belki ilginizi çeker
  1. · şahin marka beyaz arabanın içindeki dört kişi
  2. · doğan kompleksi olmayan şahin sahibi
gündem
  1. · ugg
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · yeşim salkım
  6. · beşiktaş
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · a beautiful mind
  9. · sana sarılmak istiyorum

doğanla kız tavlamaya çalışan insan modeli  

1. güzel yurdumun güzel gençleri...arabadan söz edelim ya doğan ya şahin yada doğan görünümlü şahin.anırması için acayip bir egzoz.içine 5 tane türk genci ve hepsinin dışarıyı izlemesi gerekir(nasıl oluyosa şöförde dahil)sonrada aşırı yüksek sesle müzik eşliğinde kopmak(!)(?)
    bu müzikte uluslararası standartlara göre abeci şahin müziği olarak kabul görmüş (bkz: rumba) müziğidir.
    rumba müziğini hatırlamak isteyenler için:dı dı dı dırı dırı dıt dıt dı drı drı vsvsvs
    herşey iyi güzelde bu gençlerimizin atladığı bir konu var.kızlar bu tiplere bakıp ayyyy ne güzel araba keşke bende içinde olsam demiyolardır eminim kim bu kekolar diyorlardır
    halbuki böyle güzel insanlarımızda vardır ülkemizde
    (bkz: doğan kompleksi olmayan şahin sahibi)
    (han20, 01.10.2007 12:42 ~ 13:15)
  2. efsane insan fikirtepeli hamza abi'nin müritleridir.

bakın bir gencimiz nasıl anlatıyor deneyimlerini:

arabayla kiz tavlamanin en kolay taktikleri

selam sevgili delikanli koç arkadaslar...hamza abinin de izniyle yeni bi bölümle sizlerleyim...simdi size bir delikanlinin yapmasi gereken en önemli seylerden biri olan arabaylan kiz tavlayip eve atip sikmeyi ögreticem....kulaga kolay görünmesine ragmen hic de öyle degil, çünkü zor...öyle her arabaylan olacak bi is deyil..ama herkes yapabilir.mesela yandaki resimde benim eski arabami görüyosunuz.ama simdi altimda daha kral bi araba var.hem ben böyle sipor arabalari sevmiyorum, çünkü arabanin içine 2-3 kisi zor sigiyosunuz...halbuki bi kartal ya da sahin gtı in içine 8 kisi sigabilir...

nasil arabayla tavlanir?

önce arabaniza sekil bi sekilde giyindikten sonra binmelisiniz ve aynaniza cd mutlaka asmalisiniz..cd olmasi, sizi "teknolojik ve fantastik bir insan" olarak gösterecektir insanlara.arabanizdaki tesisat da çok önemli tabi.paynır ya da kenvud olmasi lazim kılaryon dan is çikmaz.arabanizin, ise faça hale getirilmis bir sahin gtı olmasi da çok önemli.delikanli adamin en kıral arabasi budur ama metalcilere baska tabi.arabaya 6-7 arkadasinizla bindikten sonra bagdat caddesi yönlerine inin ve tesisatiniza blade, emınem ya da foulish kazanovva koyun.sesi son hiz açin ve gözünüze kestirdiginiz kizin yanina gidip zataaaaaaaaarrrrrrrrrt diye kornaya basin.ama daha bitmedi.önemli olan kizla konusmak!..

kizla nasil konusulur?

siz zataaaaarrrrrrt diye kornayi çaldiktan sonra kiz ister istemez ziplayacaktir, size komik gelicek ama siz delikanlisiniz.delikanli adam gülmez.sonra kizin yanina gidip "hanfendi sizden çok hoslastim ve elim nedense birden kornaya gitti...sizi evinize kadar birakalim lütfen..sizi korkuttugum icin beni affedin özür dilerim.hem bakin bu arabada müzik te var..." diyin.arkadaslarinizda arabada oldugu için biraz tirsicaktir kiz ama mutlaka gelicektir.ön koltukta oturan arkadasiniza kas göz edin arkaya geç diye...o da anlayacaktir.ama eger geçmezse arkadasiniza dalin, yumruk icinde birakin...hem bu yüzden de kiz sizden etkilenecektir."ne kadar delikanli bi erkek" diyecektir...arkadaslarinizi tek tek evlerine biraktiktan sonra, en son kizi eve birakicaksiniz.sonra kiz sizi yukarda bi kahve içelim mi felan diye çagiracaktir.eger çagirmazsa da siz ona "beni kavhe içmeye çagirmiycak misin ya sen?" diye sorun.o zaman kesin çagirir ve siz de gidersiniz.sonra eve gidince hemen üstüne atlamayin.o kahveyi yaparken mutfakta, yavasça arkadan yaklasin ve deydirin.bu onun hosuna gidicek ama gitmezse de "hosuna gitmedi mi?" diye sor.sonra o da ayilik olmasin diye gitti diyecektir.sonra memesini elleyin, yine hosuna gitmese bile numaradan hoslanmis gibi yapicaktir.siz bu elleme deydirmeleri yaparken aletiniz kalkicaktir.biraz daha deydirin ona.hosuna gidecektir.sonra ona "arabaya gidelim mi orasi daha güzeldir , ne de olsa sahin gtı" diyeceksiniz.oda bunu kabul edicek.sonra arabada "agzina alir misin?" diye sorucaksin.almak istemezse "peki alma, zaten ben hayatta hep kaybettim" diyin...size aciyip agzina alicaktir sonra ona dadanin...sikin....
    (chaghdash, 01.10.2007 12:50 ~ 12:50)
  3. sonunda başarıya ulaşacak insandır.
    unutulmamalı ki,kabaca, her insanın bir alıcısı vardır.kimi kızlara göre -tavlanmak için- edebiyat ya da genel kültür bir kıstassa kimilerine göre de "doğan" bir ölçüttür.
    (karışıkhazırlayanusta, 01.10.2007 22:40)
  4. çaresizliğin ve cehaletin son haddi.
    (bkz: ne yapayım abi param buna yetti)
    (bkz: beni seven böyle sevsin)
    (immigrant, 01.10.2007 22:51)
  5. ferrari ya da lincoln ile kız tavlamaya çalışan insandan pek farklı değildir.sadece hayat birisine daha adil davranmıştır.aynı ruhu taşırlar bir araya gelseler konuşacak konu bulmakta sıkıntı çekeceklerine de sanmıyorum

'abi yatırdım arka koltuğa.......'

hepsi bir.
    (des, 01.10.2007 23:09 ~ 23:09)
  6. dünyası kapkara cahil bir adamdır. insan modelidir. yurdum insanıdır. (bunlar aşağılamayı pekiştirmek amacıyla)
    o kadar biçare, iğrenç, trajikomik bir gaflettedir ki, yolda doğan'ı gören aydınlık kesimimizin gerçekte kerrat cetvelini zor ezberleyecek kapasiteli ancak gözlerinden fırlamış, zeiss marka mercekleriyle gözlemlerin en kralını yapan acar sözlük yazarları tarafından dikkatle incelenir ve modellemeleri yapılır, sanal ortamda alay edilir.

o derece düşkünlerdir.

bir de doğan görünmlü şahin var. o da çok komik. ehiehi
    (marsellus wallace, 04.10.2007 19:10)
  7. kız tavlama konusunda doğan arabasını kullanıyorsa hakikaten sorun vardır, gözünü açması şiddetle tavsiye edilir...
    fakat doğan arabası sadece mevzuda bir ayrıntı ise o zaman tavlamaya çalıştığı kıza göre değişir yanlışlığı-doğruluğu.
    (warbringer, 04.10.2007 19:14)
  8. (budur, 04.10.2007 19:28)
  9. "bmw' miz vardı da binmedik mi? " diyen varoş gençliğinin beş kişiyle giriştiği tuhaf eylem.
    (emigrant, 04.10.2007 21:05)
  10. modifiye manyağı edilmiş, perdeli, koyu renk camları ve neonlarıyla '' sıfır çizerek '' hatun tavlayabileceğine inanan insan modeli.
    (bkz: artistik patinaj)
    (anjeliq, 04.10.2007 21:44 ~ 21:45)
  11. muhtemelen söz konusu doğanın arka camında 'göz kırpan kız sembolü' vardır, ya da 'my rose' (ingilizce de var anlamında), 'herseyde biraz sen varsın' yazısı yer alır.bu tariflere uyan doğan kullananan erkeklerdir ve talepleri de kendilerine göre azımsanamayacak kadar çoktur.
    (pirasa sac, 14.07.2008 20:42)
  12. (zet, 14.07.2008 20:54)
  13. her yurdumuz erkeğinin bir dönemler içine düştüğü ortak gaflet.

(bkz: tecrübe konuşuyor)
    (hermes, 14.07.2008 21:12 ~ 21:12)
  14. minumum karizma maksimum abazanlık prensibini ilke edinen güruhunun kullandığı arabadır bu doğan. tofaş markasının kuş serisine aittir. o eksoz sesi hangi arabada var allaisen. arka koltukları da ne rahattır onların. götünle yer arasında 30 cm ya vardır ya yoktur. yoldaki tümsekleri eş zamanlı kıçında hissedersin. arabaya da şöyle paynır ses sistemi taktırdın mı tamamdır. kız olmasa da olur. onlar da zaten kız tavlama bir olay söz konusu değil. kızlara hava atma gibi bir durum söz konusu. kız olsan yollarını kessen naber gençler desen korkudan arabayı ikide kaldırıp basar gider bunlar. mahalleye dönünce de anlatırlar da anlatırlar. attık kızı arabaya götürdük tenhaya gerisini ne sen sor ne ben anlatayım şeklinde bir muhabbet geçer aralarında. gerisini sorsam anlatamayacaksın ki lan zaten. boş boş gezdin dolaştın benzin bitti mahalleye döndün işte.
    (jit, 14.07.2008 21:25 ~ 21:27)
  15. - abi ya hoşlandığım bir kız var aşağı mahallede ama bana pas vermiyor.
    + lan olm git doğan abiye anlat derdini, bilirsin herkes sayar sever doğan abiyi işini halleder.
    ........
    + noldu lan halletti mi işini?
    - halletti, yarın saat üçte doğan abiyle kız cafe'de buluşuyorlar.
    (badi, 14.07.2008 21:46)
  16. (bkz: buyrun benim)

birçoklarının abazan, gerizekalı, insanımsı bıdı bıdı diye tanımladıkları, kendileri bir bokmuş gibi aşağılamaya çalıştıığı, yurdum insanı(yız).

ne farkımız var acaba, siz medeniyet görmüşlerden? siz müziğinizi evinizin içinden bangır bangır bağırtırken, siz süper insanken biz arabada bağırtınca abazan, mal bilimum lafları yiyoruz. hayır farkını anlamış değilim sizde mal gibi insanları rahatsız ediyorsunuz biz de. farkı fiyatı olsa gerek.

siz evinizden ortamlara akıp, kızları çaktırmadan köşeler de hayvanlar gibi ağzınızın suyu aka aka izleyip nice fantaziler kurup, gezip tozarken adı eğlenmek coşmak, biz araba da hayvanlar gibi müzk dinleyip coşarken orada burada kendimizce ortamlara akınca " ağbii bu doğan şahindekiler ne kadar hayvan, gerizekalı ... " diye uzatıp gidiyorsunuz.

zaman akar devran döner kızlarımızda biz doğana, şahine bakmayız derler. lan duyanda hergün bmw den inip mercedeslere bindiğinizi sanır. hepiniz ayrı boksunuz bilmiyoruz sanki. konuştuklarınız bedeninizden daha pis, daha bir bok.

önce dönüp kendi kıçınıza bakın sonra insanlara laf edin. hepiniz benzeri mallıkları yılda onlarca kez yaparken cinsinin farkının olması sizi farklı kılmaz. eşeğe altın semer taksanda yine eşektir.

biz gerizekalı, mal, aşağılık her türlü bok olmayı kabul ettik en azından ne olduğumuzu biliyoruz. özentiyiz, eziğiz ama gerçeceğiz. siz insan olun. ne kadar insan olsanız da aslında bir bok değilsiniz, kıçınıza geçirdiklerinizi beğenmiyorsunuz.
    (sycokiller, 14.07.2008 22:02)
  17. şansını denemektedir. unutulmamalıdır ki herkesin bir alıcısı vardır.
    (nayl, 14.07.2008 22:09 ~ 22:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil