görseller
dokuz eylül üniversitesi 

belki ilginizi çeker
  1. · buca eğitim fakültesi
  2. · deu tınaztepe kampüsü
  3. · ege üniversitesi
  4. · allah ım sen soktun sen çıkart
  5. · deü inşaat mühendisliği
  6. · dokuz eylül üniversitesi mimarlık fakültesi
  7. · izmir yüksek iktisadi ticari bilimler akademisi
  8. · işletme fakültesi
  9. · buca
  10. · kampusizm
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · boylumlama
  3. · disko kralı
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · zongul ducks
  8. · redlight district
  9. · kavanoz açma taktikleri

dokuz eylül üniversitesi*  

sayfa  / 2
  1. (guenhwyvar, 14.04.2004 18:45)
  2. izmirin 2. büyük üniversitesi olup 1982 yılnda ege üniversitesinden kopmuştur. bünyesinde türkiye'nin en köklü iktisat fakültesini barındırmaktadır.
    (bkz. izmir yüksek iktisadi ticari bilimler akademisi)
    (atlantis, 28.05.2004 23:20)
  3. söğüşçülüğüyle bilinen ve fahiş fiyatla öğrencilerine yazokulu sunan üniversite . ayrıca ege kampüsünde mühendislik fakültesi bulunmaktadır .
    (zitox, 30.07.2004 01:51)
  4. kampüsü felaket olan, daha doğrusu kampüsü olmayan üniversite. hukuk fakültesi başta olmak üzere eşit ağırlık puan türüne göre öğrenci kabul eden bölümleri çok iyi, diğerleri çok kötüdür.

bir üst modeli için:
    (bkz. izmir ekonomi üniversitesi)

