belki ilginizi çeker
  1. · blood diamond
  2. · 79 uncu oscar ödülleri
  3. · push
  4. · constantine
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · uludağ sözlük
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · şehremini lisesi
  9. · yüksek kaldırım

djimon hounsou  

1. ilk büyük çıkışını amistad ile yakalamış, gladiator filminde russell crowe ile aynı colosseum'u paylaşmış, son olarak blood diamond filminde leonardo dicaprio ile rol kesmiş ünlü afrikalı oyuncu. ama akıllarda bir "papa midnite"* karakteri bırakmıştır ki hayatının en karizma oyunculuğudur.
    (bkz: bir zamanlar ukteydi)
    (şizofren ev kedisi, 09.02.2007 19:27)
  2. abimle adını ilk okuduğumuzda o ne be pokemon gibi isim dediğimiz kanlı elmasta ki süper oyunculuğuyla bizi kendsine hayran bırakan karizmatik insandır.

http://i.imdb.com/...
    (josephine, 10.03.2007 20:20)
  3. the island da da oynamış fakat film pek sükse yapmadığı için arada kaynamış komik isimli şirin burunlu aktör..
    (bkz: zenci burnu)
    (uzun kesilmiş kereviz, 10.03.2007 20:39)
  4. 2010 yazında gösterime girmesi planlanan god of war the movie'de kratos'u oynayacak olması muhtemel aktör. burdadan filmin castingini yapan ibişe sesleniyorum; zenci spartalı mı olur koduuum!
    (maglor, 22.10.2008 17:38)
  5. (bkz: http://www.milliyet.com.tr/...)

milliyeteki habere göre e! entertainment televizyonun listelediği ve seçtiği en seksi erkekler listesinde 5. sıradaymış.

'' eğer bu ağabimiz 25 kişinin arasında 5. sırada seksi seçilmiş ise ben neyim lan? '' dedirttirmeyi başarmıştır.

(bkz: kadınları anlamamak)

komplo teorisi üzerine verilmiş düzeltme: hemen belirtmek isterim, konun ırkçılık ile alakası yoktur. boşu boşuna komplo teorileri kurulmasın.
    (jack daniels, 05.11.2009 20:01 ~ 20:07)
  6. (bkz: digimon)
    (yata yata paslandık, 05.11.2009 20:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil