dirk 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. "dirk mi yoksa dörk mü diye okunur?" sorunsalının kaynağı erkek ismi.dirk'tir efendim,en azından almanya'da öyle okunuyor.
    (keyif pezevengi, 30.12.2005 20:31)

2. 4. nesil yazar ve yakın arkadaşım. hoşgelmiş. eğlenceli üslubu ve geniş kültürü ile sözlüğe çok şey kazandıracağına kalıbımı basarım.
    (albiceleste, 19.07.2007 14:08)
  3. (bkz: dirk nowitzki)
    (ıssızadayadüştüğünüzdeyanınızaalmayacağınıztekkişi, 19.07.2007 14:17 ~ 14:17)
  4. (bkz: dirk pitt)
    (draco, 19.07.2007 14:31)
  5. (bkz: dirt)
    (spotless mind, 19.07.2007 14:34)
  6. fm üstadı, muhabbeti tatlı, sunay akın sever dördüncü nesil yazar dostum. hoşgelmiş sefa getirmiş. aynı sınıfta okuduğumuz bir yıl süper eğlenceli geçmişti, onun için bir teşekkür borçluyum.

(bkz: yıllık tadında giri girmek)
    (damned, 21.07.2007 12:23 ~ 12:24)
  7. tanıdığım en harbi yazar.
    (bkz: genişleyecek giri)
    (kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, 15.09.2007 11:05)
  8. çok sessiz olmasına rağmen, az konuşup öz konuşan yazar. **
    (hawk, 19.09.2007 00:22)
  9. uzaktan sert vuruşlarıyla ünlü yazar. tebrikler.
    (damned, 19.09.2007 00:26)
  10. gözünün içi hep gülen yazar. içindeki sıcaklığı hissediyorsunuz. kırk* yıldır tanıyormuşum gibi sanki. ayrıca sözlükte gelecek vaadeden yazarlardan.
    (milwaukee, 19.09.2007 11:18)
  11. (daha yazıya başlamadan parantez açarak bu işte bir yanlışlık var havası yaratmak istemem ama "hoşsohbet" kelimesini kullanmak zorunda olduğumu da belirtmek istedim yazıda. hani her nick altında bulunur gerçi ama neyse) hoşsohbet, ve hücuma dönük bir yazar. orta sahada modern futbolun gereklerini yerine getirip bloklar arası dayanışmaya katkıda bulunan ender insanlardan... maç sırasında dahi söyleyecek bir şeyleri olan bir insan... öyle bir adam bu... bir de fm konusunda da az biraz kafayı yemiş... kendisine sesleniyorum buradan : "olm fm'yi sildin ya tarih seni affetmeyecek" ...
    (fakespeare, 23.09.2007 12:06)
  12. dün gece saat 21:00 - 23.00 arası yonja'ya erişimde sorun yaşanmasına neden olan yazar.
    (kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, 23.09.2007 12:33)
  13. orjinal espirilerin, haylazlıkların, hocaları deli etme yöntemlerinin bir numaralı adamıydı. ya insan bu kadar mı taklit edilir. dirk bişey yapar o okulun en komik espirisi, hareketi falan olur herkes aynını yapar daha doğrusu yapmaya çalışırdı. şimdi büyüdük bırakdık bu işleri. lise hayatımın en güzel yılını birlikde geçirdiğim biricik yazar arkadaşım. bilmiyorum şiir yazıyomu ama yazabileceğinden eminim o kadar da güçlü bi kalemdir kendisi. ayrıca kokusundan tanıdığım tek arkadaşım (kötü koku olarak anlaşılmasın) yanımda olsaydında bi fırt çekseydim.
    (salladım, 23.09.2007 21:37)
  14. cumartesi ve pazar günüleri art arda zirvelerde görüşerek double double yaptığımız yazar. halı saha zirvesinde tam önümde oynamasından dolayı bayağı paslaşmış olduğum pasını aldığım adamdır. beşiktaş forması giyerek zaten maçtan önce saygımı kazanmıştır kendileri. iyi oynuyor zaten takımın yıldızlarındandı (lan zaten takımın hepsi iyiydi de sol kanatta 13 numaralı bi' adam vardı onun yüzünden yenildik). nargile zirvesinde ise biraz benden uzakta kaldığından pek konuşamadık. hayır o değil benle konuşamadı ortamda o kadar adam varken gitti hawk'la yanyana oturdu, yazık etti kendisine.. kendisiyle tanışmaktan memnun olduğum abi benim kol bozuk değiştirebilir miyiz zirvesine katılırsam şimdiden kendisine meydan okuyorum.
    (korialstrasz, 23.10.2007 00:06)
  15. 1 sene boyunca aynı dersanede olduğumuz, @1903834 nolu girisi sayesinde tanıştığımız ve abi benim kol bozuk değiştirebilir miyiz zirvesinde de nihayet bir araya gelebildiğimiz yazar arkadaşım, nesildaşım ve hatta nickdaşım. zirve öncesinde abi ben iyi oynayamam diyip sessiz ve derinden giderek gruptan lider çıkmayı başardı ancak yarı finalde çok şanssız bir şekilde elendi bence son derece yazık oldu finali haketmişti.. grubun son maçında çıkmayı garantilemesine rağmen bana çok büyük bir kıyak yaptı ancak ben bunu akıl almaz bir şekilde teptim. kendisine teşekkür etmeyi borç bilirim. *
    (mvpdirk, 27.10.2007 22:07)
  16. bildiğin imla kılavuzu işte...
    (fakespeare, 27.10.2007 22:11)
  17. abi benim kol bozuk değiştirebilir miyiz zirvesi 'ndeki destansı şampiyonluğumu(yok lan!) kendisiyle karşılaşmamama bağlayarak kafalarda soru işareti uyandıran kişi. "hayır, karşılaşsak n'olacaktı ki!", diyemiyorum çünkü şanslı doğanlardan bu arkadaş, her halta yeteneği var la.

son zirveler sonucu gittikçe artan tanışıklığımız sonucunda diyebilirim ki, muhabbeti de yetenekleri de adamlığı da sağlam adam. tüm dinleyenler için sibel alaş'tan, geliyor 'adam'..*
    (ninca, 28.10.2007 01:53)
  18. telafuzunda kusma eylemi gerçekleştiriyormuş hissi veren isim.

- dörk !
    + farkı neyse verelim de sıç bari !
    (taze bitti, 28.10.2007 01:56)
  19. bana ilklerimi yaşatmaya yeminli, (piştide yenmek, nargile vs.) her yönüyle sportmen kişi.
    (kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, 28.10.2007 14:01 ~ 14:03)
  20. thiudreiks> theodoric > diederic > dirk şeklinde günümüze gelmiş olan isim.
    hollandaca*, almanca ve ingilizce telaffuzları farklıdır.

ayrıca bir halı saha maçında olmasa da geleneksel "abi kol bozuk..." zirvelerinden birinde karşılaşmayı umduğum yazar.
    (thecrimson, 28.10.2007 14:55)
  21. uzaktan attığı güzel gollerle zirvelerde göz zevkimizi arttıran yazar.
    (magneto, 23.11.2007 19:48)
  22. (bkz: dejan savicevic)
    (fakespeare, 23.11.2007 23:30)
  23. hayatımın gidişatındaki ani değişikliğe vesile olmuş insandır, hayır işlerini pek sever.*
    (mvpdirk, 04.02.2008 00:02)
  24. organizasyon insanı. yırtıcı organizatör. ınının tarafından baltalanmaya çalışılan organizasyonları kurtarmak adına yaptıklarını cvsine yazsa, yada odtü'nün mezuniyet töreninde bunları anlatsa 12 haziran 2005 tarihinde stanford üniversitesinde tarihi bir konuşma yapan steve jobs'tan daha fazla alkış alır, kitleleri arkasından sürükler, bir fenomen olur bu alemde.
    dizinden sakatlanıp futbolu bıraktığı konuşuluyor kulislerde. hiç üzülmesin klübedeki yeri hazır burdan söz veriyorum.
    (hazret, 14.02.2008 16:33)
  25. kulislerde futbolu bıraktığı konuşulan hırçın playboy.

- ınının kulislerde dirk futbolu bırakacak deniliyo, ne diyosun?
    - kulis kim, kulislerin amına koyiyim yok öle bişi.

yeterince açık oldu sanırım.
    (kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, 18.02.2008 19:49)
 sayfa  / 2