iki üst modeli için:
    (bkz. ege üniversitesi)
    (silent screaming, 30.07.2004 02:12)
  5. 20 temmuz 1982'de izmir'de kurulmuştur..
    (zeus, 06.10.2004 16:15)
  6. izmirin en iyi mühendislik fakültesi ve hocalarına sahip bir üniversitedir. elektronik ve makine mühendislikleri pek çoğu dışarıda yetişmiş kaliteli hocalara sahiptir. çok büyük bir kütüphaneye sahiptir. kampüs olayının pek gelişmediği doğrudur fakat hızlı gelişiyor.
    türkiyede ilk 7,8 içerisindedir bu da yeter.
    (shine on me crazy diamond, 05.11.2005 18:36)
  7. tıp fakültesi ve tıp fakültesi hastanesi gayet muntazamdır.
    (ufkabakan81, 05.11.2005 18:44)
  8. işletme fakültesi bölgenin konuyla alakalı en kral fakültesidir.
    (apoptosis, 05.11.2005 19:13)
  9. makina ve endüstri mühendisliği bölümleri ege kampüsünün en güzel,en janjanlı yerinde bulunan üniverstedir. ilerde bütün bölümler izmir'in tek kar alan yeri olan tınaztepe kampüsünde toplanacaktır.pek inandırıcı gelmese de bir rivayete göre buranın türkiye'deki en güzel kampus olacağı söylenir.mühendislik bölümlerini bitirmek oldukça zordur.özellikle makina mühendisliğinde branşında 1 numara olan hocalara sahiptir. kaliteli eğitimin yapıldığı sıcak bir yuvadır.
    (touch of pink, 24.03.2006 20:24 ~ 20.04.2007 00:33)
  10. yamulmuyorsam lisans öğrenci adedi açısından izmir'in en büyük üniversitesidir.
    (exfloresse, 03.04.2006 14:15)
  11. türkiyenin en iyi 3. iktisadi ve idari bilimler fakültesine sahip üniversite.
    (tuesflagellumdei, 06.04.2006 22:09)
  12. yavaş yavaş okulumu bünyesinden çıkışını almaya başlamış ama boşalttığı yerleri kalan bölümleriyle doldurmakta geçikmemiş, bir türlü abisinden kopamamış tınaz gençliğinin tek adresi.
    (troke, 06.04.2006 22:18)
  13. (bkz: kampusizm)
    (noty, 27.04.2006 17:33)
  14. (mikeyx, 30.06.2006 17:39)
  15. yaklaşık yedi kampüsten oluşan üniversite. çok fazla kampüs ve bunların arasında yeterince mesafe olması can sıkar.
    şimdi bir de kampüslerin önüne turnike konmuştur ki 'düt'letmeden girip çıkamıyorsunuz.
    olsun; en azından verdiğimiz onca paranın nereye gittiğini biliyoruz: turnike...
    (zorba, 06.01.2007 21:03)
  16. (etranger, 10.01.2007 01:32)
  17. birçok bölümde uyguladığı bağıl ders geçme sistemiyle sınıf ortalaması 60 iken 58 ortalamayla nasıl olur da ff le sınıfta kalınır sorusunun cevabını hiçbir yetkilisinin veremediği, 1.80 ortalamayla üst sınıfa geçmenize izin veren yönetimin, son sene "ama 2.00 ortalamanın altındasın, mezun olunmaz ki böyle, baştan al canım bikaç dersi, atla deve değil ki" şeklindeki açıklamasına oha diyerek, okuduğunuz kıçıkırık bölümü gereğinden fazla önemsemenize yol açan, lakin yine çoğu bölümünde büt veya yaz okulu bulunmayan, bi güzellik yapılıp yaz okulu açılsa bile, sadece bölümlerin ortak derslerinden oluştuğundan bir halta yaramayan, bahar şenliklerinde erik satılıp ders ekilen, ve geç olmadan kuzu kuzu eve dönülen, evde "kızım sen neden okulda arkadaşlarınla vakit geçirmiyorsun hiç?" şeklinde yöneltilen sorulara, "öeeh anne bucada canavar gibi görünüyolar" şeklinde cevap verilen, diğer okullarda okuyan liseden arkadaşlara gıcık olmanıza sebebiyet veren bol yeşillik, bol kampüsümsüye sahip bilgi yuvası.
    (tusymusy, 18.01.2007 05:19)
  18. doğru dürüst bir kampüs bulundurmayan,şu an dağın başında bulunan tınaztepe yerleşkesini tamamlatmak için her dönem kaydında milyonlarımızı soyan,nerden ben buraya geldim allahım dedirten okul.
    (ellisande, 07.02.2007 17:09)
  19. bu dönem netten kayıt konusunda beni çıldırtmış biricik (!) okulum.internet kafe köşelerinde sinir krizi geçirmeme sebep oldu saolsun.izmire gidip de evimden yata yata yapsaydım kaydımı dedirtti.olmuyor arıyorum okulu bi da geçiyorum bilgisayar başına yine olmuyor.bu nası bi düzendir nası bi web sayfasıdır.aradığım hiç bi şeyi bulamadım ne aldığım dersleri ne ders programımı koskoca okul yahu yazık..
    (ichgeheindaskino, 16.02.2007 13:53)
  20. tınaz tepe yerleşkesinde keçilerin otladığı tarafımdan gözlenmiştir. aktif eğitim dedikleri saçma bir sistemleri olmakla beraber, 2005-2006 ögretim yılı güz döneminde ftr öğrencileri tarih hocalarının final barajını 40 sanmasından dolayı çakmış, hoca da pişkin pişkin özür dilerim arkadaşlar ikinci dönem olmayacak demiştir. balçova ve narlıderedeki fakültelerde okuyan ögrenciler inciraltı ataturk ögrenci yurduna yerleştirilir ayrıca buca da okuyan öğrencilerin çogu da bu yurtda kalmaktadır. bu sebebden dolayı sabahları buca-incirlatı arası çalışan 270 numaralı eshotlar tıklım tıklım dolmaktadır.
    (tashicardi, 16.02.2007 14:13)
  21. 2007 yılı bahar dönemi kayıtları için web sayfasına koydukları yeni aparatımsı sayesinde kaydımı ilk kez sorunsuz gerçekleştirmenin haklı sevinicine boğulmama sebebiyet veren okulum.
    (deulu, 16.02.2007 14:43)
  22. bu üniversitenin de sözlüğü varmış.
    http://www.deusozluk.com/
    (papazzz, 03.04.2007 21:40)
  23. öğrencilerinin hiçbiri tarafından övüldüğü görülmemiş üniversitedir.kayıt ücreti olarak 200ytl gibi bi ücretle karşılaşınca afallamamak elde olmasa bile bu paranın1000 yataklı bir yurdu tamamlayabilmek maksadıyla "sağdan soldan" toplandığı açıklaması yüreklere su serpmiştir.aynı zamanda öyle her öğrenci efendim çimlerde yayılayım,gideyim arkadaşımı göreyim tarzında düşüncelerle istediği kampüse giremez.turnike denilen cihazlar yalnızca o kampüste okuyan öğrencileri tanıdığından-hatta bazen onları bile tanımazlıktan geldiğinden-kapıda ööööyle kalınır,güvenliğe sorulduğunda ve "giremiyonuz arkadaşım siz buraya" cevabı alındığında itiraz etmeye kalkan öğrenciler güvenlik tarafından sallanmaz,susar giderler...
    (dying brokenhearted, 19.04.2007 18:28)
  24. bucanın ekonomisine büyük katkısı olan üniversite.
    (alatrka, 15.05.2007 15:11 ~ 22:07)
  25. allah'ım sen soktun sen çıkart dedirten üniversite.
    (tazmanya canavarı, 15.05.2007 15:32 ~ 15:34)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil