kurtlar vadisi- top, tabanca, tüfek, tank, nükleer başlıklı füze, siyah kumaş pantolon-siyah uzun kaban-beyaz gömlek-beyaz çorap-topuğuna basılmış bir çift ayakkabı, tespih vs.
gerçekten küçük çaplı bir ekonomi hareketi yarattığını söyleyebilirim bu kombinasyonun.
deliyürek dizisindeki yusuf miroğlu pardesüsünden almamla başlamıştı her şey aslında. bunu kurtlar vadisi'yle beraber baron yüzüğü izledi. bir ara her yerde satılıyordu polat alemdar yüzüğü diye de, hatırlayanlar olacaktır. aynı zamanda yine kurtlar vadisi'yle beraber ortaya çıkan bir fenomen vardı, yani polat alemdar'ın külodu. onu alamadım ama bir şehrazat gömleği aldım buna karşılık. gerçi çok fırfırlıydı ve beni efemine bir tipe büründürdüğü için alay konusu oldum arkadaşlar arasında. gerçi bir ara ayna grubu da giyiniyordu böyle fırfırlı gömlekleri. hele cemil, cemil'e ne de yakışıyordu ya, aahhh. ıı ıımm, pardon. sonra bir anda utandım ve çıkarıp teyze oğluna verdim şehrazat gömleğimi. o, hala giyiyor ama.
en son, bıçak sırtı dizisinde nejat işler'in canlandırdığı marangoz ali sinan karakterinin kullandığı gönyeli ahşap kesim makinasından aldım. dur bakalım, illa ki bir işe yarayacaktır.
siz siz olun, dizi deyip geçmeyin. ekonomimizi ayakta tutan en büyük sektörlerden biridir bu dizi olayı. yoksa unakıtan falan hikaye.
edit: imla hatası.
asmalı konak- seymen şarapları, dicle sürmesi, sümbül hanım eşarpları. şaka maka kapadokya'yı kalkındırma projesi gibi olmuştu bu dizi.. türbeye gider gibi akın akın turist gidiyodu bi ara filmin çekildiği evi görmeye..
aklınıza yanlış bir şey gelmesin sakın; bende bir anksiyete peydah oldu da son zamanlarda. sanki zap yaparken aniden bu dizi çıkacak, kumandanın pili zayıflamış olacak, yeterince hızlı kanal değiştiremeyeceğim gibi geliyor. oonçün evi çeşit çeşit, renk renk pille doldurdum. alkalini, lityumu, iyonu, ne ararsan...
mesela şu anda elimde sıfır km (açılmamış), dörtlü, energizer marka nikel-metal-hibrid var, 2500 mah. özelden mesaj atın fiyatta anlaşırız. tokat şehir içi tercihim.
how i met your mother - bira
it s always sunny in philadelphia - lsd
seinfeld - hızlı açılır kapanır kapı
the simpsons - poster
family guy - stew figürü
lost - cips
battlestar galactica - ka fa 1500