allahım nedir o insan nedir a dostlar? ömür törpüsü, hayat sikici. insanı bunalıma sokarlar durduk yerde. lan bir milyon bilmem kaç tane dizinin hepsinde ağlayacak ne buluyorsun allahsız? hayır hem ağlıyorsun hem neden zırlayarak anlatmaya çalışıyorsun bana dizileri, ne gerek var? nasıl bir bahane buluyorsun hepsinde ayrı ayrı ağlamak için? tamam bir kaçında olur anlarım ama hepsinde olmaz, yani olamaz beynim almıyor.
edit: ( giriyi doğru düzgün okumadan yazan arkadaşlara sesleniyorum. ben bütün dizilere ağlayan insanları kastettim, zira bilmem kaç tane dizi var ama bazı canım yazarlar olayı başka bir yerden anlamış galiba. açıklama yapmak zorunda değildim ama yaptım. doğru düzgün okumadan giri giren yazarlara selam ederim.şimdi kafanıza göre yazın olum. kolay gelsin. ha bu arada ayrıca; herkese saygımız var, duygusuz değiliz yeri gelince bizde ağlıyoruz ama ikisi farklı şey. idrak edemeyenleredir bu duyuru da diğerleri üzerine alınmasın. delirttiniz lan adamı gece gece. başlığı açtık düzeltemedik amına koyim anlayın işte buralara mecbur kaldık bilgi için.)
(coolgirl, 11.03.2009 23:35 ~ 12.03.2009 01:27)
aşırı duygusal insandır. empati yönü fazla gelişmiştir. dizideki insanın acısını kendi acısıymış gibi hissedip ağlayabilir. fazla hassastır velhasıl. kimseciklere de zararı yoktur. zararı kendinedir.
yan etkileri yoğun bir doğum kontrol hapı kullanıyodur.reklamlara bile ağlayabilir. dikkatla yaklaşmalı.
depresyonda olması muhtemel insandır..
(bkz:
ezan okunurken gözlerin dolması)
depresyon, bunalım vs gibi şeylerin dibine vurmuş insandır. hassasiyeti nedeniyle çizgifilm izlerken bile ağlayabilir.
(bkz:
şeker kız candy)
antony'nin öldüğü sahnede ağlamışlığım vardır.
ikinci baharda ağlamayan insana duygusuz sıfatını yerleştirirm.
(bkz:
hiç çekinmem)
(bkz:
ne çekinicem be)
charlie öldüğünde ağladıysa bendendir.
(bkz:
lost)
(bkz:
charlie pace)
kendine pay çıkaran insan profili vardır karşında,ikili ilişkilerde aşk acısı ön plandadır,kadının ya da artık herkimse hayatının monotonluğundan sıkılmış ki kendini üzecek şeyleri tvde bulmuş,heyecanlarını da tvde yakalamıştır.
bu bir annedir,evde kalmış abladır.
aa dizi izlenirken ağlanır mı hiç canıımmm..ne dengesiz insanlar var tüh tüh yazık.vay halimize..
( eniştesi kıza tecavüz eder )
- hahaha çok komik lan.adamın tipe bak.haketti ama o kız kaşındı.ohh
( oğlan mapuslara düşer )
- hahhah! vay gerizekalı vay.yakayı ele vermiş mal.oh oh iyi oldu
( kadın oğlu için fahişelik yapar )
- yok artık lan haha.öküz gözlü karıya bak hele.aldığı paraya bak.
( birileri ölür )
- hahaha hassiktir lan ne biçim çarptı araba tam götünden ay hiç güleceğim yoktu.kana da bak ketçap gibi yuh
( çocuklar öksüz yetim kalır )
- hehehe piç oldular piç piç...
(bkz:
archi)
yazarın notu: nooldu? beğenemedin mi y.rraaam
(archi, 12.03.2009 00:53)
ikinci bahar' ı izlerken salya sümük ağlayan
ben değil bir arkadaşım.. duygulanıyordum sözlük, beni hor görme...
cars filminde ağlayan insandan daha kötü olamaz. benim ev arkadaşım 25 yaşında bildiğin karadeniz erkeği, bir gün arabalar filmini izliyoruz bir baktım final sahnesinde ağlıyor. dedim git kendini çok sevdirmeden ve evden attım..
desmond la
penny nin aşkına ağlamayan bi insanoğlu varsa gitsin atlasın diyen insan modelidir.
(bkz:
lost)
gülerken ağlayan insan modelidir.
(bkz:
the new adventures of old christine)
genelde her evde olan, ağlak sahnelerde ağlayanları tespit edip "aaa ağlıyor, ehehe filme ağlıyor, onlar gerçek değil, oyuncu, kurma" diyen insanların sözlerine maruz kalıp, "sen ne anlarsın duygusuz" demiş insanlardır. dalga geçmeyin, kızmayın insanlık hali.
(bruja, 12.03.2009 01:57)
enterasandır, içe dokunan bişey varsa ağlanır arkadaş. ben ağlarım. dizide ağlarım, kemal sunal bile ağlatabilir. içten gelip, içime dokunuyorsa ağlarım. ağlarız. evet hiç
cool değiliz.
-duygusallık çok pis bişiy adamımmm, ağlaklar sürüsü bea...
-sus lan!
evet "bi sus"...
model olmasam da bu insan kesinlikle benim. duygularına yenik düşmüş, gözlerinden yaşları hunharca akıtan, hatta bazen bu işi abartıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya dönüştüren ben neden ağlarım? kendimden bişeyler bulup ya da bazen hiçbir şey bulmayıp, sadece ailesinden ayrı düştüğü için biri ağlayabilirim. o değil de, dizi izlerken ağlayan insanları izleyen diğer gruba fena uyuz olurum. izlemekle kalmaz, ağlayana müdahele ederler. gülerler, parmakla gösterip alay ederler. uyuz yaratıklardır bunlar evet. bir diğer uyuz eden şey ise, ağlarken, reklam girmesidir ki küfrettirir. tam duyguya girmiş, yaşlar süzülüyorken yanaklarınızdan, cart diye basarkar reklamı. az bekleseler de doya doya ağlasak olmaz di mi...
duygusal insan modelidir.ben bi' ara yaprak dökümünü izlerken hüngür hüngür ağlıyordum.izleyenler bilirler, hani neclanın gidecek yeri yoktu, az daha kötü yollara düşecekti,sonra şevketin başına gelmedik kalmadı, işte o zamanlar ağlamaktan izleyemiyordum bile diziyi.sonra şevket gitti bende bıraktım diziyi.
ben mi çok duygusalım yoksa bu dizilerde duygu sömürüsü mü yapılıyor anlamadım. aslında her ikiside, gözyaşlarım kenarda bekler ağlamak için, o derece bir sulugözüm. elimde değil ne yapayım, grey's anatomy'nin bilumum her bölümünde ağlıyorum, yaprak dökümüde aynı şekilde hadi onlar gene duygusal friends'te de ağlanır mı be kardeşim.
(bkz:
beni tanıdılar siz kaçın)
diziye göre hak vereceğim insan modeli. gidip kanal 7'yi açıp, zor durumda kalan bir kadının gece uykusunda (allah'a şükründen dolayı) dumanlar arasından gelen bir dedenin, traş olmayı kendinde bi türlü adet edinemeyen dedenin belirmesi sırasında kendinden geçip;
+kurban olduğum allahım, ühhüh,
diyen bir insansa kıçımın en kenarıyla gülerim. ama;
küçük kadınlar gibi 7'den 70'e herkesi ağlatmayı kendine hedef edinmiş ve bu yönde köklü adımlar atan bir diziye ağlıyorsa insan yürekten desteklerim. çünkü dizi hakkını veriyor acının, hüznün. küçük emrahtan sonra küçüğü en yakıştırdığım dizi neticede, o ağlatır ama 5. boyut asla...
bunu anlatmaya çalışıyorum, anlıyor musun, yanii...
asabı bozuk kadın buna bir örnektir.
böyle bir dişi
my name is earl,
how i met your mother ve hatta hatta
geniş aile izlerken bile hönkür hönkür ağlamayı becerebilir. bunun için ağdalı türk dramalarına bile gerek kalmayabilir.
bu insanı ağlarken rahatsız etmemek gerekir, elleşmeyin ağlasın bırakın. bir yerde durur çünkü, insan bu da, en olmadı hıçkıra hıçkıra ağlarken hali kalmaz "üvüv..." deyip bayılıverebilir.
eskiden halamı hatırlıyorum, ben saçmasalak birşey yüzünden ağlarken "ağla kuzum ağla yavrum iyi gelir" derdi, zaten siniri bozulmuş höngürdek bünye iyice sinirlere gark olur, boğazıma kocaman bir düğüm oturur sesimi keser inadına ağlamazdım. halam iyiliğimi istiyormuş; ama yine de ellememek hep daha iyidir. en iyi ihtimalle baktınız susmuyor, e sizinki de kafa, ibütün gece fırk fırk burun çekme sesi eşliğinde tv izlemek istemiyorsanız şöyle bir sarılabilirsiniz, avutabilirsiniz. hiçbirşey söylemeden kalkıp bir fincan
çay da getirebilirsiniz ki bu
şefkatin uygulamalı halidir, muhakkak iyi gelir - çayla ilgili kötü bir anıya takılmamışsa hüngürdek naciyemiz.
dişiler aleminden bildirdim,
erkeklerin böyle bir durum halinde ruh hallerinin kadınlarınkinden daha hassas olabileceğini düşünerek onlara çok daha özenle yaklaşmak gerekebilir.
ek:
emperor of the sea(sirona, 15.09.2009 20:27 ~ 20:51)
yaşanmışlıkları içini acıtmıştır. kimbilir belki de yaşanmamışlıkları ((bkz:
hatırla sevgili))
ağlaktır. nokta.
-ağlak olmak kötü müdür?
hayır, hiç de bilem. stop.