çok esrarengiz. dehşete düştüm. şu an ellerim titriyor. günlerdir bekliyorum sözlerini tutmalarını ama tutmadı bazıları. ne zaman güzel popomdan hikaye uyduracak olsam bir şeyler durduruyor beni. yapamıyorum. diyalog yazamıyorum. eziklik duygusu sardı dört bir yanımı. dedim ki bırak git oğlum. yazar değilsin, adam değilsin. kime ne ettin.
ayyy kuzum. sen kendini diyalog yazıp hikaye uydururarak yazar olunur mu sanıyorsun? sen var yaaaaaa, ekşi sözlük'te yazar olsan, bak bak. ne diyorum. dinliyo musun? senin hani ulaşamadığın, geceler boyu ağladığın, klonu olduğun yer var yaaaa, onun babası. atası. diyorum ki orda yazar olsan. yaniii angelina jolie ile french kiss yapman bile daha gerçekçi. sadece 2 saniye hayal ettt. eğer olsan, sırf sadece ve sadece götünden hikaye uydurduğun ve diyalog yazdığın için uçurulurdun. bunu bil tamam mı? bunu bil.
-ama ben zaten ord...
bak hala diyalog yazıyor. allah'ım ezik. allah'ım geri zekalı. kafamı nerelere vursam. senin gibi kendini yazar zannedenler yüzünden o istatistik listesi var yaaa, orasına giremiyorum ben. bilgi içerikli girilerimle oraya giremiyorum ben. orasını hiç önemsemiyorum. ama giremiyorum ben. mesela en kaba tabirle bir amcık düşünelim. onu önemsemiyorum ama ona giremiyorum ben. anladın mı beni? yazma artık tamam mı diyalog, kıçından hikaye uydurma artık. çünkü senin bana ve bizlere kattığın en ufak bilgi kırıntısı bile yok tamam mı? 250 satır bilgi içerikli giri giriyorum, kodumunun götü kıçından hikaye uydurup oraya giriyor yaaa. anlamıyorum ki. sen yazar mısın? sen kendini yazar mı sanıyorsun?
-ama sen 2 ay önce ardarda benim girilerimi favori yap mıy...
diyalog yazmıcaksan konuş benimle. evet o zamanlar seviyordum seni. güzel yazıyodun demicem götü kalkar hikaye falan uydurursun durrrr. bazı güzel yazıların da varr. benim zevkim baya iyidir. sadece güzel yazıları favori yaparım. kendini çok bozdun sonra sen. o istatistikler var yaaa. oraya gire...
-amaa artık yet...
bunları nick altına girersem görürsün. ne cevap vereceksin. bir tane bilgi içerikli girin var mı köpek! bir tanee beni aydınlatacak, yolumu ışıldatacak! yok. çünkü hayatta bildiğin bir bok yok. o kadar geri zekalısın ki. o kadar çaresizsin ki. üzülüyorum senin şu haline. bırakın. çözün bunu. evine gitsin anasına kavuşsun.
- bugünler için iki tane yazdıydım ama ben bilgi içerikli giri:
komütasyon,
kollektör. al motor yaparsın. yolunu aydınlatır.
+ :))
-$eker $ey ayh ;)
+bak ek$i sözlük ş'si ile güldün. içinde kalmış.
-ben onun içinde kalmamışım iyiki. kocaman çünkü. benim kafam. kafam hiçbir yere sığmıyor.
yine ben. yine kıçımdan hikaye. yine diyalog. yine küfür. yine yarrak. yine am. yine göt. yine sevişmek. zannetmiyorum ki sikleneyim, istatistikler güzel çünkü bu hafta. tarih olarak; mesaj atmak yerine girilerden laf sokmaya çalışmak barutun icadına denk geliyor.
+bilgi içerikli girim yok ama bak. barutu buldum ben!
-siktir lan ilk ben buldum onu.
+ben gidiyim o zaman
-siktir git
+gidiyorum bak
-bak hala duruyo!