belki ilginizi çeker
  1. · toplu taşıma araçlarında insan psikolojisi
  2. · minibüsten inerken hayırlı işler demek
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · ugg
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · aşk ı memnu
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · anathema konserine jiletle gitmek
  9. · arnavutça

dolmuştan inmeden önce herkesin elini sıkmak  

1. dolmuştan inmeden önce hep yapmak istediğim süper olay..

- evet bu yolculuğumuz boyunca keyifli anlar yasadık, kah durakladık kah hopladık. sizinle beraber geçirdiğim yolculuk boyunca hepinize teşekkür eder, bizlere güzel manzaralar yaşatan kaptan pilotumuza iyi sürüşler dilerim. iyi yolculuklar.
    (jimmyjazz, 03.06.2007 20:10)
  2. hemen akabinde bügün elini veren yarin götünü verir ehah espirisinin yapilmasi yolcular arasinda hoş karşılanmayabilir..
    (jimmyjazz, 03.06.2007 20:17)
  3. (myeyea shaman, 03.06.2007 20:17)
  4. -efendim teşekkür ederim bütün yol boyunca ayağıma basmayı becerebildiğiniz için. arkamdaki bıyıklı hanzoya da teşekkür ederim, bıkmadan usanmadan şeyini götüme dayayıp durduğu için. kırmızılı beyefendi, size de teşekkür ederim ağzınızdan yayılan buram buram sarımsak kokusunu bizlerle paylaştığınız için. pembe bluzlu şişman teyzeye de teşekkürler, ması ması ter kokusuyla burnumun direğini kırdığı için. ve tabi ki o ehliyetini nerden aldığı konusu hala büyük bir muamma olan şöfürümüzü unutmadan gidemeyeceğim; ani frenleri ve kapasitesinden daha fazla yolcu almasıyla, bize balık istifi şeklinde ve aksiyon filmi tadında bir yolculuk yaşattığı için. sağolun, varolun efendim..
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 03.06.2007 20:31)
  5. dolmuşa binmeden önce gerekli samimiyeti sağlamak açısından herkese çikolata ikramı yapılmasında fayda vardır.
    (jimmyjazz, 03.06.2007 20:53)
  6. (the blades, 03.06.2007 20:56)
  7. dolmuşta bir gangbang olayına maruz kalındıysa yapılması hiç de garip olmayan, hatta hafif kaçan eylem. zira bu durumda bırakın el sıkmayı, herkesle son bir defa öpüşüp öyle çıkmak gerekir o dolmuştan.
    (buğra, 03.06.2007 21:09 ~ 21:23)
  8. (depresif enfeksiyon, 03.06.2007 21:23)
  9. "dolmuştan inmeden önce herkesin elindeki kendine diye bağırmak ve kaçmak" fantezimi hatırlatmış enteresan olay. (utandım şimdi..)
    (emrahman, 08.09.2007 01:06)
  10. aynı anda "önemli olan katılmaktı" denerek saçmalıkta zirve yaptıracak, akabinde herkesi kopartacak minibüs efsanelerinde liste başı olması muhtemel hareket. böyle birini gördüğümde elinden sıkıca tutup bırakmam hayatım boyunca. işte samimiyet bu arkadaş!
    (dereotundannefretederim, 08.09.2007 01:14)
  11. dolmuştan inmeden önce "iyi akşamlar" veya "iyi günler" demek istemenin daha ileri götürülmüş bir tipidir.okul servislerinde buna alışık olan bünye bazen otobüslerde veya dolmuşlarda da bunu yapmaya yeltenmektedir.daha sonra içinden "dur ya ne yapıyorum ben" diyerek kendisini uyarmaktadır.
    (melodynelson, 25.09.2007 11:44)
  12. büyük cesaret bu zamanda münübüse binmek. hele ki gideceğin yere tek parça varmak. bu olay bir çeşit duygu yoğunludur. (bkz: mutluluktan ne yapacağını şaşırmak)
    (kayıp gölge, 20.01.2009 12:48)
  13. muhtar adayının seçim stratejisidir.
    şoförü önceden bilgilendirmek/ayarlamak önemlidir tabi aksi halde yaşanacak tatsız olaylar bir anda işin rengini değiştirebilir çünkü.
    (klorak, 27.08.2009 02:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil