belki ilginizi çeker
  1. · bubblesk
  2. · alkollüyken namaza yaklaşmayınız
  3. · tomb raider
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · tipik kedi manyakları
gündem
  1. · galatasaray
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · alex hagi den daha iyidir
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · thierry henry
  7. · ahmet kaya
  8. · gsw
  9. · türban için söz söyleme hakkı din ulemasınındır

divdiv  

1. badilerin kralı. sözlük sözlük seyyahlık ettiğimiz arkadaşım. umarım burada karar kılarız divdiv. ortaokulun bodrum katından şu kart zamanlarımıza kadar bilffiil arkadaşlığımız devam etmekte. kendisi yaşlanana kadar arkadaş kalmamız konusunda ısrarlı ama ben onun yaşlanacağını zannetmiyorum çünkü gayet neşeli bir insandır.
    (bubblesk, 02.02.2009 18:14 ~ 03.02.2009 21:04)
  2. on yıldır tanıyormuşsunuz sıcaklığında, pamuk şeker kıvamında bir insan modeli (olduğunu düşünüyorum.)
    (hodbinim işte, 29.03.2009 22:58)
  3. bubblesk'in aldığı hediyenin, paketini görmeyip elindeki yemek tepsisini paketin üzerine koyacak kadar ayı ruhlu ve dalgın kişi.
    (divdiv, 02.04.2009 22:34)
  4. eğlenceli olduğu kuvvetle muhtemel kişilik..
    (turkchekarakter, 06.06.2009 00:24)
  5. hııııııı asla dönemeyeceğimi sanan zât-ı muhterem. ama geldim bu var ya öyle despot ki yemek yemek isterim yedirmez, uyuyayım derim uyutmaz, kitap alayım derim aldırmaz aaaa yetti be boşıycam seni badi madi dinlemiycem.
    (bubblesk, 14.06.2009 14:58)
  6. unutmayacağım ve ilerde tanıyacağım ilk yazar.
    (bkz: kim demiş 6. nesilden adam olmaz diye)
    (tomb raider, 31.07.2009 00:46)
  7. korktu. gidip de varamamaktan değil, varıp da dönüş yollarını kaybetmekten değil, dönüp de geride bıraktıklarını yerlerinde görememekten değil; bir kendini bulmaktan, bulduğundan korkmaktan korktu.
    elif şafak-pinhan

bir müddet ara veriyor sahnelere. mikrofonu tomb raiderve bubblesk'e devretti.
    dönüşü muhteşem olabilir. zaman geçsin, göriciz...
    (divdiv, 13.09.2009 20:25)
  8. şentepeli şükrü'nün bir albümüne ismini vermiş gibi hatırlıyorum bu ismi, yanılıyor da olabilirim.

hatta oyun havası cdlerinde default olan karşılıklı ankara havası oynayan iki tane hatun vardı.
    (7, 13.09.2009 22:19)
  9. hesabını dondurmuş yazar(tanım)

divdive açık mektup;

sevgili divdiv

sen bu giriyi okurken ben yine buralarda olurum ama sen çok uzaklarda olacaksın.bırakıp gittin beni sözlükte,umarsızca ve tek başıma.daha şimdiden yalnız hissetmeye başladım kendimi.üstüme üstüme geliyor sözlükte ki giriler, bütün yazarlar seri eksi oy verip gülüyorlar yüzüme karşı tipsiz tipsiz.hani zirve fotolarına bakıp hepsinin dişleri sarı diyordun ya, hakketten öyleymiş sapsarı.neyse,sensiz nasıl zman geçer bilmiyorum.kendimi büyük bir boşlukta hissetmeme ne engel olur.bu sözlüğün bana kattığı en güzel ve yararlı arkadaşsın çok şanslıyım.hoş sohbetini güzel şarkılarını ve şahane girilerini özleyeceğim.ama bir gün döneceksin hemde çok güzel haberlerle,sözlüğü ele geçirme planlarımıza o zaman devam ederiz.bana devrettiğin mikrofonu girilerimin son harfine kadar taşıyacağıma söz veriyorum..

çabuk dön bekletme,unutursan küserim mektubumu keserim.
    kib by tşk aeo ltd şti...
    (tomb raider, 14.09.2009 03:26)
  10. bubblesk' ın kolunu kanadını kırdı. hesabını dondurdu, netini kapattı ben badimsiz ne yaparım şimdi akşamları kiminle konuşucam.

büdüt: bir adet üzgün yüz.
    (bubblesk, 28.09.2009 22:03)
  11. (bkz: tabletable)
    (bkz: serbest çağrışımın önde gideni)
    (hacktor, 28.09.2009 22:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil