|
|
- siamese monster ayarında "maraş dondurması çan kiti"ne sahip dondurmacı huzurunda apışmak ve tükenmektir. intikamınızı, adam verdiğiniz paraya uzandıkça banknotu çekip, çevirip kaçırarak alınız.
b.kunu çıkarmayın yalnız elindeki demir çubuğu ekler kafanıza.
- benim de şahit olduğum en fenası şudur ki;
3-4 hareket sonrası karizmayı çizdirdiğini düşünen yüksek egolu bünye "sikerim dondurmanı da seni de!" diyerek arkasını döndüğü zaman, birden babacan bir tavra bürünen dondurmacı tarafından "gel yeğenim gel!" şeklinde çağırılır, "yeğen" dondurmasını almak için elini uzatır:
***hop***
sonuç yine hüsran olur(mavio, 09.02.2006 01:32)
- bir de dondurmacının açısından bakmak gerekir bu olaya..eğitim öğretim hayatı boyunca itilmiş kakılmış,belki liseye üniversiteye gitmesine izin verilmemiş olan dondurmacı (bkz: acıların çocuğu) o anlarda kısa süreyle de olsa karşısındakilerden üstün olmanın verdiği haklı gururu yaşamakta ve bizim hırslanarak burnunun ortasına o dondurmayı yapıştırma arzusu uyandırmaktadır..
(krivetz, 09.02.2006 01:49 ~ 01:50)
- turistlerin bu işten çok haz aldığına inandığım türk taşak geçme çeşidi.
(dkzcn, 17.04.2006 20:11 ~ 20:13)
- insanı rezil-i rüsva eden, "allahım neden ben?" diye düşündüren, intihara sürükleyen durum.*
yalnız; dondurmacının elindeki o uzun demiri kapıp, "ulan yer misin yemez misin?" formatında girişmek, bu durumda kalmış olan zavallı bizlerin en az 1 kez aklından geçmiştir sanırım. fakat bu durumda bir uyarıda bulunmayı görev sayıyorum, "sakın!".
o adamlar* o ellerindeki uzun demirlen kaya kıvamındaki dondurmayı gün boyu karıştıra karıştıra manyak gibi kol kası yapmış adamlardır. yani siz daha demire hamle yapacağınız sırada demiri bambaşka bir organınızla münasebet halinde görmeniz işten bile olmayacaktır.
"abi çikolata sosu da koyar mısın?"
- adamların ellerinde türlü şebekliklere maruz kaldıktan sonra bir de para verme yok mu? sanırım sorun orada başlıyor
- sonunda yeterince maymun olup sonunda dondurmaya erişme mutluluğuna kavuşunca para verme kısmında da verilen para geri çekilerek düşürülerek ya da farklı yöntemlerle çektiklerinizin bir kısmını ona çektirerek intikamı alınabilecek olay.
- (bkz: al bunu alamaz mısın)
- yaz aylarının yaklaşması ile birlikte içimizi kaplayan korkuların en büyüklerindendir dondurmacı elimde madara, diğer bir deyişle maymun olmak. iç içe geçmiş iki külah mı desem, sağa sola fırıldak gibi dören külahı yakalayamamak mı desem yoksa inek çanı sesini anımsatan o çanlara tüm gücüyle vurup "evveet, dodurmayı kapana bedavaaaaa" diyen dondurmacının önünde, elinde boş külah ve ablak bakışlarla dikilen siz sevgili dondurmaseverin tarumar olmuş gururu mu desem..?
evet, elimde boş külahla dondurmacının sırıtan suratına ruhumu kaybetmişcesine bakarken düşünmüştüm bunu "inek çanı sesine benzemesinin nedeni dondurmanın sütten yapılmış olması mı acaba" diye.. sonra kendime gelip sağa sola fırt fırt diye dönen dondurmaya kilitledim kendimi.bir yandan arkadaşlarım bana "ehehe gene becereleyecek, biz de güleceğiz" der gibi bakıyor, diğer yandan da dondurmacı "hadi abi becerirsen bedava bak" diyordu ... elimi yavaşça kaldırıp o demir sopanın ucundaki dondurmaya götürdüm, mıncıklarcasına kavrayıp bir çekişte alıverdim dondurmanın beyazını.
pskolojik bir durum sanırım külaha el uzatmak. halbuki ana madde dondurmanın kendisi. hiç kasmayın gençlik, direk dondurmaya götürün elinizi. emin olun başaracaksınız.
ayrıca hiç uğraşamam diyenler için;
(bkz: algida)
(bkz: cornetto kalplerde)(yaqui, 29.02.2008 14:10 ~ 14:11)
- yapılan ortalama 10 numara içinde sizin sınırlarınızı zorlayan ve peşpeşe gelen 2 numara vardır: zımbırtının ucuna takılan dondurmaya tutunmuş külahın çekince gelmemesi üzerine zorlamaya başlamak, hemen ardından da "tuuuuuuuuut" deyip külahsız bir dondurma verilmesidir. bunun sonucunda külahı tersten dondurmacının götüne sokmak istersiniz. kaşarlanmış dondurmacı bu numaradan sonra artık elinize dondurmanızı verir. sonra yalayarak küfürlere devam...
(floyd, 29.04.2008 02:06)
- (bkz: maraş dondurmacısına para verecekmiş gibi yapmak)
- evet yine ben. bile bile geldim senden dondurma almaya. yüzümdeki o kabullenmiş ifade hala kendini koruyor. hadi ver o külahı. bari onu tek hamlede ver. havada 8 takla, 5 salto attırmana gerek yok zavallı külaha. kaldı ki ben sakar biriyim. yerden sekip kıçıma girebilir o külah. normal bir şekilde uzatır mısın? tamam ters şekilde ver. ona razıyım. ben amuda kalkarım. külah düzelir o zaman. sen de rahat rahat maymun edebilirsin beni. yüzümü kimse görmesin. kuyrukta bu muameleyi bekleyen 24 kişi daha var. ama neden tüm numaralarını bana sakladın lan.
evet külahı tuttum. adam gibi koy şu dondurmayı da mutlu mutlu yalayayım lan. zaten hava deve büzüğü gibi. dondurmaya ihtiyacım var. soğuk bişeyler. hacıoğlundaki dondurmacı yapmıyor bunu mesela. dondurma istiyorsun. külahta mı diye soruyor. evet diyorsun rahatça. çünkü onun olayı dondurma otomatıyla sınırlı. 5 saniye bas düğmesine. afiyet olsun de, parayı al, siktiri çek. bu kadar. ne kadar simpıl. kendini yormuyor. senin gibi fiziksel aktiviteye de girmiyor 3 ytl için. ben sadece dondurma istiyorum.
külahıma bir parça dondurma koydun. sonra afiyet olsun dedin. aa o da nesi? külah eilmde kaldı. tamam götüme sokucam söz. pis pis sırıtmana gerek yok. aldım mesajı. yan kuyruktaki ibine kıza rezil etmek istiyorsun belki de. ona sökmez tabi bu numaralar.
'ben artık dondurmamı alabilir miyim lütfiiieenn'
ben bu cümleyi kursam avucumun içine bırakırsın dundurma parçasını biliyorum. o yüzden lafı uzatmayacağım. al paranı sen yoluna ben yoluma. cornetto çikolata diski. yanında beleşi de var. üstelik sadece 2 ytl. para üstünü de tezgaha koyuyorlar. külahın dibinden çıkan 4 tane 50 kuruşluk bozuk para. sıcak. dondurma...
- gözlerinin içine bakarak ondan daha hızlı ve ani bir refleksle dondurmanın yapışık olduğu demiri de kavrayarak defalarca ve tek seferde dondurmayı kapmışımdır . sonuçta bu dondurmacılar de insan onlardan daha hızlı olan kazanır . dondurmayı kapıp beni uğraştıramadıkları zaman yüzlerindeki göt olmuş ifadeyi herkesin görmesi gereklidir .
- seri katil olma yolunda atılan ilk adımdır.
|