domestos firmasının mikropları dos ortamında yok etmek için yazmış olduğu işletim sistemidir. kodların yazımında iki bin tuvalet temizlikçisi, milyarlarca mikrop, tonlarca bok ve binlerce tuvalet kullanılmıştır.
kötüyüm ben kötüyüm diye ortalıkta dolaşan mikrop herifin köküne kibrit suyu döker bu işletim sistemi. klozete kurduğunuz zaman müthiş tarama özelliğiyle mikrobu anında tesbit eder ve "kötüyüm ben kötüyüm diye" bir ses çıkarır. (kaspersky'ın sesinden daha iyi en azından) bu mikrop bulduğunun uyarısıdır ve birkaç saniye de yok eder. bu sürümünde alaturka tuvalet uyumu yoktur ama
service pack paketi ile gelen yeni özellikler sayesinde alaturka tuvaletleriniz de de rahatça çalıştırabileceksiniz bu sistemi. çalıştığı ortam çok boktandır ama performansı
ms dos tan daha iyidir. hiçbir işletim sistemi bu koşullarda bu kadar kusursuz çalışamaz.
not : bayilikler verilecektir.
edit: basın eksileri mına koyim nah veririm bayilik kendi bokunuzda boğulun burda temizlik adına bişeyler icad ediyoruz adamlar eksi basıyo ne pislik adamlarsınız lan kıçınızıda mı yıkamıyosunuz.!