her ne kadarda paralı yayın yapsa da, oldukça başarılı ve çoğu ay verilen parayı hak eden, oldukça kaliteli ve yeni film ve dizileri gösteren, 2 yıldır süperlig maçlarını gösterme hakkına sahip tek kanallar zinciri
süper ligin yayın haklarını 4 yıl daha almış şirket. ayrıca süper bi şey daha yapmışlar. artık lig tv paketi diye birşey yok. lig tv'yi aile paketinin içine dahil etmişler, yani tüm aile paketi aboneleri izleyecek artık ligi. aferin onlara helal olsun.
görüntü kalitesi kullandığı teknolojiye yakışmayan kuruluş. ayrıca fatura her ay düzenli olarak gelmesine rağmen birikmiş puanlarınızla aldığınız digiturk dergisi her nedense ya hiç gelmez ya da 1-2 ay sonra elinize ulaşır. bu arada digiturk'ü olanlara nacizane uyarım digikartlarını kaybetmemeleridir. yenisine 200 milyon istiyorlar.
nedense bir türlü doğru mühendisi bünyesinde barındırmadığı ve dışarıdan da destek almadığı için sağlıklı bir network altyapısına sahip olamamış kuruluş.
her yağmur ve karda yayın problemleri yaşayan, yetersiz sinyalinde boğulasıca kuruluş. ayrıca teknik servisleriyle uğraşmaktan da gına gelmiştir bana an itibariyle, evde kalmanızı gerektiren kötü hava koşullarında digiturk asla yanınızda olmamaktadır.
ciddi paralar kazanan ve ciddi paralar da harcayan bir tv platformu. mesaj attığınızda sizi arayıp şu şöyle şu da böyle ondan öyle oldu gibisinden sizi aydınlatıyorlar. mtv'yi kaldırmaların sebebi mtv onlara yamuk yapmış. turkmax ve s'nek gibi kanallara sahiptir ayrıca. ama nba tv olmaması çok acı bir durum. lig tv istemiyorsan uydu al tak evine izle arkadaş hiç heyecana gerek yok.
discovery channel'ı da kaldırarak hayır dualarımızı(!) alan ve maalesef kulvarlarında tek olan kuruluş. nerde işe yaramaz kanal varsa "...max" olarak bünyesine katmaya çalışan bir kuruluştur. (bkz: allah belanı versin digiturk)
edit: digiturk un kanallarında, gölge oyunu filminin yayınlandığını görenler varsa, bana mesaj atarlarsa, iletişim kurarlarsa sevinirim. zira bu film nette hiçbir yerde yok, birileri el atsa da bu muhteşem film, emule ortamlarına aksa, sevgi paylaşılarak çoğalsa...
son günlerde küçük bir çocuğun bir diğer çocukta bulunan digiturk'u, bisikletiyle ve ünlü futbolcuların imzaladığı topuyla değiş tokuş etmek istemesi fakat diğer çocuğun bunu kabul etmemesini konu alan reklamlara sahip dijital yayın platformu. her şey iyidir güzeldir de o küçük çocuk receiver ı neden kucağında taşımaktadır henüz anlaşılabilmiş değil...
(bkz: mantık hatası olan reklamlar)
lig tv olmasa göz göre göre batacak kuruluş. zira lig tv olmasa her ay tonla para vereceğime atarım yukarıya 2 tane çanak 1000 tane kanal izlerim. keza maçları da sadece hava güzelse izleyebiliyorsunuz. hatta ben digiturk'ün acemilik dönemlerinde teknik servisi aramıştım, "sinyal zayıf diyor izleyemiyoruz" diye. teknik servis bana, "yağmur dinsin düzelir, biz bile izleyemiyoruz" demişti. bir de ağız tadıyla zap olayına da girilmez bu aletle.
bu sabah 16 nolu kanaldan sms yoluyla satın aldığım "dondurmam gaymak" adlı filmin 11.30 seansını; siparişimin alındığını ve onaylandığını belirten mesajı göndermelerine rağmen 11.30 da salon 3'ü açtığım da filmi tekrar satın almamı isteyen platformdur.
aboneliğinizi iptal ettirmek için aradığınızda tamam deyip kayıt alan, sonrasında başka bir elemanına aratıp 39 liraya aldığınız ıvır zıvır kanalını 30 liraya çekebileceğini söyleyen dijital kanal platformu.
bir gün karşı komşumuzun kapımızı çalıp birlikte film izlemeyi teklif edebileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak bizleri abone olmaya çağıran kuruluş.
habire kumandası kilitlenen,soğuktan,kardan,yağmurdan çok çabuk etkilenen (bkz: sinyal seviyesinde azalma var),teknik servisteki telefona bakan kıza uyuz olduğum,içindeki dizi kanallarının çığ gibi büyüdüğü ,bayramda seyranda pakete göre şifreli kanalları ikramlık olarak açan yine de çok sevdiğimiz dijital platform,evmizin direği...