görseller
doadoa
doadoa
belki ilginizi çeker
  1. · doğa üstündağ
  2. · müziğin doa sı
  3. · metal a headbanger s journey
  4. · emre aydın
  5. · doğa üstündağ
  6. · yallah
  7. · laf ebeleri
  8. · doaaa
  9. · isminde ğ olan sevgiliye akrostişli şiir yazmak
  10. · eski sevgiliye söylenen son şarkı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · yeşim salkım
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · zombie
  9. · aman ya boş ver partisi

doa  

sayfa  / 2
  1. doğa rutkay'ın bordo renkli renault scenic'inin plakasındaki harfler...
    (rasputin, 16.01.2006 20:26)
  2. (bkz: dead on arrival)
    (bosvermis bunye, 29.09.2007 22:54)
  3. (bkz: dead or alive)
    (karizmatik, 30.10.2007 18:39)
  4. ceza'nın müziğin doa'sı adlı şarkıya çektiği klipte oynatan sesi kötü, dişleri kötü "çıkacak ilk albümüyle türkiye’de r&b’nin tanımını değiştirecek" sözde değil özde kötü kötü şarkıcı. her şey fizik değil be gülüm demek istiyorum kendisine, yıllardır rap yapan istanbul underground rapper ceza'ya ise hiç bir şey demiyorum. iyice underground'un dibine sokmuş kendini böylesine kötü biriyle bir şeyler yaptığı için. ye ye ye ha ha ha yeee uuuuuu vavuvavu. ne diyor müzeğin doa'sı adlı şarkısında:

"playback değil bu gerçek ses
    söz müzik sana da yazmak ters
    doa da geldi ceza da
    aklınızı almaya"

ulan şu türkiye'de akıl alacak en son ikili sizsiniz. sütun bacakla olmaz o dediğin doa. o iğrenç sesin playback olsa nolur? na?

"gel hadi zıpla, aah
    karşında ceza doa

gel hadi zıpla, aah
    müziğin doğası bu hadi oyna"

"böyle bir şarkıcıya zıplamak istemiyorum" grasshopper harry

diğer kısımlarda kötü sesiyle anlamadığım bir şeyler söylüyor. şuraya yazıyorum çok çok büyütülcek bu hanım kızımız diğer kötü şarkıcılar gibi. sonra magazin gülü olur bunlardan.
    (chixculub, 02.04.2008 08:16)
  5. ilk siyaset meydanında yavuz bingölle sarı gelin düeti yaparken gördüğüm çirkin dişli çirkin kız.

ama daha çirkin olan bişey varsa (!) o da sarı gelin düetidir. o kadar içine etti ki yavuz bingöl bile bi ara '' noluyoruz '' oldu. zira ; '' saaaaarı geeeeaaaaallyynn yeaaaah '' filan dedi kızımız bütün şarkı boyunca.

ceza düeti de hiç olmamış. dinlenmek için biraz daha soyunması gerekicek diye düşünüyorum.
    (meerjungfrau, 02.04.2008 08:51)
  6. r&b nin yeni ve güzel yıldızı(ymış). insanların güzellik kavramını neye göre yorumladıkları konusunda biraz tereddüte düştüm ama ne diyelim tanrı yolunu açık etsin.
    (bilitis, 02.04.2008 13:56 ~ 04.04.2008 13:37)
  7. nerede hata yapıyor bilmiyorum ama bir şekilde ucuz görünen yeni rnb şarkıcımız
    (heroine, 11.04.2008 19:36)
  8. son derece basit görünümlü kız. dişleri, sesi, saçları, şarkısı çirkinlik konusunda bir bütün oluşturmuş durumda. ne desek boş bir durumda kendisi.
    (prozac, 10.05.2008 02:54)
  9. zamanında organize işler filminin soundtrack'inde o zamanki erkek arkadaşı emir'le birlikte emir & doa olarak hisset isimli şarkıda yer alan bayan şarkıcı. aslında albümleri de taşoda'nın 2 yıl evvel kurduğu rapbiznezz label'ından çıkacaktı yine emir ve doa olarak, ancak rapbiznezz'ın dağılması ve emir'le ayrılmaları sonrasında doa albümünü solo olarak hazırlamıştır.
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 10.05.2008 14:26)
  10. kelimenin tam anlamıyla kötü bir ses, kötü bir müzik, kötü bir tarz, kötü her ne varsa ondan. önüne gelen rapçiyle düet yapan r&b sanatçısı mı oluyor bilmem ama tabi bir de rapçisine bakmak gerekebilir.

(bkz: ceza)
    (bkz: yerli yalaka)
    (bkz: allah rapin cezasını verdi)
    (always alone, 27.05.2008 15:14)
  11. lerzan mutlu modeli insanımsı.
    (bildiklerimbilmedikleriminyanındaokyanustabidamla, 27.05.2008 15:18)
  12. ''bu ne şimdi...'' dedirten sarkıcı yada ''bu ne şimdi ...''dedirten şarkıları (! ) söyeyen kişi.
    (bkz: kötü)
    (bkz: olmamış)
    (hiçaçı, 27.06.2008 16:29)
  13. rolling stone'daki ropörtajında ''güzel ve akıllı'' olarak nitelendirilen izmirli kız. videousunu ilk gördüğümde gülme krizine girip cezadan da tiksinmiştim. bi de ukalalık yapması yok mu : kolaya kaçma kendini bul bil, tabi kime anlatıyorum, gerçeklerden kaçıyorsun, moda neyse ona koşuyorsun çok boşsun. ??
    hey hey aha.
    tam anlamıyla rezalet.
    (raspberryswirl, 07.08.2008 16:44)
  14. (bkz: dead or alive) erotizm den fazlasıyla payını almış bir film ismi.
    (saki, 07.08.2008 16:56)
  15. (bkz: doğa üstündağ)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 22.09.2008 01:43)
  16. destere'nin soundtrack'ini yener ile seslendirmiştir. fena da olmamıştır.
    (sanal bellek, 09.12.2008 22:11)
  17. fan sitesi beni pek ilgilendirmese de, aşağıdaki linklerden hakkında bilgi alabileceğiniz r&b sanatçısı.

http://www.muzigindoasi.org
    http://www.doaonline.org

ek olarak ey sözlük;

sesi falan kötü değil be abi, tarzımız değil desek daha yapıcı olmaz mı ?
    (sanal bellek, 24.12.2008 08:30 ~ 08:32)
  18. şu saniye rap starda şarkı söylemeye çalışan tip. bu ne kötü bi ses? bu ne rezalet? bu ne cesaret? gerçekten kafamda bu sorular dönüyo. izlerken kendim utandım. aynı zamanda konuşurken yani demekten başka bi şey demedi. kılık kıyafetiyle ilgili bi kelime söyleme zahmetinde bile bulunmak istemiyorum.
    (sweethomechicago, 30.01.2009 23:07)
  19. r&b konusunda bu sesine rağmen nasıl bu kadar iddialı olabildiğini merak ettiğim kişi.bari bunu elinize yüzünüze bulaştırmasaydınız.bırakın çok az kişi yapsın ve dinlesin o müziği.ama yok illaki dıptıs dıptıs olayına girilecek, biz iyi müzik yapıyoruz diye ortalıkta gezinilecek.ona da tamam bi yere kadar ama bari playback olmayan bu gerçek sesle yapılmasın bu.
    (benmerkez, 30.01.2009 23:20)
  20. sarı gelin şarkısının deyim yerindeyse amına koyan acaiptir. şarkıcı yazacağım değil, kadın yazacağım bi şeye benzemiyor, ne biçim iştir yahu nasıl bir cesarettir bu.
    (bkz: allahım yaratıyorsun takip et)
    (kurremkamerruk, 05.03.2009 18:19)
  21. kayseride hisarcıkta bulunan komplike bir tesisin adı, şık hoş bir yer.
    (kerrigan, 05.03.2009 18:29)
  22. (bkz: boa)
    (kuroneko, 05.03.2009 18:31)
  23. çok antipatik bir kız bu.ben beğenmiyorum.kendisine müziğin doa'sı diyor.hiç hoş bulmuyorum onu.ha o da bana bayılmıyor o çok ayrı.
    (kurdeşendöken, 18.03.2009 00:41)
  24. fatality çekilmesi gereken şarkıcılardan birisi. özellikle yaptığı müziğe "müzik" denilmesi apayrı bir çıldırma nedeni. bu sebepten mercy yapılıp, fatality süreci uzatılmalı. anca o keser sizi.

he senin yanında çıkıp, zamanında "karılı, kızlı, zevk-ü sefalı şarkılara karşıyım, rap bu değil" diyip, gayet eleştirel şarkılar yaparken, şimdi sapıtan ceza efendiye fatality yetmez. brutality falan çekmek lazımdır ki, aklı başına gelsin.
    (ceyyar kermit, 20.03.2009 12:07)
  25. kendini dünya güzeli sanan çirkin kız.ne söylediği de anlaşılmıyor zaten ki anlasan da bi anlam ifade etmiyor.

müzik; duygu,düşünce ifade ediyorsa,şarkıcılar şarkılarıyla kendilerini ifade ediyorsa eğer , bu kız ve müziği hangi amaca hizmet ediyor aceba..

not:şarkıcı dedim zira sanat kelimesinin bu başlıkta yeri olmayacağını düşünmekteyim.
    (hysterie, 17.04.2009 19:54 ~ 20:03)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil