belki ilginizi çeker
  1. · diyarbakirspor kurt milletinin takimidir
  2. · diyarbakırspor
gündem
  1. · güzel kadına güzel diyebilen kadın
  2. · ezel
  3. · türk kürt ayrımına atatürk sebep olmuştur
  4. · melih gökçek
  5. · serdar ortaç ın haiti yi umursamaması
  6. · istanbul denince akla gelenler
  7. · sözlük yazarlarının cep telefonu melodileri
  8. · strawberry
  9. · pontiac fiero

diyarbakırspor kürt milletinin takımıdır  

1. diyarbakırspor başkanı çetin sümer tarafından söylenmiş söz.
    sen kalkıp her deplasman sonrası,''rakip takımın taraftarları bize yönelik ayrımcılık yapıyor,biz de bu ülkenin takımıyız'' duygusallığına yatacaksın sonra bu sözü söyleyerek ayrımcılığın babasını yapacaksın.aferim size gerçek yüzünüzü ne güzel seriyorsunuz ortaya.
    http://www.hurriyet.com.tr/...
    (melkart2008, 07.10.2009 17:28 ~ 17:28)
  2. tribünlerden atılan"pkk dışarı" sloganlarının son derece haklı olduğunu gösteren açıklama.

o değil de "kürt milleti" ne lan?

gelen mesajlar doğrultusunda yazılan edit: kürt, kürt ırkı vs. elbette vardır ama "kürt milleti" denen bi şey yoktur gülüm. zira milletin millet olabilmesi için toprağa ve devlete ihtiyacı vardır.

öperim gıdıdan.
    (lou andreas salome, 07.10.2009 17:30 ~ 17:36)
  3. yanlış söylemdir. ben de seviyorum diyarbakırspor'u, neden? diyarbakır'ı seviyorum, diyarbakırlılar'ı da seviyorum.

hiç bir millet tekeline almasın hiç bir takımı. ha "kürt milleti" demesi talihsizlik mi? bence değil, türk milleti gibi kürt milleti de vardır. talihsizlik takımı sadece bir ulusa mal etmesidir.

edit büdüt : zaten öyle bir şey dememiş. hay amerikanın sesini.. neyse
    (emir cool u, 07.10.2009 17:33 ~ 17:40)
  4. çetin sümer'in sözüdür.

tam olarak;
    "türk bayrağını açtılar. sanki biz başka bir milletten ve başka bir ülkeden gelmişiz... ...biz devlet takımı değiliz, diyarbakır'ın ve kürt milleti'nin takımıyız..." demiştir.
    (elpinoras, 07.10.2009 17:35)
  5. çetin sümer tarafından yalanlanan açıklama.

"ben diyarbakırspor türkiye'deki tüm ırkların ortak takımıdır dedim." diyor kendisi.

yani inanılan kaynak da amerika'nın sesi radyosu. komik.
    (onurene, 07.10.2009 17:36 ~ 17:36)
  6. (gory, 07.10.2009 17:38)
  7. atatürk e göre zeki ve çalışkan olmadıklarını gösterir beyanat.
    (bkz: türk milleti zekidir)
    (bkz: türk milleti çalışkandır)
    (bkz: nutuk)
    (gebesh, 07.10.2009 17:55)
  8. siz birini dışlar, onlara "pkk dışarı" derseniz o zaman milliyetçilik akımları yükselmeye başlar. haliyle diyarbakır, sıradan bir takım havasından çıkıp kürt milli takımı havasına doğru kaymaya başlar. avrupa'da bunun örneği çok. evet diyarbakır başkanı'nın açıklamalarını eleştirirken bursa taraftarı gibi düşünen insanların da, söylemlerinin işi nereye götürdüğünü görmesi gerekiyor.
    (endip, 07.10.2009 18:24 ~ 18:24)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook