sabunun hası, 5.5 ph derecesini sevdiğimin. türkçede beyaz güvercin demek.
nemlendiricileri, deodorantı, duş jeli, şampuanı ve diğer ürünleri yıllardır piyasada olan sabunu gibi kaliteli olan, güvenilesi marka
(dydm, 01.07.2004 01:09 ~ 01:10)
cildinizi sabun gibi kurutmaz.
4te 1 nemlendirici kremli.
yağlı ciltlerde sivilce yapan ve bir kez durulayınca elden çıkmamış hissi veren sabunumsu.
body silk nemlendirici yüz ve vücut kremi
kuğu
vakti zamanında amerikan askerleri için üretilmiş sabun.
sabun gibi kurutmadığı söylendiği halde ne zaman kullansam yüzümü geren sabunumsu kremimsi temizlik maddesi.
unilever firmasının kişisel bakım ürünleri serisinde yer alan markasıdır.
amblemini ilk gördüğümde,"anaa bülent-rahşan çifti politikayı bırakmış kozmetik işine el atmış" dediğim sabundur. pardon dove sabun değildir.
*** (kapsül, 28.07.2006 22:45 ~ 30.07.2006 21:58)
bir turizm ve seyahat acentesi.
body silk'i epey güzel olan marka. kokusu da gayet hoş.. (bkz:
reklamları izlediniz)
çerkesçede "iyi" anlamına gelen sözcük.
cildiyeci tarafından tavsiye edilmiş sabun gibi kurutmayan temizleyici
şampuanları ne kurutur ne yağlandırır o bakımdan iyidir
(felis, 22.08.2006 21:22)
cilde iyi gelir gazıyla aldıp kullandığım, lakin
jude law gibi suratı
freddy krueger gibi yamultan, beni iki haftada sivilce manyağı yapan kremsi hede...
yeni reklamı ile çok bilinen bir gerçeği güzel bir betimleme ile gözler önüne getirmektedir..
(bkz:
http://www.youtube.com/...)
ve doğal olarak dalgaya vurulmaktadır;
(bkz:
http://www.youtube.com/...)
teşekkürler dove diye bir sloganları var.
reklamlarına her yaştan bakımlı bayanlar çıkar;
- cildim kuruydu
+ göz altlarım poşet gibiydi
* sonra bir arkadaşım dove'u tavsiye etti.
# önce güvenemedim
- ama kullandıktan 1 hafta sonra farkını gördüm
*değişikliği ilk eşim farketti. yumuşacık oldum. puf puf
+ dove cildi sabun gibi kurutmuyor
# ayrıca besliyor
-
teşekkürler dove
+
teşekkürler dove
#
teşekkürler dove
lan "satılıyor" o sabun, babanızın hayrına değil.
(venom, 21.03.2007 23:25)
yeni çıkan
fresh touch serisinin kol altı ürünleri hoş kokulu şeker gibi.
ing. güvercin, kumru gibi kuşlara verilen genel ad.
ata demirer'in stand upında "dove 7 gün testi" reklamlarına farklı bir boyut getirdiği sabun markası.
-merhaba adım şükrü. bekçiyim ben kendim. benim tabi gece ayazı yiyince cildim böyle börçük börçük patlıyordu. benim karı farketti önce. "şükrü ne bu eşşeğin kıçına dönmüş suratın" dedi. "ne diyosun lan sen" dedim, bi tane giydirdim buna yapıştırdım duvara falan filan. "bana vuracağına" dedi "dove diye bir şey var, onu kullan dedi.". dedim "doveyu nerden bulayım ben", "bari ben sana alayım da geleyim" dedi. sabun gibi bir dalga. aldım üç gün, beş gün, yedi gün bi kullandım. cilt bi parlaklaştı, güzelleşti, nemlendi. değişikliği önce amirim farketti. "şükrü ne bu lan, ibne mi oldun parıl parıl parlıyorsun" dedi. o günden beri dove kullanıyoruz. iyi ki varsın doveee.
italyanca "
nerede" anlamına gelen soru kelimesi..yazıldığı gibi okunur..
beyaz, kalıp halinde satılan, kaygan, suyla köpüren, temizlik amacıyla kullanılan fakat sabun olmayan nesne, (bkz:
ugo=tanımlanamayan kaygan nesne)
youtube'da "dove beauty evolution" isimli reklamını izledikten sonra günümüz güzellik anlayışına yaptığı göndermeye bayılınası; ancak bunun da kar amaçlı yapıldığı düşünülünce samimiyetinden şüphe duyulası, reklamından da soğunulası sabun markası.
-bakın, hissedin, dokunun, suratımın sol tarafını normal sabun ile yıkadım nasıl gergin dimii (el surata sürtünme katsayısı olan k 1500 olaracak şekilde bastırılır)
-bide sağ tarafa bakın nasıl yumuşak değilmi bu tarafıda dove ile yıkadım. (el sadece gezdirilir)
işte dove böle bişiy sizde kullanın...
yunan mitolojisinde barışın sembolu olarak kabul edilir. afrodit'e göre kutsal bir kuştur. aynı zamanda bir kız ismidir. erkekler için ise latince "colm" ismi aynı anlamı ihtiva eder.