canlı-cansız her varlığa gerekli olan eylem.
tercihler ve seçenekler çok olsa da öneri mahiyetinde acizane;
dağ manzarası gereklidir öncelikle, yeşil ve kahverenginin tonları iyi gelir beyne, tatil yöresi veya deniz kıyısı ise ortam koyu mavi de aynı etkiyi gösterebilir, ama yeşil daha huzur vericidir. hava sıcaklığı mümkünse düşük bir değerde olmalıdır, insanın ellerini ceplerine sokabileceği ama üşümeyeceği de aynı zamanda. sessizlik konusu en büyük etkenlerden biridir, duyulacak sesler arasında kuş cıvıltıları, inceden şırıldayan bir dere veya dalga sesleri olabilir ama yapay sese yer yoktur bu ortamda. aslında en güzeli toprağa veya çime oturmaktır fakat şu andaki fantazimizde tahta bir bank gerekli bize, bir de küçük sehpa veya o niyetle kullanılacak herhangi bir şey olabilir, bir kütük mesela. evet detaylandıralım biraz daha fantazimizi ve özelleştirelim, şeftali suyu gereklidir efendim neden diye sormayın, vişne, portakal kayısı felan değil, şeftali suyu, şöyle kocaman cam bir bardakta. sehpa demiştim ya, bir yudum aldıktan sonra ufka uzun uzadıya bakarken üzerine koyacağız şeftali suyunu, ve bir de kül tablası kütüğün üzerinde, çünkü
backwoods yakacağız bir tane de üzerine, mümkünse ballı olanından. bu şartlarda orta içimde yaklaşık 25 dakika süren backwoods'unuz bittiği anda yeniden doğmuş gibi hissetmezseniz kendi fantazinizi oluşturun bir dahaki sefere daha ne diyeyim. öyle değil mi benjamin. evet.