görseller
doğan yayın holding 

belki ilginizi çeker
  1. · discovery channel
  2. · ramazan
  3. · soner gedik
  4. · satılmış medya
  5. · kadir topbaş a suçlayacak kişi ve kurum önerileri
  6. · mustafa balbay ın günlükleri
  7. · mehmet akif ulusoy
  8. · doğan holding
gündem
  1. · ahmet kaya
  2. · rasim ozan kütahyalı
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  5. · galatasaray
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · bit yeniği
  9. · akıncı vs ninja

doğan yayın holding  

1. hürriyet,milliyet,radikal,posta,fanatik,kanal d,radyo d,star tv,cnn türk,d n r,doğan online,bir çok dergi grubu ve daha nicelerini bünyesinde bulunduran devasa holding.

son olarak doğan tv'deki hisselerinin yüzde 25'ini toplam 375 milyon euroya almanya'nın önde gelen medya grubu axel springer ag.'ye sattılar.

(bkz: http://www.dmg.com.tr/...)

(bkz: doğan holding)
    (sycrone one, 18.11.2006 15:36 ~ 15:38)
  2. son yıllarda bünyesinde oluşturduğu d max,d plus, yeşilçam, bjk tv, gs tv, fb tv, dream tv... gibi birçok kanal ile bünyesindeki yayın organı sayısını arttırmıştır.
    (ceyus, 26.05.2008 22:37)
  3. bayilerine mustafa erdoğan'ın troya gösterisi için davetiye gönderip, davetiyede "aranacaksınız" deyip, daha sonra aradıklarınlarında davetliye ulaşamadıklarında direkt olarak davetiyeyi iptal eden kuruluş.

hayır, "yoktum yerimde, bütün gün sizi mi bekleyeceğim" dedim, ama "bilgi alamadığımızda dosyanız kapanıyor" dediler.

hiç göndermeseydiniz o zaman diyor insan.
    (mustafamacit, 26.05.2008 23:00)
  4. turkish daily news ve referansta bu holdingin bünyesindedir.
    (tavernaci, 01.09.2008 16:04)
  5. 590 milyon tl değer ile kanal d ve 530 milyon tl değer ile star tv'yi teminat olarak gösteren ve teminatı vergi dairesi kabul etmedi haberlerinin asılsız olduğunun anlaşılması üzerine imkb tahtasında yeniden hisseleri açılan holding.
    (alameti farika, 13.03.2009 11:38)
  6. 3.8 milyar lira cezaya çarptırılmış.

http://www.hurriyet.com.tr/...

sikeyim yeni uyandım hesaplayamıyorum, eski parayla katrilyon falan mı yapıyor lan bu? öte yandan günaydın sevgili gay arkadaşlarım.
    (alexander supertramp, 09.09.2009 10:00 ~ 10:01)
  7. 3,75 milyar tl çarptırıldığı ceza sonucu satıldı dedikoduları iyice ayyuka çıkmıştır bu holdingin. uzanlar'dan sonra elinde medyası bulunan bir ikinci büyük muhalefeti de ekarte etmiş olacak bu şekilde başbakan erdoğan.

ha ceza haklıdır haksızdır bilemem ama doğan grubu da sütten çıkma ak kaşık değil. d-smart'ta millete yedirdiği kazık bile yeter aslında birçok kişinin ahını alması için ama bazı şeyleri yazıp söyleyemiyoruz buradan. ama böyle bir satış veya tasfiye söz konusu olursa hükümete karşıt bir medya oluşması baya bir zor görünüyor. yeni bir oluşum vs. kolay gerçekleşmez gibi geliyor bana.

kıssadan hisse her türlü halka giren iki ucu boklu bir değnek.
    (jugador, 09.09.2009 17:12)
  8. battığı yönünde haberler yapılıyor. sağdan soldan holdingi ülker grubunun satın alacağına yönelik söylentiler mevcut.

vatan gazetesinin haberine göre yeniden yapılanma içinde olan holding, bünyesindeki şirketlerin kendi aralarında hisse değişimlerinin olduğunu ve kimsenin bu hisse değişimlerinden en ufak bir çıkar sağlamadığını dolayısıyla bunun vergisinin ödenmesinin gereksiz olduğu söylenmiş. oysa maliye bakanı cezayı kesti bile. sanırım hukuken itiraz edilecek, süreç ondan sonra işleyecek.
    (elladan tinuviel, 09.09.2009 21:06)
  9. akp tarafından dürtülen kuruluş. öyle görünüyor ki, dikta yolunda sağlam adımlar atan akp hükümeti kendi fikirlerine uzak duran bu büyük holdingi de dize getirmeye, sindirmeye, yok etmeye kararlı.
    (allegra, 09.09.2009 21:10)
  10. iktidarın arkasında durmamaktan ikidebir cezalandırılan kuruluş.cem uzan,halis toprak ve ismi duyulmayanlar gibi aydın doğanıda kendi rejmine uymamaktan batırmaktan yana, akp hükümeti eğer doğan kanallarınıda dize getirirse sadece helal olsun ve pes denir daha ne denilebilirki.
    (dextare, 09.09.2009 21:25)
  11. türkiyenin saddam hüseyini tarafından maliyecileri gönderip 6 ay sonra maliyecilerin türkiyedeki her şirketin yaptığı şirketler arası hisse değişimi yüzünden 3 milyar lira ceza kesilmiştir.

dinci dikta sevinebillir bir kale daha düştü hepsini düşürene kadar yola devam!!! o iğrenç örtüleri tüm küçük kız çocuklarının kafasına geçirene kadar tüm fakir öğrencileri cemmatlerin kucağına gönderene kadar yola tamam.
    (scurtel, 09.09.2009 21:28 ~ 21:31)
  12. hükümet tarafından ters yüz edilmeye niyetlenilmiş aydın doğan holdingi. öyle geliyor ki, bu sefer gerçekten bir sindirme gerçekleştirilecek. demokrasinin sözünün edildiği bir yerde onlarca kolu olan bir kuruluşa direkt kırmızı kart göstermek...

hiçbiri değil de yine muhalefet bunu diline pelesenk edecek ve yapılanın nelere zarar getirdiği kimsenin umrunda olmayacak, ben buna üzülüyorum.
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 09.09.2009 21:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil