belki ilginizi çeker
  1. · eriği tuzlayarak yemek
  2. · yaran msn diyalogları
  3. · grey s anatomy
  4. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · okan bayülgen
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · author
  8. · araba sürmeyi öğrenmek için hoca tutmak
  9. · cinsiyet değiştirme ameliyatı

dizzy miss lizzy  

1. orijinali larry williams'a ait olan, birçok kez coverlanmış kıpır kıpır eğlencelik şarkı. asıl ününü beatles coverıyla kazanmıştır. john lennon pek güzel yorumlamıştır bu parçayı.

you make me dizzy, miss lizzy,
    the way you rock'n'roll.
    when we do the stroll.
    come on, miss lizzy,
    love me 'fore i grow too old.

come on, give me fever,
    put your little hand in mine.
    you make me dizzy, dizzy lizzy,
    oh girl, you look so fine.
    just a-rockin' and a-rollin',
    girl i said i wish you were mine.

when you call my name.
    o-o-o-o-oh baby,
    say you're driving me insane.
    come on, come on, come on, come on baby,
    i want to be your lover man.

run and tell your mama
    i want you to be my bride.
    run and tell your brother,
    baby, don't run and hide.
    girl i want to marry you.

come on, give me fever,
    put your little hand in mine, girl.
    you make me dizzy, dizzy lizzy,
    girl, you look so fine.
    you're just a-rockin' and a-rollin',
    oh i said i wish you were mine.
    (dizzy miss lizzy, 27.02.2009 02:49 ~ 21:31)
  2. 6. nesil yazar. uzun süreli ısrarlarımı inatla geri çevirmiş, ne işim var benim sözlükte demiş, ondan daha inatçı olduğum gerçeğiyle yüzleştikten sonra sözlük semalarında arzı endam etmeye başlamıştır. 5 senelik süper dost, sınırsız internetinin ganimetlerini bıkmadan benimle paylaşan, son dönemde uğradığı mutasyonlarla tikky olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen sabırtaşı. bide brokoli manyağı. *

ayrıca (bkz: tweety)*
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 10.03.2009 19:48)
  3. internetinin yavaşlığına sinirlenip iki haftalığına hesabını kitlemiş yazardır,sonradan da bin pişman olmuştur.şu an yine okur modundadır. hesabının açılması için gün sayıyor.sabırlar diliyorum kendisine.asıl mevzuya gelirsek 5 yıllık arkadaşımdır,çok severim kendisini,yazar olduğundan beri nick altı yazmaya çalışıp,yazacak cümle bulamadığımdır,tabi kendisinden "düzgün yaz "şeklinde aldığım tehditlerin de payı var yazamamamda.ha bir de tekrardan teşekkürlerimi sunmak istediğim şahsiyettir.evimi çiçek gibi yaptığı için veee bilgisayarımın ayarlarını istediğim gibi yaptığı için bir dee bana bir sürü dizi yüklediği için .ayrıca bir an önce hesabının açılmasını dört gözle beklediğimdir...
    (kırmızıkanguru, 06.04.2009 00:26 ~ 01:21)
  4. stalker'ım benim. sadece sınav zamanları değil, 7/24 nöbetçi stalker hem de. koruma içgüdüsüyle düşündüklerini söyleyip sonra "üzdüm ben seni" diye pişman olup, dert edip arayanım. her zaman yanımda, arkamda, etrafımda olduğunu bildiğim, desteğini hissettiğim. gözlerim dolsa gözleri dolan, utanmadan benimle duygusala bağlayan. yeri geldiğinde "öldürürüm seni" diye tehdit eden, ültimatom veren.

çay ocağındaki son tostu yedim diye başımın etini yiyen bide*.
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 01.06.2009 00:12)
  5. doğumgünü çocuğu. her sene olduğu gibi yine sınav öncesine denk gelmiş olan günü, masa başında pediatri çalışarak geçirecek, doğumgünü kutlaması okuduğu sunumları listeden işaretlerken yaptığı minik kutlamayla sınırlı kalacaktır, yazıktır.

daha bi' sürü güzel yıl geçirmesini dilediğimdir.

ayrıca doğumgünüyle alakasız olarak, son günlerdeki hali tavrı için;

(bkz: ne içtiyse aynısından istiyorum)
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 24.06.2009 14:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil