yıllardır değişmeyen saç rengi ve şekliyle bazı programlarda sunucu ve dizilerde oyuncu olarak gördüğümüz, emre altuğ'un eski sevgililerinden biri olan ve artık mankenlik yapmayan abla.
hiç tanınmadığı zamanlarda kanal 6'da top secret isminde bir magazin programı sunardı bu hatun daha sonra bir güzellik yarışmasında 3. seçildi ve yıldızı parladı.
ıgeçenlerde bir magazin programı izlerken (zapping falan değil, bile bile oturup tv karşısına yarıla yarıla izledim) öğrendim ki bu böyle çok burjuva, avrupayi bir görüntüsü olan bacımız meğersim nihat doğan'la çıkıyormuş.
buraya kadar diyecek bir lafım yok gönül(!!) bu nerelere konacağı belli omuyor.
beni yarım yarım yaran ise sevgilisi beyfendinin aldığı birbirlerine yakışmıyorlar duyumlarındaki kasıtın insanların bu güzel kızımızı befendiye yakıştıramadıklarıymış. 'beni çok seviyorsan madem bul bir güzel kız gönder bakalım senin bulacağın benim bulduğumdan daha iyi mi' gibisinden bir seyler sıçtı sevgili kıromuz. kendisine olayı galiba tersinden anladığını, insanların bir çoğunun bu kadar hoş bir kadına nihat doğan gibi bir magandayı yakıştıramadıklarını söylemeyi çok isterdim.
didem hanım bak adam kendisini senden çok daha yükseklerde gördüğünden senin yanına yakışmadığını düşünüyor. artık bu ilişki sürerse iki kategoriden birine girersin haberin ola:
güzel ama kıro kızlar
reklamın iyisi kötüsü olmaz diyen gurursuz kadınlar