problemleri olan yazar. ergen psikolojisinden çıkamamıştır. sakince üstesinden gelinebilir.
açtığı seks içerikli başlıklar sonucu, aklı şeyinde olduğunu düşündüğüm yazar. itinayla iğrenmekteyiz.
çaylak olabilir, yada yazarlığı elinden alınmıştır emektar bir yazardı.
asıl amacı onu yazarlıkla onurlandıracak insanların dikkatini çekmektir, arada diğer yazarlar da kaynar.
"sen oy vermedin ben oy vermedim kim oy verdi lan bunlara"
"sen izlemiosun ben izlemiyorum kim izliyor lan bu lavuğu"
sorunsallarını hatırlatan konu olmuş.
elbet bir gün sevilmeyen başlıkların ve girilerin altına imza attığı için kendisinden sıkılacaktır.ben sıkıldım şahsen.ister istemez bir başlık görüyorsun bakayım ne yazmışlar diyorsun, o da ne ! aynı yazarın ismi var altta.ya insanın beyni ağırlıklı olarak hep seksle ilgili konulara mı çalışır ? hiç mi yazacak başka bir şeyi yok acaba? diye düşünüyorum ben.okuduğum konu beni ne düşündürüyor, ne de güldürüyor.artık birileri bir kırmızı ışık diksin, dur desin kendisine.
umut ediyorum ki en sonunda kendi başlığının altında sadece kendi girisi olacak ve 2. bir giri olarak da yine kendisi "başlık başıma kaldı" gibisinden birşeyler yazacaktır.
(not: sözüm meclisten dışarı.alınması gerekenler alınmakta serbest)
gizli eşcinseldir
yazmak, başlı başına dikkat çekmek için yapılır.
en azından kendinin dikkatini çekmek bile başlangıç sayılır.
en uzun nick alma yarışında kendisini en üst seviyeye çıkartmak için fazlasıyla kasmaya çalışan yazardır.hiç bilmezlerdir ki sözlüğünde nick alma yarışında bir soru ve karakter sınırlaması vardır.
benim ulan var mı ötesi ? kendi yazdığımızı kendimiz okuyalım diye yazmıyoruz heralde.. dikkat bir şekilde çekmek gerek ki yazdıklarımız okunsun.. a belki sonunda bu girimle dikkatleri üzerime çekerim ya da çekmem vazgeçtim ne haliniz varsa görün..
''buraya işemeyin mümkünse'' yazılı duvarlara işeyen yazardır. aynı çöp dökmek gibi.