doa 

adana çık aradan

1. doğa rutkay'ın bordo renkli renault scenic'inin plakasındaki harfler...
    (rasputin, 16.01.2006 20:26)

2. (bkz: dead on arrival)
    (bosvermis bunye, 29.09.2007 22:54)
  3. (bkz: dead or alive)
    (karizmatik, 30.10.2007 18:39)
  4. ceza'nın müziğin doa'sı adlı şarkıya çektiği klipte oynatan sesi kötü, dişleri kötü "çıkacak ilk albümüyle türkiye’de r&b’nin tanımını değiştirecek" sözde değil özde kötü kötü şarkıcı. her şey fizik değil be gülüm demek istiyorum kendisine, yıllardır rap yapan istanbul underground rapper ceza'ya ise hiç bir şey demiyorum. iyice underground'un dibine sokmuş kendini böylesine kötü biriyle bir şeyler yaptığı için. ye ye ye ha ha ha yeee uuuuuu vavuvavu. ne diyor müzeğin doa'sı adlı şarkısında:

"playback değil bu gerçek ses
    söz müzik sana da yazmak ters
    doa da geldi ceza da
    aklınızı almaya"

ulan şu türkiye'de akıl alacak en son ikili sizsiniz. sütun bacakla olmaz o dediğin doa. o iğrenç sesin playback olsa nolur? na?

"gel hadi zıpla, aah
    karşında ceza doa

gel hadi zıpla, aah
    müziğin doğası bu hadi oyna"

"böyle bir şarkıcıya zıplamak istemiyorum" grasshopper harry

diğer kısımlarda kötü sesiyle anlamadığım bir şeyler söylüyor. şuraya yazıyorum çok çok büyütülcek bu hanım kızımız diğer kötü şarkıcılar gibi. sonra magazin gülü olur bunlardan.
    (chixculub, 02.04.2008 08:16)
  5. ilk siyaset meydanında yavuz bingölle sarı gelin düeti yaparken gördüğüm çirkin dişli çirkin kız.

ama daha çirkin olan bişey varsa (!) o da sarı gelin düetidir. o kadar içine etti ki yavuz bingöl bile bi ara '' noluyoruz '' oldu. zira ; '' saaaaarı geeeeaaaaallyynn yeaaaah '' filan dedi kızımız bütün şarkı boyunca.

ceza düeti de hiç olmamış. dinlenmek için biraz daha soyunması gerekicek diye düşünüyorum.
    (meerjungfrau, 02.04.2008 08:51)
  6. r&b nin yeni ve güzel yıldızı(ymış). insanların güzellik kavramını neye göre yorumladıkları konusunda biraz tereddüte düştüm ama ne diyelim tanrı yolunu açık etsin.
    (bilitis, 02.04.2008 13:56 ~ 04.04.2008 13:37)
  7. emre baransel'in classical mixtape albümündeki performansıyla rap camiasında tanınmış r&b'ci ablamız. hoş ve yumuşak bir sesi var. şu sıralar gayet hit olabilecek parçaları olan bir albüm çıkarmış kendileri. ceza ile düeti "müziğin doa'sı" da ayrı bi güzel. salak amerikan r&b'cilerini dinlemek yerine "yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" (yanlış anlaşılmasın albüm cd'sini kullanmak, hani takıyoruz ya cd player'a) diyerek albümün dinlenmesini tavsiye ediyorum.
    (hülleci, 03.04.2008 00:04 ~ 00:07)
  8. nerede hata yapıyor bilmiyorum ama bir şekilde ucuz görünen yeni rnb şarkıcımız
    (heroine, 11.04.2008 19:36)
  9. (bkz: doacan)
    (doacan, 05.05.2008 21:16)
  10. son derece basit görünümlü kız. dişleri, sesi, saçları, şarkısı çirkinlik konusunda bir bütün oluşturmuş durumda. ne desek boş bir durumda kendisi.
    (prozac, 10.05.2008 02:54)
  11. zamanında organize işler filminin soundtrack'inde o zamanki erkek arkadaşı emir'le birlikte emir & doa olarak hisset isimli şarkıda yer alan bayan şarkıcı. aslında albümleri de taşoda'nın 2 yıl evvel kurduğu rapbiznezz label'ından çıkacaktı yine emir ve doa olarak, ancak rapbiznezz'ın dağılması ve emir'le ayrılmaları sonrasında doa albümünü solo olarak hazırlamıştır.
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 10.05.2008 14:26)
  12. kelimenin tam anlamıyla kötü bir ses, kötü bir müzik, kötü bir tarz, kötü her ne varsa ondan. önüne gelen rapçiyle düet yapan r&b sanatçısı mı oluyor bilmem ama tabi bir de rapçisine bakmak gerekebilir.

(bkz: ceza)
    (bkz: yerli yalaka)
    (bkz: allah rapin cezasını verdi)
    (always alone, 27.05.2008 15:14)
  13. lerzan mutlu modeli insanımsı.
    (bildiklerimbilmedikleriminyanındaokyanustabidamla, 27.05.2008 15:18)
  14. ''bu ne şimdi...'' dedirten sarkıcı yada ''bu ne şimdi ...''dedirten şarkıları (! ) söyeyen kişi.
    (bkz: kötü)
    (bkz: olmamış)
    (hiçaçı, 27.06.2008 16:29)