belki ilginizi çeker
  1. · bu kuran da zaten yazıyordu
  2. · kuranda da yazıyordu zaten
  3. · domuz gribi denen illetin sorumlusu evrimdir
  4. · ömer çelakıl
  5. · domuz gribi
  6. · kuran da televizyon anlatılıyor
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · aşk ı memnu
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · falling into infinity
  9. · sistemlerin devre dışı olması

domuz gribinin hadislerde geçiyor olduğu gerçeği  

1. kuran'ı kerim'in apaçık bir dille değil, şifrelerle gönderildiğini iddia ederek, kuran-ı kerim'in "şifreleri" üzerine araştırmalar yapan dr. ömer çelakıl'ın yeni araştırması.

--- spoiler---
    kendisi diyor ki;
    "asırlar önce bazı hadislerde işaretleri verilmiş. mesela birkaç kaynaktan size söyleyeceğim. sahih-i buhari'de 'sizin içinizde, koyunların burunlarından akan ve aynen öldüren iki ölümcül hastalık yaygınlaşacak.' yine gribal bir hastalık burun akmasından bahsediyor. sahih-i buhari'de geçiyor bu. meşhur bir hadis kaynağıdır. bu çok açık. bunda herhangi bir sır yok. mesela yine meşhur bir hadis kaynağından bahsedeyim. ama kuran'da değil, hadislerde geçiyor. sünen ibni mace'de mesela, kıyamete yakın dönemde yaşanacak hadiselere, domuza işaret ediliyor. domuzun yok edilmesinden bahsediliyor. mesela mısır, itlaflara başlamıştı bir ara. şimdi domuz gribinden dolayı yok etti. o virüs orada ara konak olarak domuzu kullanıyor. tabi insanlara bulaşıyor."
    --- spoiler---

yurdumuz dincileri tarafından bir de ortaya atılan şu var;
    (bkz: buhari nin muteber kaynak olmaması)
    halbuki koskoca adam bile biliyor sahih olduğunu.

şimdi gelelim konuya, ben daha önce şunu demiştim;
    (bkz: domuz gribi denen illetin sorumlusu evrimdir)
    görüldüğü üzere biraz haklı çıktım sayılır. bu illet yüzyıllardır insan evlatlarını deşiyormuş da haberimiz yokmuş. islam bununla ilgili çalışmalara yüzyıllar öncesinden başlamış halbuki. domuz denen hayvanı yeryüzünden silmek, yok etmek yegane çözümmüş. bugünleri görerek bu işe girişmişler.

olay şuna da benziyor biraz;
    (bkz: bu kuran da zaten yazıyordu)

şu güzel ve yalnız ülkemde bu adamlar olmasa, yemin ediyorum geberirdik sıkıntıdan. gündem gündem üstüne. tespit sıçılıyor her gün.

edit: link burada efendiler;
    http://www.haberturk.com/...
    (elpinoras, 06.11.2009 02:55 ~ 03:20)
  2. (testesteron adam, 06.11.2009 02:56)
  3. (böbelere bolon, 06.11.2009 03:05)
  4. buram buram hayvan ayrımcılığı içeren açıklama ve ilaç firmaları, ilaç satmak için etten püften hastalık üretirken aynı etkiyi inanç üzerinde kullanılması ve satılmaya çalışılması üzücü.

merak ettiğim konu şu; geçen sene kuş gribi vardı ve bir çok insan öldü bu gripten. niye biri çıkıp da yahu bu şurada - burada işaret ediyor veya geçiyor demedi? neden kimse çıkıp da kuşları veya kanatlı olan tüm hayvanları yok etmemiz gerektiğini söylemdi? ne tuhaf değil mi? ama iş domuz gribine gelince işler değişip, ''aslında bu hayvan yok edilmeli , bu hayvan linç edilmeli, çıyaklatmalı bu hayvanı, barbarca katledilmeli.'' hezeyanları yükseliyor. tamam kardeşim sen yeme bu hayvanı kimse sana zorla yedittirmiyor ama doğada var olan bi şeyi nasıl katletmeyi uygun görüyorsun ki? sanki tanrı , herşeyi yaratmış bi tek domuzu tanrı yaratmamış. nasıl bi sığ bakış açısı bu?

