belki ilginizi çeker
  1. · dark tranquillity
  2. · statü sistemi
  3. · gelsin biralar zirvesi 2
  4. · ikinci geleneksel itü sözlük halı saha turnuvası
  5. · tutunamayanlar
  6. · mezun olmuş yazar
  7. · asimoya küfretmek
  8. · çekmece gölü kenarı meşe odununa doyamadım zirvesi
  9. · mustafa yağcı
  10. · eve network kurup cm oynamak
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · yeşim salkım
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · uludağ sözlük
  5. · prison brake
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · beynin külotta gelişmesi
  9. · cucumis sativus

diskonnektus erektus  

sayfa  / 3
  1. dark tranquillity şarkısına konu olabilecek bilimsellikte nicki olan arı.
    (togisama, 16.03.2004 22:57)
  2. dünyanın en dallama insanlarından birisi. kısaca, ben.
    (diskonnektus erektus, 16.03.2004 23:00)
  3. oğuz atay'dan tutunamayanlara dair bir şahsiyet tanımı.
    (r feynman, 16.03.2004 23:03)
  4. nevi şahsına münhasır insan. sizi gülmekten altınıza sıçırtacak, sabahlara kadar geyik yapabileceğiniz ve yine sabahlara kadar geyik yaparken bile o dumanlı kafaya rağmen beraber hayatı, kendinizi keşfedebileceğiniz ve yeşil gözleri çakmak çakmak olan, ve o gözlerinden ışık saçan, ve dost, ve özel, ve naif şahsiyet. * * *
    (hayyam, 02.04.2004 05:11)
  5. sözlükte tanıştığım,değerli,bilgili insan.
    (bettyboop, 02.04.2004 05:16)
  6. boğaz gezisi keyfi zirvesinde "şşt disconnectus" şeklinde seslendiğimiz ve bu yüzden yurdum insanının "destur lan nooluyos?" şeklinde bize hayretler içinde bakmasına neden olan heredot cevdet tadında hayvansever insan.
    (giberling, 04.04.2004 02:27 ~ 02:27)
  7. diferansiyel denklem gazisi,anka kuşu tüylü,çok iyi rehberlik yapan,fotojenik yazar
    (man on the moon, 04.04.2004 02:34)
  8. vapur gişesine en erken gelen arı olarak gördüğüm ve
    "bu ne lan"
    "alhahım bu adamda tam itülü hatta sözlükçü tipi var" dememe sebep olan ama ardından
    "yok la ilişmeyelim tipine atladığıma" diyerek 2nci vapur gişelerine yönelmemi sağlayan,
    içten yanmalı, tiz sesli, sıcak kanlı, microsoftta staj yapmış yarı-idol mezun arı, kısa samsun insanı.
    (bkz. büyüyünce disconnect olacam)
    (azureel, 04.04.2004 10:50 ~ 11:07)
  9. zavallı bir kuşun tüyünü kulağına küpe yapabilecek bir insan. *
    (sanwhere, 04.04.2004 11:49)
  10. yazdığı girilerle keskin bir hiciv yeteneğine sahip olduğunu düşündüğüm sözlük yazarı
    (jellicle, 07.04.2004 23:53)
  11. ayık kafa ile hayatımda gülmediğim kadar gülmemi sağlayan, 8 nisan 2004 itibariyle itü teskeresini eline alıp atraksiyona atılmaya hazır, anladığım kadarıyla öğrencilik hayatının dibine değdirmiş itüden memnun ayrılan geyik ötesi insan. 24 sayfalık mirc log'unu kasıp kopyalasaydık 2 sene gülmeye yetecek kadar öğrenci manyaklığı okunabilirdi. ömrünün son 4 senesini geçirdiği arkadaşlarını "hepsi ariza hepsi ariza" diyerek özetleyen, ölümsüz chat geyiklerinin adamı, takım arkadaşı sizzle ile birlikte ayaklı şehir efsaneleridir kendileri. anlatılmaz yaşanır bu alemlerdeki maceralar. * * * *
    (azureel, 09.04.2004 06:59)
  12. küpesine kurban, sesine hayran, akşama burban değerli zat. ağam senin bu diyarda işin ne, var git aşiretinin başına!
    (nightwish, 03.05.2004 03:53)
  13. vanilla coke konusundaki yorumumla kalbini kırmış olabileceğim yazar. kusura bakma daha çaylaktım o zaman,* bilemedim. bir ara gönlünü vanilla coke ile (cherry coke da olabilir) alacaz elbet.
    (fidelmiyo, 03.05.2004 07:09)
  14. "istiklal deki pala dayı" isimli bannerını gördüğümde "ana bu bizim diskonnek" dediğim şeker şahsiyet, erektuscan.
    ölen kuşun tüyünden takı yapmak.
    (sanwhere, 19.05.2004 16:00 ~ 16:01)
  15. bikaç ay önce itüsözlük filan yokken de hayatına gayet mutlu şekilde devam eden, kaydını silip basıp gitse de bikaç ay öncesine göre ne bir fazlası ne bir eksiği olmayacak olan insan. allahın belası.
    (diskonnektus erektus, 07.06.2004 17:55 ~ 18:05)
  16. sözlüğü bırakmakla belki onun ne eksiği ne fazlası olur ama sözlüğün ve insanların bişeylerinin eksilmesine sebep olur,sözlüğün olmazsa olmazlarından benim için
    (bettyboop, 07.06.2004 18:11)
  17. resimlerde görüp hayranı olduğum tabu zirvesinde canlı halini görüp çok mutlu olduğum bıyıklarıyla ortama hava katan güzel insan.
    (axel fox, 11.06.2004 21:02)
  18. yemişim finalleri zirvesine geç gelmesi nedeniyle konuşamadığım,tabu zirvesinde konuşup dinlemekten çok zevk aldığım, yurtta ve hayatında başından geçenleri anlatarak ortama keyif katan, ancak wondrousla bilgisayar hakkında konuştuklarının hiçbir kelimesini anlamayıp şaşıp kaldığım mezun yazar.
    (despinaa, 11.06.2004 22:56 ~ 22:59)
  19. geçen gün zirvede tanıştığımız ama bana uzak oturduğu için fazla konuşma fırsatı bulamadığım ama (bkz. buraya dikkat et) hoşsohbet arı.
    duyduğuma göre sözlükte karizma yapmış, aranan adam olmuş. şimdi bu arkadaşın şahit olduğum bir kaç olayını yazmak istiyorum.

sakin bir geceydi.evde yanlız başıma oturmuş mumlarımı ve tütsülerimi yakmış odama mistisizim (bkz. mistisizim) katmış mutluluk ve sevgi hakkında derin düşlere dalmıştım. uzaklardan ultasonik bir ses duyuldu. evet diskonnektus erektusun ta kendisiydi bu.yanında kendisi gibi içki denen illetin pençesine düşmüş iki kişiyle kapıma dayandı. aldım içeri tabi. bir kaç hayvanlık sonrasında zıbardı. arkadaşın evi benim karşı apartmanda olmasına rağmen neden bana geldi bu olay hala gizemliliğini korur. odama çekilip bir süre de bu konu hakkında düşünüp ben de yattım. sabah abartman sakinlerinin çığlıklarıyla uyandım. şimdi bu noktada diskonnektus erektusun evinin krokisinden bahsetmek gerek biraz. arkadaşın evinde yatak odasından çıkıp sola dümdüz ilerleyince tuvalet gelir tam karşınıza. fakat yattığı pozisyon itibariyle benim evde buraya evin dış kapısı tekabül eder. yani bu iğrenç insan gece uyanmış, kendi evinde olduğu gibi yataktan kalkıp sola dümdüz ilerlemiş ve apartman merdivenlerine kusmak suretiyle sıçmış hatta sıçmakla kalmayıp sıvamış. daha sonra kapıyı kapatmaya gerek görmediğinden olsa gerek evin dış kapısını açık bırakarak gidip geri yatmış. böylece sabah evin içinde tanımadığımız apartman sakinlerinin, menapoz teyzelerin nasıl cirit attığını da anlamış oluyoruz. daha sonra birkaç ufak tartışmadan sonra kedi misali pisliğini temizleyip evden toz olmuş gitmiştir.
    gene bir bahar gecesi kendisiyle içip içip yurttan çıkıp kızlar yurduna yemek yemeye gitme maceramız vardır.(bkz. altında boxer don üstünde beyaz lab önlüğü) formatında çamurlarda güreştikten sonra itü kreşinin tahterevallesinde çoçuklar gibi eğlenmiş bu sırada ertesi gün olacak össde kzıları sınava girecek heyecanlı bir aileye feb binasının yerini tarif etmiştik, içki kokan nefesim ve fonda tahterevalleye binen (bkz. altında boxer don üstünde beyaz lab önlüğü) formatındaki gençler olarak sınava hazırlanan üniversite kapısındaki kızımıza iyi birer örnek olmuş olmanın verdiği huzurla maslak kız yurdunun önünde almıştık soluğu. kimlik verin diyen bayan güvenliğe saatimizi bıraktıktan sonra kantine girmiş paramız olmadığını farkedimiştik. bozuk paralarla altınbaşaklarımızı (bkz. sunta) alıp yurda geri dönmüştük.
    işte karizmatik diskonnektus erektusun gerçek yüzü. gelecek isteklere ve beğenilere göre bunlara devam edebilirim. (bkz. sözlüğün anasını sikmek)
    (bkz. yeter ulan sikicem anketinizi)
    (sizzle, 11.06.2004 23:12 ~ 28.01.2005 16:42)
  20. sözlüğün en ilginç karakteri, harika esprileriyle bezeli muhabbetine doyum olmayan, pala bıyıklarıyla tam bir türk erkeği*, büyük pehlivan.
    (where is my mind, 11.06.2004 23:53)
  21. oldukça iyi tabu oynayan, bıyıklarına hayran kalınası insan. başarıyı hedefleyen tüm arılara tabuda onun karşı takımında olmamasını salık veririm.
    (ba of, 12.06.2004 17:36)
  22. konsepte aykırıdaki "yıllarca uzaktaki sevgiliye mektup" adlı yazısıyla denizleri dalgalandıran arı, kelime üstadı arı.

ayrıca madem o kadar iyi tabucuymuş.sırf rakip takıma geçmek için bir sonrakine (yaz okulundan sonra olursa eğer) geleceğim.* muhahahaha.
    (hell guardian, 13.06.2004 14:49)
  23. tabu zirvesinde tanışma fırsatı bulduğum pala bıyıklı arı.. zeki insan..
    (kerdem, 13.06.2004 19:04)
  24. edebiyata olan ilgisi itibari ile aynı konumda bulunduğumuzu düşündüğüm sözlük ve öykü yazarı..meslektaş.*
    (close2death, 14.06.2004 11:46)
  25. neredeyse iki ay süren parasızlıktan dolayı net kesilmesi, memleket hasretinden ötürü medeniyetten kopulması gibi sendromları bugün itibariyle sonunda atlatıp sözlüğe yeniden dönmüş olan dallama yavru
    (diskonnektus erektus, 13.08.2004 13:14)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil