sözlüğe dinamizm getiren altıncı neslin iyi çalışan pistonlarından biri olacağını ümit ettiğim, yakın zamanda kabuğunu kırıp gün yüzüne çıkacak olan yazar* ayrıca hiç kopmayacak bir tarafım, yetenekli çizer.
bişilere çabuk bağlandın mı hayat zorlaşıyor biliyor musun? ve elin ayağın sürekli bi yerlere bağlanıyor.
kopamıyorsan kolayca işte o zaman zindanlarda prangalara vurulmuş oluyorsun. hareket edemiyorsun, istesen de.. ki istiyor musun? hayır. ama hayır demek bu kadar kolay olmuyor..
kalabalık laflara ihtiyacı var insanın. söz sanatlarına da.
teşbih ve mübalağa gerek bazen. gülmek ve ağlamak için.
çok ağlıyorum ben biliyor musun? sırf sinirlenince değil artık, canım her yandığında ve biraz daha çok. biliyor musun çok yanıyor canım bazen.
yaralar hep gurbete dair. gurbet çok uzak mıdır? ne kadar uzaktır?
bilir misin? bilme, bilme ki paylaş.
paylaş ki sevinçlerimiz çoğalsın, o bizi ağlatan sıkıntılar azalsın.
hoşgelmiş 6. nesil yazar..muhasebeyi bana sorarak hayatının hatasını yapmış sınavları olan yazar..saat 00.00 a az kaldı diyerek kendisini uyarmak istiyorum aynı zamanda..
bu aralar psikolojik destek görmesi gereken. öyle bunalımlarda, olduğu yere çakılmanın süre gelen rahatsızlığıyla, üzülüyorum.
yanıma gelmek istiyor, gelsin tabi duygularımız karşılıklı, (laannn) tabi bu konuda*
zor günlerinin imdat çekeceği gibi görüyor şu sıralar beni. neyse ki doğru adrese yönlendi artık, ulaşması uzun olmasa gerek. belki küçük bir yalan biraz da cesaret.