bu aralar,genco erkalla
buluşma isimli tiyatro oyununda marilyn monroe'yu oynayan güzel bayan.
kendisinin salkım hanımın tanelerinde ufacık bir rolü vardı(hatta pekte ufacık sayılmaz ya evle ilgili çoğu sahnede görünüyodu.).hizmetçi rolündeydi ama valla orda bile belli oluyodu yeteneği bence(bkz:
kalbin zanmanı)
çıplak gözle görmeye nail olunca televizyondakinden çok daha güzel olduğuna kanaat getirdiğim sanatçı
25 mart 1973 adana doğumlu pek hoş bir insan. istanbul üniversitesinde arkeoloji ve sanat tarihi okuduktan sonra tiyatro eğitimini
müjdat gezen sanat merkezinde almıştır. 2005'te afife jale en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. ilk dizisi 1994 yılında kaygısızlardır (hostes). daha sonra bir istanbul masalı dizisinin son bölümlerinde ve sultan makamı dizileriyle tanınmıştır. 1998'de cumhuriyet filminde latife hanım'ı, 2005'te mavi gözlü dev filminde piraye'yi canlandırmıştır.
canlı olarak gördüğümde televizyonun insanı çirkinleştirdiğine inanmamı sağlayan güzel ve yetenekli oyuncu.
adı gibi güzel olan insan.
ayın ondördü gibi maaşallah.
(azman, 12.01.2007 10:43)
sinan tuzcu ile evlidir kendileri.
türkiye'nin en güzel kadını. tiyatrocu olması da cabası.
ismiyle cismiyle niteliğiyle kızıllığıyla gülüşüyle izledikçe izlenilesi insan
bir diğeri için
(bkz:
tuba büyüküstün)
vikipediden edinilen edit:çerkes kökenliymiş efendim kendisi
yeşilin belki de en çok yakıştığı insan.
ilk kez turkcell reklamlarından hatırladığım tiyatrocu. turkcell aysel'di adı. annesini kandırıyordu aradığınız numara kapsama alanının dışında diye. annesi de "yalan söyleme aysel, senin hattın turkcell" gibi bir yanıt veriyordu.
daha sonra yine bir turkcell reklamı oyuncusuyla mavi gözlü dev'de oynadı onun kalbinin kızıl saçlı bacısı olarak.
baskül ailesi'nde yöneticinin kızıydı.
omuz omuza adlı dizideki kadın grubunun üyesiydi.
ataturk'un hayatını anlatan filmde latife hanımı oynuyordu.
son olarak
benim annem bir melek dizisinde oynayan sevimli,güzel,başarılı oyuncu.
19.ankara film festivali'nin açılışında aynı sahnede o sunucuyken, ben ardıl çeviri yaptım yakın bir arkadaşımla. kuliste çok eğlenceliydi, kibar ve hanımefendi bir duruşu vardı.
gerçekten güzelmiş ayrıca.
(bkz:
ne dedim ben)
(bkz:
saçmalamak)
(bkz:
kendini bilmek)
güzelliği bir yana, oyunculuğu ve şansıyla da kıskançlığımı sonuna kadar hak etmiş oyuncu
*
hem git latife hanımı oyna, hem de yetmezmiş gibi, piraye ol gözümüzün önünde..
edit: sağol chew
*
kendisine şu an nikah memurunu tekmeyle uyandırıp, nikahı basarım. çok güzel değil ama buckingham sarayından çıkmış havası veriyor.
edit: tamam lan evliymiş. bilmiyoduk.
o zaman;
kendisini şu an hakimi tekmeyle uyandırıp boşandırırım. çok güzel değil ama buckhingham sarayından çıkmış havası veriyor.
how i met your mother dizisinin lily'sine benzetilen güzel oyuncu.
zerafet örneği oyuncu.
çılgın bediş dizisinde oynuyordu.bedişin fırlama arkadaşlarından biriydi.duruşuyla, konuşmalarıyla, yaptığı işlerle ve başarılı oyunculuğu ile tam bir sanatçıdır.ayrıca çokta güzel bir kadın.
son dönemde hem güzel hem bilgili hem duyarlı hem tiyatrodan vazgeçmeyen,gözlerini kısıp dudaklarını büzmeden de seksi olunabileceğini kanıtlayan,sanki daha bilmediğiniz görmediğiniz çok yönüm var dermişcesine bakan oyuncu.
kendisi ile izdivaç etmek istediğim güzel oyuncu. öylesine sade bir güzelliği ve ışığı var ki ideal insan felsefesine kassam çıkış kaynağım olurdu. evli olduğu duyumlarını ise görmezden geliyorum, dolapta kilitli tuttuğum nikah memuruna anlatın siz onu.
güzellik kelimesinin hakkını tamamıyla veren kadın. bir kadın bundan daha güzel olabilir mi?ayrıca yeteneklidir de.