küçük bi mesajıma sabahın şu saatinde üşenmeyip mektup yazabilecek kadar nazik kişi..ayrıca,bu tanımı yapmamı sağlamasıyla da kendimi daha iyi hissetme nedenim olmuştur*.teşekkürlerimi borç bilirim.saygılar..*
agresif, bazen depresif, kalıplara gelemeyen, sustu mu konuşmayan, dili çözüldüğünde durdurulamayan, kendini tanıyan, bazen yoran, olup biteni çoğu zaman anlayan, duyan, korktuğu başına geldikçe korkularını öldüren, "bir ses var içimde" deyip sürekli onu takip eden, ne zaman nerede olacağı kestirilemeyen bir beden.
tekilamın tuzu bol olsun 2 zirvesinde kısa da olsa konuştuğum, uzuuuuun masa nedeniyle ayrı düştüğüm. artık rakımın buzu bol olsun zirvesine demek istediğim sebepsiz sevdiğim insan. vardır öyle huylarım. ayrıca başarılı bir yazar, ayrıca takımdaş. seviyorum.
"yabancı diye biri yoktur, en uzaktaki insana aslında bir kaç insan uzaktasınızdır" sözünün yegane kanıtı, tanıdığıma inanılmaz mutlu olduğum harika insan...
takipteyiz efenim *
bi sözlük aldım elime, onu tanımlamak için..
dost, canayakın, samimi, güleç, dinleyici, anlatıcı, sıcacık, anlayışlı, çok yönlü, dürüst, idealist, tabii ki meslektaş, uzun soluk, hatta kaderdaş......
diye başladım sözlükten onu anlatan sözcüklere
ama sözlükte olmayan kelimeler de vardı benim dilimde, yüreğimde
işte onların ismini bulamadım
sanırım bunu sarıldığımızda bi tek o hissedebiliyo..
silence is busy sayesinde tanıdığım, ve haftalardır yorum yazmak için düşünsem de bir türlü onu tanımlayacak kelimeleri seçemediğimdir. ses tonundan acısını, rahatsızlığını, mutluluğunu esirgemeyendir. daha yakından tanımak istediğim, sözlüğün bana fark ettirdiği en şahane insanlardandır. gece gece içindeki sesleri bizimle paylaşandır. neden bilmiyorum ama nedensiz yere de olsa teşekkür etmek istediğimdir..
candır. canımdır.
çilekli fondü gibidir.
aynı renklere aşığızdır, tribünde benim yerime de bağıracağına and içmiştir.
kuzenimdir,aslında bi yerden "hayır siz kardeşsiniz!" çığlığını duymayı bekliyorum.
dünya güzelidir, hastasıyım.
beni dövmelere doyamayan yazar, bu gün de sektör sopasını indirdi belime belime ya ya..
çok zor abi bu yazar edebiyatçı tayfasıyla sohbet etmek.. anında bozuyorlar adamı..
ama hayat bu değil ki
hayat 10010001 00011110 ama..