudan konuya atlamışlar. tanis laurana'ya it gibi davranıyor, laurana sonra elistanla işi pişiriyor falan. bizim milletin karizmasına vurulduğu tanis tam bi ezik çelişki adamı olmuş çıkmış. hani aşk, hani tutku? hani savaş sahnelerinin heyecanı?
çok afedersiniz seyine koymuşlar dragonlance'in. he-man bile daha halsiyetli çok ciddiyim. çok sinirliyim.
bi tek kitiara'nın çizimi "diğerlerine oranla" fena değil, ama o da kötü.
bu arada bu lavuklar 2.sini çekmicekler heralde, cünkü eben'den hiç bahsedilmedi. zincir odasına girmediler, kith-kanan kılıcını tanise vermedi.
allahım deli olucam şimdi. mal gibi ordan oraya ordan oraya giden bi avuc gariban savaşcının filmi bu arkadaşlar. dragonlance falan değil.
izlemeyin hem vaktinize hem sinirlerinize yazık.
kitap kapakları bile daha gerçek be!
-spoiler içerdi-
- filmi çekilecek dedikoduları konuşulmaya başlandığı dönemler hiç önem vermedim.güzel birşey çıkacağına dair en ufak bir beklentim yoktu.bu önyargının nedeni yüzüklerin efendisi dışındaki fantezi eserlerinin sinema versiyonlarından hiç tatmin olmamış olmamdı.en büyük örneği de tahmin edebileceğiniz gibi dungeons and dragons.zaten unutup gitmiştim.taki bugün sözlükte başlığını görene kadar.linke tıklayıp traileri izlediğimde ne yapacağımı şaşırdım.boş boş güldüm sadece...ve önyargının çoğu zaman işe yarayan birşey olduğuna karar verdim.
|