belki ilginizi çeker
  1. · yatay ilişkiler
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · disko kralı
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · colin kazım richards
  5. · ugg
  6. · thierry henry
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · rimel
  9. · swordfish

digerati  

1. beşinci nesil adam. bildiğin adam. ders falan veriyormuş bir yerlerde, bizi yemediyse tabi. iletişim konusundaki engin bilgisi ile de saygı uyandırıyor. ancak postmodernizmin var olduğu konusundaki ısrarı hayal kırıcı. yine de, sözlüğün sosyolojik çözümlenmesinde büyük faydası olacak, eminim.
    (camel, 15.03.2008 23:52)
  2. daha ağzımıza bira koymadık zirvesinde tanışmıştık digeratiyle. elinde küçük bir kağıt milletin msninin ve sözlük ile ilgili izlenimlerini not ediyordu ki akademisyen olduğunu da söyledikten sonra aha dedim bu adam tez yazıyor, herhalde verisiz kalmış. meğerse sözlüğün baba adamlarından biriymiş. digerati gral bir adam, efendiliğiyle, sevimliliğiyle, babalığıyla, kibar konuşmasıyla, arkadaş canlılığıyla. her istanbula geldiğimde gözlerim arıyor onu " abi akıyormuyuz ortamlara" diye soruyorum. gerçi son zamanlarda iyice karizma olmuş, bir gördüm şok oldum. kendi kendime artık "bu adam tanımaz beni yaw" bile dedim ama yok yok birazdan arıycam kafasını da şişircem ama hiç bir şey demiyecek.
    (wildboy, 07.08.2008 22:09)
  3. oldukça ağır görüntüsünün altında bi çılgın var onun. nasıl bastırmışsa artık çıkamıyor o çılgın içerden, illa ağır abiyi oynuyor, dahası "abi"yi oynuyor. bıraksanız 6 değil, 66 km koşar, yürür, yollar onun olur.. öyle de sportif, öyle de kendine bakar bi insan.
    ailecek izliyoruz.
    mamut mamut.
    (dirtypain, 25.08.2008 22:06)
  4. sorunlu bir çocukluktan sonra iyi toparlamış görünüyor.* gizli gizli fotoğraf çekmek gibi de farklı yönleri var.
    (simliboya, 07.02.2009 22:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil