belki ilginizi çeker
  1. · eurodisney
  2. · abla kardeş diyalogları
  3. · where dreams come true
  4. · los angeles
  5. · türkiye kendisine yetebilen 7 ülkeden biridir
  6. · alternatif melih gökçek çözümleri
  7. · california
  8. · bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
  9. · cevahir alışveriş merkezi
  10. · westworld
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · aşk
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · almora
  9. · zapatistas

disneyland  

1. avrupada bulunan ve dünyanın en büyük eğlence merkezlerinden biri olan park.
    (axel fox, 04.08.2004 03:35)
  2. şu sıralar bir tane de antalya/kepez'e açılması düşünülen şey.

ayrıca sadece avrupa'da değil, japonya'da, california'da ve son olarak hong kong'da da var. paris'teki daha çok eurodisney diye anılır.
    (creepingdeath, 05.03.2006 03:04)
  3. yeni nesil çocukların hayalini süsleyen şehir
    (ne kadınlar sevdim, 09.01.2007 15:15)
  4. çocuklar kadar büyüklere de hitap eden dünyanın en görkemli eğlence merkezi.
    (ceyus, 14.10.2007 01:47)
  5. seçim döneminde ankaraya yapılacak dendi, ona göre oyumuzu verdik. ortada hala icraat yok göründüğü üzere.

resmen kandırıldık sevgili ankaralılar. artık hiçbir politikacıya güvenmeyeceğim, yazıklar olsun. oyumun karşılığını istiyorum, olmadı bir dahaki genel seçimde tepkimi koyarım. ama yok lan koyamam, melih başkanımdan vazgeçemem, sefiom ben onu.

nerde lan bu mickey mouse?
    (godum godum godaman, 28.07.2009 00:32)
  6. ankara ya paralel evrende bir adet yapılmıştır. gittim gördüm.. mickey mouse yerine sadrazamın sol taşağı konseptli bir çalışma konmuş. çok mistik ve kültürümüzle de epey uyumlu. harikalar diyarındaki alice den beter oldum taşakları görünce.

(bkz: ankara bir başka güzel şimdi)
    (volkanat, 28.07.2009 00:35 ~ 00:38)
  7. fantastik mimariye sahip alt-üst geçitleriyle ankara'nın tamamı disneylanda benzemektedir işte.
    (bkz: daha ne istiyonuz)
    (togisama, 28.07.2009 00:36 ~ 00:42)
  8. (ahmet karaca, 28.07.2009 00:40)
  9. geçen gün komşunun çocuğu geldi yanıma, boynu bükük. disneyland'i sordu. gözlerim doldu, cevap veremedim. boş boş bakıştık beş dakika boyunca. eline su sayacı verdim en afillisinden, oynasın deyu.

baktım çocuğun gitmeye niyeti yok, "siktir lan velet" dedim. uzaklaştı, kandırılmış olmanın verdiği buruklukla. biz böyle kaba saba davranıyoruz ama;

(bkz: çocuklar melih amcanız sizi çok seviyor)
    (godum godum godaman, 28.07.2009 00:50 ~ 00:51)
  10. @4058597 girisiyle aklımdakini yazmış 6.nesil yazar. hoşgelmiş.
    (patikali yol, 13.10.2009 22:39)
  11. i. melih gökçek şeklinde isim yapmış belediye başkanının ankaraya getireceğini vaad ettiği eğlence parkıdır. fakat i. melih gökçek, bu vaadini gerçekleştirme adına giriştiği icraatlarda, gençlik parkındaki luna parkı yenileyerek, fazladan 2-3 çarpışan araba eklemekten öteye gidememiştir. gerçi ben bu çabanın disneyland'ı getirmek için olduğuna da inanmıyorum. sen yıllardır bir metro inşaatını bile tamamlayamazken tutup disneyland mı kuracaksın? adama taa derinden, en içten ve samimi duygularla "hadi len!" derler. ki sırf "sözümde durdum" havası uyandırmak için tutup disneylandımsı bir park kursa bile kesin çakma disneyland olacaktır. başka bişey beklenmez. kırk yıllık mickey mouse ankara havası oynuyor... ya da ne biliyim pembe panter mavi... bi litfen yaa...
    (victor van dort, 13.10.2009 22:54)
  12. hangimiz önce geldik bilmiyorum ama en içten dileklerimle, hoşgelmiş. swh
    (gnaahh, 15.10.2009 22:42)
  13. hoşgelmiş altıncı nesil yazar.

(bkz: @4067327 ) dileği yerine gelsin*
    (ya herşeyim ya hiçim, 15.10.2009 22:53)
  14. 6. nesil şeker mi şeker acayip bi yazar. orda yazar acayip derken bahsedilen yazarın güzelliğini vurgulamış olabilir. bence de olabilir sakıncası yok. iyi kız ya herşeyden önemlisi benim ismimi de seviyor... zaten düşündüm de en önemlisi o. evet lan en önemlisi o ... daha çok yazmasını dileyerekten programımıza son veriyorum, şimdi de artvin yöresinden bir halk türküsüyle devam ediyoruz ..

(bkz: güldürürken düşüttüren hatun)
    (screw you guys im going home, 17.11.2009 16:31)
  15. şu anda kahkaha atmama sebep olmuş başlık. aklıma geldi birden. bizim belediye başkanı 61 projenin içine katmadı ama molozun orda basına disneyland yapacaz falan diyodu. yani o sahilin oralar müsait herşeyi yapmaya. fakat disneyland gerçekten bomba bir yalan oldu başkanım. tebrik ediyorum. yalana devam.

ahan da link: http://www.takagazete.com/...
    (cemertem, 17.11.2009 18:30 ~ 18:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil