belki ilginizi çeker
  1. · balkanlardan gelen sıcak hava
  2. · disko kralı
  3. · etraftan duyulan yaran diyaloglar
  4. · janny
  5. · eskişehirdeki itü sözlük yazarları
gündem
  1. · disko kralı
  2. · okan bayülgen
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · hunhar
  9. · iceberg

disko kralı öncesi toplaşıp içelim zirvesi  

1. 13 haziran 2009 tarihinde malum disko kralı'na gidiyoruz. madem taksim'de servis için toplanıyoruz, biraz daha erken toplanalım hem birbirini tanımayan, tanımak isteyen yazarlar kaynaşsın hem programa gelemeyecek olan yazarlar gelsin takılsın hem de gitmeden iki bira çakalım kendimize gelelim maksadıyla bu zirveyi düzenleme kararı aldık. belki süpersonik pankartlar da hazırlarız itü sözlük adına.

mekan olarak nevi'yi seçtim yine. ama değişebilir nevi'ye siksik edilmesi durumunda. bekleriz nitekim.

na buradan kayıt olabilirsiniz ;

(bkz: http://www.itusozluk.com/...)
    (silentpain, 24.05.2009 10:40 ~ 10:41)
  2. "için ama kafayı dağıtmayın" diye katılacak olanları uyarmak istediğim zirvedir. ne de olsa disko kralı'nda sabah dörde kadar oturmaktan içmeden sarhoş olacaksınız...*
    (ceyus, 24.05.2009 23:28)
  3. bu kez de bana yamuk yapmazsa*; balkanlardan gelen sıcak hava adlı vatandaşı bu zirve aracılığıyla göreceğim ilk kez.

önemli bu. yıllardır o sözlük bu sözlük, o nick öteki nick derken garip bi' şekilde buluyoruz birbirimizi de, bi' denk düşürüp bir araya gelemedik.

(sözlüğe de yazdım artık. gelmezse rezil rüsva ederim* onu. bu da son sözümdür.)
    (nilay, 08.06.2009 22:37)
  4. malum programda işemeye bile gidemeyeceğimizden bu zirveden çıkarken herkese tek tek işemesini söyleyecem. takriben saat 19.00 gibi de içmeyi kesin diye talimat vericem. insanların mesanelerinin patlamasından sorumlu olmak istemiyorum zira.
    (silentpain, 13.06.2009 02:21)
  5. (bkz: benim kesin çişim gelir)
    lsdfksşldfkdsşlfasdf.

enağğm bir de bu vardı değil mi? su diyorduk birayı unutmuşuz. piiii.
    (eni, 13.06.2009 02:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil