|
|
- "buradaki yüksek acı nedeniyle kalıcı hayat bozukluğu yaşayabilirsiniz."
- kendimden aldım arkadaşım, kaynak altta beliriyor zaten-
- (bkz: son dinlenen şarkıyı bildirmeden intihar etmek)
- her bokun içinde boncuk arayan insanlar var.
"heart dedi yaa hühüühüh"
aslında o şarkı tahterevallilerden bahsediyor.ama boncuk müptelası yazarımız anında tekerlekli takarak edasıyla kendini paralamaya başlıyor. tekerlekli takarak nedir diye sormayın, gidin araştırın. ama bir saatten fazla oynamayın, intihar edebilirsiniz.
her klasik gitar sesini duyduğunda çakmak çıkaranlar var. bir gün yakacaklar o gitarları, ben de alevin üzerinden atlayacağım güle güle.
ananemin evinde bi biblo vardı eskiden. aptal bi çocuk biblosu ve alt tarafında iple bağlanmış küçük bir tabele gibi bir parça. "tehlike anında arkasını çeviriniz" yazardı üstünde. arkasında da "tehlike anında dedik salak, merak edince değil" yazardı. bence bu her şarkı sonunda intiharın eşiğinden dönen insanlara böyle bir kolye takılmalı. kolyenin önünde "şarkı bitince arkasını çeviriniz" yazacak, arkasında da "dikkat intihar edebilirsiniz" yazacak. her atlayışlarında aslında ne kadar angut biri olduğunu hatırlayacak bu insanlar, belki o zaman şarkı bitmeden intihar ederler.
ulan tamam çok duygusalsınız. buhrandan buhrana koşuyorsunuz, ona da eyvallah. bari kendinize saklayın da biz bilmeyelim, şarkılar sizi bilmesin. a dying wish dinleyip çatır çatır halay çekmek varken, neden böyle şeyler yapıyorsunuz hiç anlamıyorum ki. en azından bi kafkas dansı be...
- (bkz: bu akşam ölürüm)
|