görseller
dirk kuyt 

belki ilginizi çeker
  1. · albiceleste
  2. · 9 haziran 2008 hollanda italya maçı
  3. · dirk kuijt
  4. · kuyt
  5. · 30 nisan 2008 chelsea liverpool maçı
  6. · liverpool fc
  7. · 1 mayıs 2007 liverpool chelsea maçı
  8. · fc utrecht
  9. · eredivisie
  10. · 14 nisan 2009 chelsea liverpool maçı
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · beşiktaş
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · taras bulba
  9. · tuvalet yazıları

dirk kuyt  

1. 2006 dünya kupasında van basten'in takımı satıp, kendisini eleştirdi diye van nistelrooy yerine oynattığı oyuncu. şahsen kötü bi oyuncu olduğunu düşünmekle beraber izlerken bir forvet* oyuncusu olduğu gayet belli olmakta. ancak van basten kendisine bir sc* rolü yükleyerekten hollandayı kendi elleriyle elemiştir. o sebeple ziyadesiyle sevmem bu gencoyu ben hollandayı çökerttiği için turnuvada.
    (hanspeterberigel, 09.09.2006 21:58)
  2. eski bir cm araştırıcısı olarak utrecht'te iken bizzat izlemiş ve yükselip iyi bir futbolcu olacağını önceden tahmin etmişliğim vardır kendisinin. hatta hiç unutmam utrecht'in bir maçı seyircisiz oynanıyordu ve tribünlere taraftarların resimleri koyulmuştu. bizim seyircisiz oynanan milli maçlar için televizyonlarında reklamları dönen bu fikri ilk kez gördüğüm yer olmuştur o maç.
    farklı bir yeri vardır bende kuyt'un. ben yetiştirmişim gibi hissederim. gençliğimdir, hatıralarımdır kendisi.
    (bkz: sarı fırtınam çatal karam çingenem)
    (dr conners, 19.11.2006 18:56)
  3. 2006 dünya kupasında fazlaca şans bulmasından ve bunları iyi değerlendirememesinden dolayı çok eleştirilen, ancak liverpool'la birlikte hakettiği övgüleri almaya başlayan hollandalı forvet oyuncusu...
    (ageblood, 19.06.2007 22:15)
  4. kendisi verdiği bir röportajda: "bende thierry henry'nin yeteneği yok, buraya çalışarak ulaştım" diyen futbolcudur. hırsını takdir etmekteyim...
    (rasputin, 19.06.2007 22:29)
  5. her açıdan yetersiz bir forvet.
    (allezz, 20.02.2008 00:17)
  6. liverpool maçlarını izlerken bir soluklan yiğenim demek istediğim topcu.insan hiç mi yorulmaz bu kadar mı koşar.maç boyunca bir forvet bu ölçüde mi pres yapar.bu oyuncu sahadayken diğer liverpool oyuncularına ayıp oluyor sanki onları az mücadele ediyorlarmış gibi gösteriyor bu arkadaş.

tabi hala bir forvet oyuncusu için temiz gol vuruşu konusunda eksik.herhalde bu azimle torres'le birlikte çalışa çalışa bu eksiğinide giderir yakında.
    (kasaba insanı, 23.04.2008 18:03 ~ 18:52)
  7. tuncaya benzetiyorum ben bu adamı.aynı onun gibi deli bir tarzı var.bazen akıl almaz şekilde oynayıp, inanılmaz goller atıyor.bazen de bildiğiniz tuncay gibi sıçıp sıvıyor, takıma zarar veriyor.ama her zaman hırslı ve çok koşuyor.
    (poispolal, 09.11.2008 17:06)
  8. liverpool'un bu sezon gerrard'la birlikte en efektif oyuncusudur kesinlikle.

liverpool bu yıl geriye düşüp skoru değiştirerek topladığı 18 puan var ve çok büyük bir ihtimalle 12 puanını falan bu adam toplamıştır.
    (eomer, 22.02.2009 19:01)
  9. (gospodin petro je dosao ponovo, 14.04.2009 23:24)
  10. belli ki çok yetenekli bi adam değil kuyt. hollanda ligi gibi bi ligde çokça gol atmış olması da pek bişey ifade etmiyor. ama bu adam yürekten oynuyor, bizim tabirimizle 'tekmeye kafa uzatan' bi adam. ama çirkinleşmiyor hiç bir zaman. liverpool'da tutunmasının en temel sebebi de bu aslında.

rafa onu yıllardır sağaçık oynatıyor diye de trip yapmıyor. gerekirse son 10 dk. geçiyor ileri, golünü de çakıyor. tıpkı dünkü gibi. yine aynı şeyleri hissettim izlerken; uzun top atılıyor "aha istop edemicek" diyorum, "aha şimdi kaptıracak" diyorum içimden. her seferinde içsesimi göt ediyo.

14 nisan 2009 chelsea liverpool maçını beraber seyrettiğim trabzonsporlu arkadaşım bana reddedilemeyecek bir teklif yaptı : "sen de ben de bırakalım tuttuğumuz takımları, bundan sonra liverpool'lu olalım"

en büyük sebebi dirk kuyt olmakla beraber kabul ediyorum bu teklifi. futbol izlemek istiyorum anasını satıyım..
    (derviş pitigliani, 15.04.2009 15:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil