geçen gün zirvede tanıştığımız ama bana uzak oturduğu için fazla konuşma fırsatı bulamadığım ama (bkz.
buraya dikkat et) hoşsohbet arı.
duyduğuma göre sözlükte karizma yapmış, aranan adam olmuş. şimdi bu arkadaşın şahit olduğum bir kaç olayını yazmak istiyorum.
sakin bir geceydi.evde yanlız başıma oturmuş mumlarımı ve tütsülerimi yakmış odama mistisizim (bkz.
mistisizim) katmış mutluluk ve sevgi hakkında derin düşlere dalmıştım. uzaklardan ultasonik bir ses duyuldu. evet diskonnektus erektusun ta kendisiydi bu.yanında kendisi gibi içki denen illetin pençesine düşmüş iki kişiyle kapıma dayandı. aldım içeri tabi. bir kaç hayvanlık sonrasında zıbardı. arkadaşın evi benim karşı apartmanda olmasına rağmen neden bana geldi bu olay hala gizemliliğini korur. odama çekilip bir süre de bu konu hakkında düşünüp ben de yattım. sabah abartman sakinlerinin çığlıklarıyla uyandım. şimdi bu noktada
diskonnektus erektusun evinin krokisinden bahsetmek gerek biraz. arkadaşın evinde yatak odasından çıkıp sola dümdüz ilerleyince tuvalet gelir tam karşınıza. fakat yattığı pozisyon itibariyle benim evde buraya evin dış kapısı tekabül eder. yani bu iğrenç insan gece uyanmış, kendi evinde olduğu gibi yataktan kalkıp sola dümdüz ilerlemiş ve apartman merdivenlerine kusmak suretiyle sıçmış hatta sıçmakla kalmayıp sıvamış. daha sonra kapıyı kapatmaya gerek görmediğinden olsa gerek evin dış kapısını açık bırakarak gidip geri yatmış. böylece sabah evin içinde tanımadığımız apartman sakinlerinin, menapoz teyzelerin nasıl cirit attığını da anlamış oluyoruz. daha sonra birkaç ufak tartışmadan sonra kedi misali pisliğini temizleyip evden toz olmuş gitmiştir.
gene bir bahar gecesi kendisiyle içip içip yurttan çıkıp kızlar yurduna yemek yemeye gitme maceramız vardır.(bkz.
altında boxer don üstünde beyaz lab önlüğü) formatında çamurlarda güreştikten sonra itü kreşinin tahterevallesinde çoçuklar gibi eğlenmiş bu sırada ertesi gün olacak
össde kzıları sınava girecek heyecanlı bir aileye
feb binasının yerini tarif etmiştik, içki kokan nefesim ve fonda tahterevalleye binen (bkz.
altında boxer don üstünde beyaz lab önlüğü) formatındaki gençler olarak sınava hazırlanan üniversite kapısındaki kızımıza iyi birer örnek olmuş olmanın verdiği huzurla maslak kız yurdunun önünde almıştık soluğu. kimlik verin diyen bayan güvenliğe saatimizi bıraktıktan sonra kantine girmiş paramız olmadığını farkedimiştik. bozuk paralarla altınbaşaklarımızı (bkz.
sunta) alıp yurda geri dönmüştük.
işte karizmatik
diskonnektus erektusun gerçek yüzü. gelecek isteklere ve beğenilere göre bunlara devam edebilirim. (bkz.
sözlüğün anasını sikmek)
(bkz.
yeter ulan sikicem anketinizi)