doom 3 resurrection of evil 

adana çık aradan

1. doom 3'ün yeni ek görev paketidir..ilk izlenimlerimden bir demet sunuyorum size..

öncelikle o doom 3'ün o karanlık, puslu havasında bir değişiklik yok..yine sürekli arkaya bakarak yürüyoruz (bkz. periyodik olarak arkaya bakmak) .. ve karakterimiz yine bir silah ile feneri aynı anda elinde tutamayacak kadar angut.. grafiklerde bir değişiklik yok nitekim fiziksel motoru çok az geliştirmişler..o da ne için?? hemen açıklayım..hl2'den sonra çıkan her fps, gravity gun'a aşık olduğu için oyunlarına eklemek için zaman kaybetmiyorlar, carmack'de öyle yapmış..tabiki de haklılar, oynanabirliği arttırıyor ama bu sadece hl2 içindi..çünkü onda masa üzerindeki karpuzu ortadan ikiye kesip, içinden çıkan çekirdekleri bile düşmana atabiliyorduk..böyle bir şey doom 3 resurrection of evil için geçerli değil ama elinden geleni yapmışlar, sağolsunlar..

konu itibari ile doom 3 bitiminden yaklaşık bir kaç yıl sonra b.k varmış gibi yeniden marsa giden bir görev takımındaki askeri canlandırıyoruz..doom 3'deki aynı karakter mi onu çözemedim, çözünce editlerim girimi..karanlıktan göremedim dermişim*..evet çok karanlık ya bu oyun..

not: neverwinter nights destekli haber; aynı adam değilmiş*..
    (zeus, 18.04.2005 02:10 ~ 02:24)

2. artifact tutarken ellerde oluşan kırışmalar dışında beğenmediğim ve çok kısa sürdüğünü düşündüğüm ek paket.
    (neverwinter nights, 18.04.2005 02:17 ~ 16:45)