en başına
zeki müren'den
ham meyva konası listedir. bir de içinde üçlü beşli vokaller barındıran şarkılar vardır ki insan hangisine eşlik edeceğini şaşırmaklı olur, misal
mfö yalnızlık ömür boyu.
malmsteen soloları. diğerlerinde insan el kol ile
air guitar tribine girebiliyor da onda imkansız gibi.
ilk duyulan şarkılar ve daha önemlisi çince, japonca şarkılar...
müstesna bir türk sanat musikisi eseri olan "geceler" şarkısıdır.
solist, hele nefesi de kuvvetliyse; "geceleeeeeeeeeer " diye tek nefesle uzattıkça uzatır, o arada siz üç beş kez ara verip "geceleeee...heeeee...heeeeee..heeee" diye "bitse de kurtulsam" durumuyla eşlik etmeye çalışırsınız ama heyhat, son hecede ses iyice içeri kaçar, başaramazsınız.
(bkz:
aşk bitti). 800 kez denedim olmuyor. kısaca sadece aşk bitti cümlesinde eşlik edilebilen şarkıdır.
ceza şarkıları
bilumum
dream theater şarkıları
rammstein şarkılarının diliyle kedi dilimim bağdaşmaması fakat güzel melodileri yüzünden eşlik etme isteği yarattığı halde bir türlü eşlik edemediğim grup.
(magneto, 09.04.2007 23:03 ~ 23:04)
s.o.a.d - chop soey
bi şarkı bu kadar söylenmek istenir de, bu kadar mı söylenemez...
(petsi, 09.04.2007 23:11)
laf olsun diye yazılmış, ve ilkokul çocuklarına hitap eden bir iki üç dört diye sayma yapılmayan gerçek edebi eserler. illa sanat müziği de değil tabiiki..misal fikret kızılok, misal bülent ortaçgil, ...
all that remains şarkılarına eşlik etmeyi göze bile alamayabiliyor insan.
(bkz:
brutal vokal)
(bkz:
scream vokal)
(bkz:
clean vokal)
(bkz:
3ü 1 arada)
ragga oktay'ın tüm şarkıları.
(bkz:
björk)
(bkz:
so broken)
(bkz:
enya)
(bkz:
only time)
(bkz:
meditasyon)
(bkz:
istanbul not constantinople)
dinleyici:
istanbul nat konstantinopul istanbul nat kons-tan-tin-opul oo cup cu bu oooo cup cu bu... yine kaçırdık ya ritmi
cem adrian ın hemen hemen bütün şarkıları.
hiçbir zevk vermeyen, dinleyen için pek bir ifadesi olmayan parçalardır. genel olarak black metal parçaları sağlam örnek olabilir bunlara.
haliyle hiç olmasalar da olur.
sözleri bilinmeyen şarkılardır.
(styks, 13.04.2007 21:26)
shakira - estoy aqui
özellikle nakarat kısmı.
yonca evcimik-8.15 vapuru.zira okayi yamaşika kombamba adlı güzide cümle insanı hayattan soğutur.
yonca evcimik-bandıra bandıra ye beni.çok hızlıdır.ki ben küçükken bu önce yavaş söyleniyo sonra ileri teknolojiyle hızlandırılıyo diye bilirdim.
nancy sinatra-bang bang.insan bu sözlerde başlıbaşına error olur ve kaskatı kalır,eşlik edemez.