belki ilginizi çeker
  1. · doğru erkek
  2. · yanlış kişiye aşık olmak
  3. · pkk lıları serbest bırakan savcı
  4. · yanlış insanın doğruyu söylemesi
  5. · bay doğru
  6. · kaç gösteriyorum
  7. · zach
  8. · bir kalem bir pergel bir de çikolata alacağım
  9. · bekçi
  10. · iki ahmet farkı
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  7. · google wave
  8. · türk ırkının farkları
  9. · istikrar bozulmasın diye akp ye oy vermek

doğru ahmet  

1. mesut çakarlı'nın canlandırdığı kişilik. 'önce sola, onra sağa, sonra tekrar sola' diye bilmiş bilmiş akıl verirdi bay yanlış'a. sinir olurdum. ulan sen kimsin baban yaşındaki adama akıl veriyosun. çocuksan çocukluğunu bil. saygılı ol azcık. bir de gıcık bir sesi vardı. eminim 80 kuşağı nefret ediyor bu tiplemeden.
    (easy company, 01.06.2005 04:06)
  2. herşeyin doğrusunu bilmek ve kazık kadar adama ukalalık yapmakla yükümlü kimse.
    kendisi aslen gargamel tarafından insan suretine sokulup trt binasına bırakılan bir şirindir. ses tonu gölüklü şirin olmasına ihtimal vermemize yol açar
    (tori, 29.10.2005 00:34 ~ 00:34)
  3. yine yanlışsınız bay yanlış repliğini kafamıza kazımış, siyah önlüklü, akıllı uslu, kendinden şühpesi olmayan çocuk.
    gerçek şu ki, bir nesil karşıya geçmeyi ondan öğrenmişizdir.

-önce sağa sonra sola..
    +yok yaa, önce sola ..
    - hayır hayır sağa diyodu ahmet!
    +soldu kızım, bak akşam çıkar seyret
    -neyse hadi koş yol boşaldı çabuukk!
    (babykaos, 27.03.2007 00:49 ~ 00:50)
  4. fişini de al mustafa ali ile aynı dönemin bilgilendirme filmlerindendir. mesajları veriş şeklinin neredeyse aynı olması yazarları da heralde aynı sonucunu çıkarıyor.
    (dexterity, 11.09.2007 13:05)
  5. çocukluğumu yiyip bitirmiş, böyle sorunlu bir tip olmama neden olmuş karakter.sen özal döneminde büyü, karşına model olarak tv den doğru ahmet çıksın. hala karşıdan karşıya geçerken hiiiç araba olmadığını bilmeme rağmen "önce sola,sonra sağa, sonra tekrar sola" bakıyorum. dayanamıyorum. allah cezanı versin doğru ahmet ne diyeyim !!
    (eleanor, 11.09.2007 13:10 ~ 13:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil