sohbeti tatlı, şirin insan. bir selamla arkadaşlığın en güzel yanına insanı taşımız yazar. bilgi paylaşımını seven yeni bilgilere açım ben ablam modundaki duruşuyla yüz güldüren delü insan.
çok kısa sürede umutsuzluğa düşüverme ihtimali olan bir insan.
fakat bu özelliğini göstermediği zamanlarda çok istekli ve destekçi biri.
ha bir de buzdağı tadında birisi. dışardan sadece insanı güldüren eğlenceli birisi izlenimi verse de, aslında çok yapıcı ve düşüncelidir. anlamak gerek. hıhı evet.
gün itibariyle doğum günü kutlu olasıca yazar.
kendisine iyi ki doğmuşsun deyip sıradaki parçayı.. -yok lan böyle değlidi-
itü şenliklerindeki 3. karşılaşma sürprizinden sonra, sıradaki sürprizimin çok sürpriz bir yerde olacağının ilk sinyalini vermek istiyorum. sürprizlerle doluyum bebeğim..
gün itibarı ile radyo yayınına* beni davet etmiş yayın resmi olmayan canayakın felsefik yazar. bugün bir resmini çektik yayın yaparkenki halini, onu yükleyecek mi merak içerisindeyim.
sıcak, samimi geyik, içi dışı bir hem radyo programımın sadık dinleyicisi hem de son zirvemin ebedi yoldaşı, süper geveze ve söylemeden edemeyeceğim tespitim; şirin babayla benzerliği olan yazar. yüzündeki muzurluğu hemen farkediliyor bu adamın ve pozitif enerjisini hiç kaybetmedi disko kralı zirvesi boyunca. kendilerine bu yüzden özellikle teşekkür etmek istedim. doktordan sevgiler. (rapor lazım mı?) *
radyo programı sayesinde tanıştığım, müzik adamı. güzel bir playlist, iyi bir programı olan ve sohbeti saran bir insan.
neyse daha fazla spoiler yok. birlikte zaman geçirmekten hiç sıkılmayacağınız birkaç insandan biri. o birkaç insandan diğeri de benim zaten.
mutlu olasıca.
bir de msndeki sarı kafalı adamlara karşı bir zaafı var anlayamadım.
(görsel: dollidolli/85940)
bir zaman dilimi ötekine uymayan sakallı. bakıyorsun eğleniyor, sonra hop, hüzünlenmiş. dengelemeye çalışırsın nafile, kafaya takmayayım diye düşünürsün kıyamazsın. onun için önemli olan ayrıntılara dikkat etmek.
kafası birazcık karışık olduğu için içkileri de karıştırıp içmeyi tercih ediyor kendisi. ama ne içkileri ne de ruhunu karıştırmasına gerek yok. zira sek votka getiricem ona ve tüm dertlerimiz çözülecek..
itü sözlük altın günü zirvesinde tanıştığım pek konuşamasakta gözlerinden zeka fışkıran yazar. uludağ sözlükten damlayan kızın fen liseli tanımına uymayıp kendini şimdiden kanıtlamıştır.bilişim ondan çok şey bekliyor tabi önce biz.
bildiğin deli lan. toprak kokusu alınca değişiyor. an itibarı ile bana msn'den (bkz: pozantılı cumali - emmoğlu) şarkısını yollamış hasta şahsiyet. bir önce yolladığı şarkı da enstumental bir davul zurna. ulan diyorum istemiyorum, herifçioğlu illa yolluyor.
konuşmuyorum şu an engellemek üzereyim.
aha şimdi de "kötü mü lan?" dedi.
sapık.