öncelikle başlık yaratımında oldukça arada kaldığımı belirtmek isterim. gene de olmamış olabilir.
neyse, efendim malumunuzdur şu sıralarda televizyon ekranlarında digiturk'ün 9.90'lık paketi hakkında bir reklam dönmekte. bir kız bir kapıyı çalıyor, kapıyı bir eleman açıyor ve bu bahsi geçen kızımız da digiturk'de korku filmi izlerken çok korktuğunu ve bu elemanla izleyebilme ihtimalini soruyor. sonra diğer daireden başka bir dombili eleman çıkıp "babam 9.90'a digiturk bağlattı, süfer korku filmi var abi" diyor. kız da "aaa siz de digiturk yok mu?" diyerek dombili elemanın evine filmi izlemek için giriyor.
kısa özetten sonra kız hakkında birkaç kelam etmek gerek sanıyorum, kendisi cillop gibi, ismi bilinmeyen bir taş hatundur. nedir? nerede yaşar? ne yapar? şeklinde sorular yöneltilesidir.
son olarak da reklamla ilgili kafama takılan bir noktayı söyleyeyim; lan digiturk'un yoksa kap kızı git kızın evine! cibilliyetsizsin delikanlı, hep abazan kalacaksın!
kişisel eleştiri düzeltmesi: sanki böyle bir kız benim kapımı çalsa dediklemi yapabilicem. içeri buyur etsem açar late night with conan o brien izletirim. güleriz gülmesine de korkmadığından gelip de sarılmaz bana. a.k.
korku filminden korkup şişkonun kollarına atlayan çelişkili kız.
çok sevdiysen oğlanı,al götür kendi evinde izle filmini nasıl olsa sende varmış digitürk,şişkonun yanında ne işin var.
(bkz: salak kız)
edit:ayrıca şişkonun evine girerken kendi evinin kapısını açık bırakan kız.
edit2:reklamın ikinci verisyonunda daha net bir şekilde görülebileceği gibi,ayan beyan yarak istemekten utandığı için türlü şaklabanlık yapan kız.
yok lost'muş,yok jenny'miş.
asıl derdinin korku filmi olmadığını bize düşündürten ama korku filmi izleme amacı güttüğü için şişko erkeği seçen taş hatun. kapıyı açan da biraz maldı ama olsun...
scary movie'de ki sarışın hatunlara benzeyen kız. ama esas oğlanın bir gün digiturk decoderini sıratına vurup dişlerle birlikte dudaklarını ağzının içine sokacağıda kesindir.
gerçekten korkmuş kız. cidden korku filmi seyrettirdiler diye düşünmeme sebep olmuştur. ancak digiturksüz komşu kapıyı açtığı sırada sanırım d smart da korku filmi izliyordu zira elemanın yüzü bembeyazdı. kızı gördükten sonra daha da beyazladı korkma yavrum korkma evladım demek isterim kendisine.
televizyoncuların, kızları düdüklü tencere gibi konuşturma tribinin son halkası. sesini dürteyim be arkadaşım.(kolla doksan derecelik açı yapan elin ileri geri oynatılması.)
yaptığı doğru seçim doğrultusunda anlayamadığım şekilde insanların sürekli bok attığı dişi. neymiş efendim verdiği adam şişkoymuş da hödükmüş de bilmem neymiş. mal gibi ağzı açık bakan adama mı verseydi a dostlar. internet başında göbek de yaptım digitürküm de var divx lost serim de var playstation da var wii de var. en sonunda şu birikimime gönül verip de mal gibi bakan babyface oduna vermeyen bir kız çıkmış. helal olsun. kutluyorum kendisini. dünya ahiret bacım olsun, enişteye hörmetler. diğerleri de bu kıza özensin onlar da buna benzesin. bir zamanlar turkcell reklamında motorlu lavuğa veren merve gibi yetiştirmesin yavrucakları bu medya.
bilinen bir gerçeği bir kez daha gözler önüne seren kızdır. kadınlar öz güveni olan erkekleri tercih ederler
bir tarafta kapısına gittiğinde iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz, pasifliğini sonuna kadar sergilemekten çekinmeyen, bilmem kaç yaşına geldiği halde daha güzel bir kızla nasıl konuşması gerektiğini öğrenemeyen, kızlarla tek iletişimi bilgisayarında sakladığı geniş divx arşivi olan bir dallama
diğer tarafta daha gencecik yaşına rağmen kapı önünde konuşan iki komşunun konuşmasına rahatlıkla katılabilecek kadar özgüven sahibi, kişiliği karakteri oturmuş kendinden emin tavırlarıyla kızı adeta bir mıknatıs gibi kendine çeken bir don juan
kızın seçimine saygı duymaktan başka ne yapılabilir ki
eğer korku filmi izleyince apartmanda dolaşıp komşularından elini tutmasını istiyorsa playboy kuşağını izlediğinde ne yapacağını düşünmek istemediğim kızdır.
reklamdakilerde ebeveyn kavramı yok sanırım dedirtir.
ayrıca kız korku filmi izliyor ve korkmasının ilacı olarak yaşı yaşına olan delikanlıyı seçiyorsa,gidip kızın evinde neden izlemiyorlar?önemli olan kimden medet umulduğu değil midir?tombalak çocukla ne yapacaksın?
kısaca kız güzel olsa da biraz da salaktır,çünkü kapısını da açık unutmuştur!