görseller
dj akman 

belki ilginizi çeker
  1. · apaçi müziği
  2. · zahid akman
  3. · şahin i tasarlayan mühendisin düşündükleri
  4. · master sezer
  5. · ayrıldıktan sonra söylenen imalı şarkılar
  6. · hip hop
  7. · ezan remix
  8. · arabesk rap
  9. · özlemek
  10. · şahin marka beyaz arabanın içindeki dört kişi
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · uludağ sözlük
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · colin kazım richards
  8. · 15 75 90 üçgeni
  9. · 21 haziran

dj akman  

1. öyle komik, öyle kötü bir müzik yapıyor ki, insan "acaba bu bir şaka mı?" diye düşünmeden edemiyor. çok kötü.
    (tabudeviren, 08.03.2006 16:03)
  2. berbat bi dj bozuntusu ibrahim tatlıses tadında rap parçası yapar genelliklerde varoşlar tarafından kabul görür.
    (atman, 05.07.2006 01:08)
  3. müslüm gürses'in gözyaşı diye bi şarkısını remikslemiş onu dinlemiştim,kırocan bişiydi.
    beddua diye bi şarkısı da vardır ki kendisi söyler onu.isamil yk'nın allah belanı versininin daha da beteridir,rezalet bişidir,kırocandır.dinlemeyenler dinlesin,eğlensin birasss
    (dinazor kafa, 05.07.2006 07:05)
  4. (dünyayı kurtaran adam, 16.03.2007 17:45)
  5. (maslow, 16.03.2007 17:57)
  6. boktan bir dj. yaptığı remiksler hiçbir halta benzememekte; ama nedense halkımız tarafından ve özellikle magandalar tarafından şiddetle dinlenmektedir. klasiklerin altına tuhaf bir müzik döşeyip save yapıp yayınlayor ,zannedersem. zaten şarkılarının sözleri de başka bir hadise . "seninle ilk defa.." şarkısı bir araştırma konusu olabilir.
    (askkolik, 04.04.2007 12:54 ~ 13:06)
  7. arabesk müzik dinlerken televizyondan rap müzikle karşılaşmış ve bir anlam verememesine rağmen hoşuna da gitmiş, "ulan ne yapayım... ne yapayım?"diye düşünürken rap yapmaya karar vermiştir bu herif. ama rap ile arabeski karıştırıp sentez yapacağını falan sanıp iyice b.k etmiştir olayı. "seninle ilk defa" şarkısını bir dinlerseniz nasıl bir facia ile karşı karşıya olduğunuzu anlarsınız. (ya da dinlemeseniz daha iyi olur.)
    (emrahman, 24.04.2007 00:12)
  8. o kadarda kötü olmadığını düşündüğüm arabesk kökenli rapçi , özellikle beddua isimli şarkısını güzel buluyorum.
    (west, 09.10.2007 07:07)
  9. tarz hafiften kro olsa da, bir şekilde dinlenebilir şarkıları var. bazı şarkılarında "dicey akmöean" diye araya eklemeler yapmasa, diskolarda kılablarda çalınır hatta, o derece dinlenebilir diyorum.
    (azureel, 21.12.2007 18:52)
  10. (bkz: dj çakman)
    (leo, 23.12.2007 13:21)
  11. gülmek için şarkılarını dinlediğim kişi. çok komik.
    (tozduman, 14.07.2008 23:13)
  12. özellikle iç anadolu bölgesinin ısparta, afyon, konya yöresinde bol bol dinlenen krovari dj. 16-21 yaş arası gençler hastasıdır. kendilerine dj falancı falan derler yani bu adamdan özenip o derece.
    (knuckle, 06.09.2008 01:14)
  13. bazı şarkıları çok kötü olan
    bazı şarkıları güzel sayılabilecek arabesk rap denen oluşumun en meşhur temsilcilerinden biridir.

genelde dinlendiği kesim belli olduğundan insanlarda rap dinleyen ve yapan kişilere karşı serseri imajı oluşmasına istemeden de olsa neden olmaktadır

ama türkçe rap yapan insanların hepsi böyle değildir,gereksiz bir önyargıdır,başka insanlar da dinlenmelidir..

ayrıca saygı da duyarım,adını bu kadar duyurması bile yaptığı işte o kadar kötü olmadığının bir göstergesidir..
    (ceza aka keskinkılıç, 06.09.2008 01:18)
  14. lise çıkışlarına aksları kesik doğan görünümlü şahin i ile kız kesmeye gidipte bu adamı dinlemeyen insan yok gibidir.
    (adrian, 06.09.2008 01:25)
  15. yüzünü hiç görmediğim adam lakin hayal gücüm kendisinin şöyle bir portresini çiziyor;incecik bir sakal suratını çevrelemiş.kafasının önünde ibibik şeklinde bol jöleyle dikilmiş saçlar.üst tarafta¨, yakası göbek deliğine kadar açılmış vaziyette çingene pembesi bir gömlek.alt tarafta , düştü düşücek diye yürek hoplatan , içine kendisini gibi 10 herifi rahat alır dediğimiz cinsten bir kot ve ayaklarda beyaz superstar.işte hayallerimin dj akmanı.
    (moonchild, 06.09.2008 01:25)
  16. ülkedeki nice doktorlardan, mühendislerden, öğretmenlerden ve hatta bilim insanlarından daha fazla kazanıyor olduğu düştü birden aklıma...

sonra bunun onlardan yalnızca biri olduğu, bunun gibi binlercesi olduğu düştü..

sonra ben düşer gibi oldum da, toparladım hemen. aklım da yerinde sorun yok. evet dünya, aynen böyle devam et.
    (insansevmeyenhayvan, 09.06.2009 01:57)
  17. (bkz: zahid akman) *
    (elpinoras, 09.06.2009 01:59 ~ 02:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil