belki ilginizi çeker
  1. · ismilo
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · doğunun yedinci oğlu
  4. · uyku nedir bilmeyen sözlükçüler
  5. · ismilo
  6. · schlossplatzda sere serpe
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · tahrik edici erkek kokuları
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · ezel
  6. · aşk
  7. · uykusu olup da uyumayan insan
  8. · sahurda kahvaltı ederek allah a şirk koşmak
  9. · yakın olmak için uzak dur benden

doğunun yedinci oğlu  

1. aynı zamanda doğunun en tombul oğludur da.
    (easy company, 22.04.2008 01:47)
  2. turan karataş'ın, sezai karakoç'un biyografisini şiirlerden hareketle anlattığı kitabın adı. sezai karakoçhakkındaki en kapsamlı araştırma kitabıdır. şairin hayatından hareketle şiirlerini tahlil etmeye çalışan turan karataşbunda başarılı da olmuştur. aynı zamanda sezai karakoç için kullanılan bir ünvandır doğunun yedinci oğlu.
    (kandahar, 22.04.2008 01:55 ~ 01:57)
  3. lise yıllarının sonuna doğru başlayan kitap sevdası, parasızlıktan genelde kitapçılarda tatmin bulurken, bir süpermarketin kitapçısı... biz oraya her uğradığımızda arkadaşım bu kitabı eline alır ve monna rosa'nın alıntılandığı kısımdan "bir gün gözlerimin ta içine bak / anlarsın ölüler niçin yaşarmış"... dizelerinden sonra durur, birlikte "of" çekmemize zaman tanırdı.

(ayrıca yazar kardeşimize de buradan merhabalar...)
    (neazadem, 07.05.2008 09:38)
  4. gelen mesajlar üzerine yazma gereği duydum; üstad sezai karakoç'un masal adlı şiirine ithafen, haddim olmayarak aldığım nick'tir.
    (doğunun yedinci oğlu, 11.05.2008 01:48)
  5. kendisini tanıdığım bir saatlik sürede az ama öz konuşan bir insan olduğuna karar verdiğim yazar.
    (burasi neresi, 17.05.2009 14:20 ~ 14:20)
  6. kendisini tanıdığım 4-5 saat süresince hiç susmayan bir insan olduğuna karar vermiş bulunuyorum.
    ayrıca likörün ve nargilenin dibine vurmuş olduğunu unutmuyor gözümden düştüğünü belirtmeden geçemiyorum.

o değil de tam muhabbet insanıymış, uzun zamandır sözlükten tanımama rağmen gerçek hayatta tanışmak bu zaman nasipmiş diyor nice zirvelere diyorum, hayırlısı buymuş diyor, inşallah yakında bir zive daha yaparız diyor, dinci kişiliğe selam ediyorum.

zirvelerden sonra nick altı giri klişeleri değil bunlar, samimi itiraflar.

edit: likör mevzu şaka tabii. zemzemdir zemzem.
    (leyl, 17.05.2009 14:34 ~ 14:40)
  7. uçmaya doyamayanlar için geliyor:
    le le le ismilo
    (leyl, 17.05.2009 15:13)
  8. muhabbeti, açık fikirliliği, empatisi, sempatisi ve pofidik duruşu ile şeker gibi bir adam yahu. sevdik seni biz, gel bize arada bir.
    (50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, 21.05.2009 19:12)
  9. muhabbetine doyulamayan, dondurma çeşitleri ile islamisosyalizm arasında geniş bir sohbet yelpazesi bulunan, uzun saçları kıskandıran iştahlı! kişi . aynı zamanda bilimsel araştırmalarıma hız vermemi sağlamıştır. en kısa zamanda şarap aromalı nargile tütününü kendisine ikram edicem. tadı benzemese bile anlamaz nasıl olsa. bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. zannımca şifreyi çözmüştür.
    (ruhtamircisi, 29.05.2009 15:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil