- doktor beni ellemesin.
+ ama hanfendii, tıp bilim sağlık iyileşme?
- iyi o zaman doktoru ben seçerim ama.
+ nası ya?
- şurada duran genç baksın bana. doktoooor beeeey?
* (şuh bir ses) buyrun hanımefendi, size nasıl yardımcı olsam bugün?
- beni elley... ayy pardon, heyecanlandım da, beni tedavi edin.
* hay hay. isterseniz tedaviye benim ofisimde devam edelim. ayrıca, bir kadeh şarab da içeriz.
- ne şarabı?
* aşkın şarabı hanımefendi, sizdeki bu gözlerle ıspanak suyu içecek değiliz ya, ha ha ha ha ha.
- ha ha ha ha.
* ni ha ha ha ha
- ni ne lan?
* göstericem birazdan hanımefendi, sabredin herşey aydınlanacak...
nice doktor hipokrat yeminini bozmuş adi tacizciye çıkmıştır böyle hastalar yüzünden.
asistan+ buyrun hocam epikriz doktor - evet hemoroid, hastayi ameliyata hazırlayın. hasta / doktor beni ellemesin asistan & doktor+ .!?? doktor - tamam tedaviyi halk arasında esprilere konu olan şekilde yapacağiz demekki. hasta / kocam yapar ameliyatı. asistan + hocam ne yapalım ? doktor - günde iki kere anal seks yazın gönderin, yeter ulan bunca yıl bunun için mi okudum ben..!?
puhuhahahahha lan böyle cahil kadınlar var işte yaa, hihiheeeeee.
allah için nerede yaşıyor bu kadınla dalga geçen abilerimiz, fena halde merak ediyorum.
üç-dört yıl önce, bir kadın, kadın doğum uzmanı erkek olduğu için, hastanenin bahçesinde doğum yapmıştı.
böyle durumların nedeni, o kadınların bireysel özellikleri, cahillikleri, fesatlıkları, ve de -yuh artık-, akıllarının başka şeye çalışmaması falan filan hiç değil...
o kadının büyürken duyduğu lafları, bacak bacak üstüne atarak oturduğunda işittiği azarları, bu abilerimiz duysa, evden dışarı adımını atamaz, keşke dünya tersine dönse de, tecrübe etseler bir kez. ama şimdi iş, aaayyyy nasıl bir zihniyet bu diye küçümsemeye gelmiş.
toplumu bu hale getiren ve toplumsal çoğunlukla aynı görüşleri, uygulama olarak değil belki; ama zihniyet izleri olarak paylaşan erkekler, kendi kafa yapılarının egemenliğinin sonucu ortaya çıkan bir zihniyete sahip kadının bu tavrını küçümsüyor.
''lan çok komik lan, 80 yaşında doktora giden kadın bile söylüyo bunu lan, demek ki aklında hep böyle şeyler var, hihihihieeee.'' tavrıyla çözülecek bir sorun değil bu, erkekler üretti onlar çözsün, ama gırgıra almak ya da küçümsemek, daha eğlenceli ve kolay geliyor olsa gerek.
+hanfendi soyunun.
-ellersen olmaz.
+ellemeden olur mu hanımefendi?.
-tamam çok kurcalama ama.
+eğitimliyiz hanımefendi sırf bunun için yedi sene pratik yaptık.
-o zaman başka,kocam bazen bozuyor,ayarsız herif.
+..........