he bebeğim sen doğada en ufak bir mahlukatı katlet bak ekolojik denge nasıl tepe taklak oluyor, izle. dolaylı olarak belli bir süre sonra senin hayatında tepe taklak olur, bekle. demem o dur ki domuz eğer tabiatta varsa bir neden-i sebebiyeti olduğundandır. ama bize zararı var faydası yok katlet politakasını güdersen inan zararlı çıkan sen olursun ey insan evladı. bu grip denilen olguyu zaten ilaç firmalarının ürettiğini ve devamında aşıyı üretip pazarladığını çoğu kişinin bilmesine rağmen. nasıl oluyor da sizden daha az zekaya sahip bir mahlukata tüm bunları yükleyebiliyorsunuz akıl almak mümkün değil. ilaç firmalarına bok atmak tabi göt ister ama domuz ya güçsüz bi yaratık ya koymuş ekolojiye zaten dünyanın ömrü az mantığında ilerlersen ey ademoğlu canın çok yanar çok...

bu açıklamayı yapan ağabeyim de kardioloji falan okuyacakmış. lakin şunu unutuyor bu domuz kardioloji de önemli bir hayvan. bir kardiolog olmamama rağmen sağdan soldan okuduğum ve bazı doktor arkadaşların muhabetlerine katıldığımda şahit olmuşluğum vardır ki , bazı kalp ameliyatlarında domuz kalbinin veya kalbinin kulakçıklarının kullanıldığını biliyoruz. eee sen katlet bu hayvanı sonra tıbbın , biolojinin , bilimin gelişmesini bekle ve git ihtisas yap orada. ne güzel dünya....
    (jack daniels, 06.11.2009 04:40 ~ 05:05)
  5. asılsın bir iddiadır. islam'da domuz yemek yasaktır ama domuzların neslini tüketmek söz konusu değil aksine domuz yemek kadar günahtır. virüse gelirsek bu her hayvanda olabiliyor. pekçok salgın hastalık gibi grip de hayvandan insana bulaşmıştır. insanlar pekçok hastalığı hayvanları evcilleştirmeye başladıktan sonra kaptı ve bunların pekçoğuna bağışıklık geliştirdi pekçoğuna da ilaç üretti. emin olun inekten insana bulaşan da pekçok hastalık oldu zamanında. hadi inekleri katledelim, hadislerden işaretler arayalım ama önce bunu meşrulaştırmak için, kuran'dan değil hadislerden arayalım diyorum çünkü kuran'da öyle bir şey bulamazsınız ancak uydurma hadislerde bulabilirsiniz.
    (mustafa tr, 06.11.2009 05:10)
  6. yaşar nuri öztürk'ün bu ülkeye fazla geldiğini gösteren haberdir, bu ülkenin ömer çelakıl gibi insanlara ihtiyacı var. sübhaneke.

(bkz: kuranda da yazıyordu zaten)
    (bkz: kesinlikle evet)
    (bkz: yazmayan bir şey kaldı mı?)
    (bkz: kesinlikle hayır)

edit: an itibariyle bakınızlar çürütüldü hemde çok haklı bir şekilde.* "kuranda domuz gribinin ilacının votka limon olduğu yazmıyor oysa alkol kandaki mikropları öldürür, limondaki c vitamini gribi yener, 24 saat sonra sapasağlam kalkarsın" -suicidal silence.
    (napalm yutmuş kedi, 06.11.2009 10:45 ~ 12:09)
  7. acaba kuranda bunun ardından kimi insanlar buna götüyle gülecek ama aldırış etmeyin siz kuranın izinden gidin diyor mu? zira ben hangi organımla güleceğimi şaşırdım itibar etmeyin bana muhterem din kardeşlerim.
    (annebenrölativistikoldum, 06.11.2009 10:55)
  8. evet arkadaşlar. batı dünyası zamanla bunun gibi islam mucizelerini keşfedecek. zaten dünyada genel olarak bir islam'a yöneliş varmış ve bill gates servetini dağıtıyormuş.

bilselerdi yapmazlardı. bilemedi tabi o pis batılılar. yediler domuzları, yediler prosciutto'ları, yediler wurst'ları, al şimdi asiliklerinin cezasını çekiyorlar.

islam'ın çağlar ötesi olduğunu, bilgelik, temizlik ve aydınlık demek olduğunu anlaması için ne badireler atlatmak zorunda kalacak bu insanlık acaba? hey allah'ım sen büyüksün. ya ya ya şa şa şa hadis hadis çok yaşa.
    (yenisekme, 06.11.2009 16:11 ~ 16:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil