dokunsalar ağlarım   

adana çık aradan

1. nilüfer'in seslendirdiği dinlerken ağlatan bir şarkısı daha...

alışkanlıklarım benden daha yorgun <<<
    anılar şimdi uzakta bir yıldız <<<
    içimde çırpınan birileri <<<
    ağırlaşır birdenbire yalnızlığım <<<
    mahsunluğun bulaşır biraz bana
    dokunsalar ağlarım <<<

canım ister seni özler
    bensiz gitme ne olur
    bunca sevgi bunca emek
    inan bize yazık olur

sonradan kor insana bütün gerçekler
    istenmeden sarfedilen acı sözler
    hasret arar bulur beni neredeysem <<<
    unutulur sınırları küskünlüğün <<<
    sessizliğin duyulur bomboş odamda
    dokunsalar ağlarım

canım ister seni özler
    bensiz gitme ne olur
    bunca sevgi bunca emek
    inan bize yazık olur
    (madalyonun güzel yüzü, 14.06.2007 03:49)
  2. dokunsalar ağlarım şimdi. acısını tarif edemeyen, neye niçin ağladığını bilmeyen çocuklar gibiyim. sanki çok sevdiğim oyuncağım elimden alınmış yada ben fırlatıp atmışım ama parçalandı diye kızıyorum etrafıma. duygularını tarif edemeyen, somut olmadığını bildiği halde görünen bir yaraya kanıyor diye bakakalıp ağlayan çocuklar gibiyim. dokunsalar ağlarım diyorum ağlıyorum.
    ağlıyorum..
    gözyaşlarının bitmeyeceğini söylemişlerdi ama öyle bir an geliyor ki ağlamak acıya yetmiyor. gülümsemeye başlıyorum. buruk ve anlamsız bir gülümseme asılı kalıyor dudağımda. boşluğa takılı kalmış bakışlarla dalıyorum. gözlerimin içinden geçiyor her şey ama bana kalan yok.
    sessiz kalalım istiyorum bundan böyle. bırakalım sessizce yerini alsın bu masal da diğer masallar arasında. sessizlikte yüzdüreyim kağıttan gemilerimi serin sularda dağılmalarını izlerken.
    sus..
    biliyorum senin içinden geçenleri, tekrar tekrar anlatıyor olmak değiştirmiyor var edemeyeceğimiz birlikteliği. hiç değersizleştirmedim ki ben seni. şimdi bırak yalnızlığımdan yana olsun her şey, sensizliği öğrenmeli.
    artık susmak istiyorum.
    (te5ir, 15.06.2007 15:15)
  3. cok güzelli bir şarkı.

hatta bu kategorideki çok sevdiğim azlar'ın başını, ''seni beklerim öptüğün yerde'' ile çeken hafif tınılı batı müziği şeysi.
    (claritine, 07.04.2008 16:00 ~ 16:16)