belki ilginizi çeker
  1. · kadınlar çok tehlikeli varlıklar
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · gönülden gönüle
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · disko kralı
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · okan bayülgen
  6. · ugg
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · pattes
  9. · komik küfürler

didem uzel  

1. yıllardır değişmeyen saç rengi ve şekliyle bazı programlarda sunucu ve dizilerde oyuncu olarak gördüğümüz, emre altuğ'un eski sevgililerinden biri olan ve artık mankenlik yapmayan abla.
    (applepie, 30.10.2006 22:16)
  2. hiç tanınmadığı zamanlarda kanal 6'da top secret isminde bir magazin programı sunardı bu hatun daha sonra bir güzellik yarışmasında 3. seçildi ve yıldızı parladı.
    (benikoyupgitmeneolursun, 23.01.2007 15:27)
  3. iki aile dizisinde oynuyordu bu abla en son izlediğimde, belki hala oynuyordur.
    (ağ kablosu, 09.04.2007 01:27)
  4. 1994 yılı türkiye 3. güzeli, aynı yıl avrupa 2. güzeli seçilmiştir.
    (pseudonym, 29.04.2007 23:52)
  5. (universalmind, 29.04.2007 23:53 ~ 23:53)
  6. ilk olarak makina programında izlediğim, kendisi ile barışık tavırları ve sevimliliği ile hayranı olduğum kadın.
    (yeşilçam, 20.05.2007 14:32 ~ 14:33)
  7. erol büyükburç un nicole kidman a benzetip, güzelliğine övgüler yağdırdığı, konuşma sesini sempatik bulduğum güzel bir bayan.
    (rita, 20.05.2007 14:52)
  8. 1971 sakarya doğumlu çerkez güzeli ablamız. ses tonu ile fiziği ile müthiş bir albenisi var.
    (maximus, 02.03.2008 18:51)
  9. ıgeçenlerde bir magazin programı izlerken (zapping falan değil, bile bile oturup tv karşısına yarıla yarıla izledim) öğrendim ki bu böyle çok burjuva, avrupayi bir görüntüsü olan bacımız meğersim nihat doğan'la çıkıyormuş.
    buraya kadar diyecek bir lafım yok gönül(!!) bu nerelere konacağı belli omuyor.

beni yarım yarım yaran ise sevgilisi beyfendinin aldığı birbirlerine yakışmıyorlar duyumlarındaki kasıtın insanların bu güzel kızımızı befendiye yakıştıramadıklarıymış. 'beni çok seviyorsan madem bul bir güzel kız gönder bakalım senin bulacağın benim bulduğumdan daha iyi mi' gibisinden bir seyler sıçtı sevgili kıromuz. kendisine olayı galiba tersinden anladığını, insanların bir çoğunun bu kadar hoş bir kadına nihat doğan gibi bir magandayı yakıştıramadıklarını söylemeyi çok isterdim.

didem hanım bak adam kendisini senden çok daha yükseklerde gördüğünden senin yanına yakışmadığını düşünüyor. artık bu ilişki sürerse iki kategoriden birine girersin haberin ola:
    güzel ama kıro kızlar
    reklamın iyisi kötüsü olmaz diyen gurursuz kadınlar
    (burasi neresi, 11.12.2008 18:15)
  10. nihat doğanla beraber olduğunu duydugumda benim için bitmiş insan tanımına uyan kişidir.
    (tavernaci, 01.03.2009 01:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil