kuran'ı kerim'in apaçık bir dille değil, şifrelerle gönderildiğini iddia ederek, kuran-ı kerim'in "şifreleri" üzerine araştırmalar yapan dr.
ömer çelakıl'ın yeni araştırması.
---
spoiler---
kendisi diyor ki;
"asırlar önce bazı hadislerde işaretleri verilmiş. mesela birkaç kaynaktan size söyleyeceğim. sahih-i
buhari'de 'sizin içinizde, koyunların burunlarından akan ve aynen öldüren iki ölümcül hastalık yaygınlaşacak.' yine gribal bir hastalık burun akmasından bahsediyor. sahih-i buhari'de geçiyor bu. meşhur bir hadis kaynağıdır. bu çok açık. bunda herhangi bir sır yok. mesela yine meşhur bir hadis kaynağından bahsedeyim. ama kuran'da değil, hadislerde geçiyor. sünen ibni mace'de mesela, kıyamete yakın dönemde yaşanacak hadiselere, domuza işaret ediliyor.
domuzun yok edilmesinden bahsediliyor. mesela mısır, itlaflara başlamıştı bir ara. şimdi domuz gribinden dolayı yok etti. o virüs orada ara konak olarak domuzu kullanıyor. tabi insanlara bulaşıyor."
---
spoiler---
yurdumuz dincileri tarafından bir de ortaya atılan şu var;
(bkz:
buhari nin muteber kaynak olmaması)
halbuki koskoca adam bile biliyor sahih olduğunu.
şimdi gelelim konuya, ben daha önce şunu demiştim;
(bkz:
domuz gribi denen illetin sorumlusu evrimdir)
görüldüğü üzere biraz haklı çıktım sayılır. bu illet yüzyıllardır insan evlatlarını deşiyormuş da haberimiz yokmuş. islam bununla ilgili çalışmalara yüzyıllar öncesinden başlamış halbuki. domuz denen hayvanı yeryüzünden silmek, yok etmek yegane çözümmüş. bugünleri görerek bu işe girişmişler.
olay şuna da benziyor biraz;
(bkz:
bu kuran da zaten yazıyordu)
şu güzel ve yalnız ülkemde bu adamlar olmasa, yemin ediyorum geberirdik sıkıntıdan. gündem gündem üstüne. tespit sıçılıyor her gün.
edit: link burada efendiler;
http://www.haberturk.com/...