avrupa yakası'nda cem'in eski sevgilisi victoria karakterini canlandıran, bir ara los angeles'da yaşayan ve yurtdışında dana flynnadını kullanan eski manken, yeni oyuncu.
(bkz: ukte)
(bkz: absinthe)
savaş ay ile bir röportajında şu diyaloğun geçtiği ne idüğü belirsiz bir meslek mensubu:
savaş ay: "kötü seks yaptığım biriyle ilişki yaşamam" demişsin...
didem erol: dedim, evet.
s: önce cinsel ilişki kurup, performansı iyiyse mi sevgili oluyorsun?
d: öyle sayılır.
s: ya kötü çıkarsa?
d: benimle sevişemeyecek adam gitsin kendini boğaz köprüsü’nden atsın.
gece rüyamda sevgilim rolünü gayet iyi oynayıp gönül oskarımı kazanmış kişidir. ilginç açıklamaları olsa da güzel bir şahsiyettir kendisi, hatta takdir edilesidir güzelliği.
"dizi setlerinde uykusuz saatlerce çalışıyoruz, bizi destekleyen bir sendikamız dahi yok, bir an önce dizi oyuncuları örgütlenmeli ve dizi ekibinin, dizi yapımında günde yalnızca sekiz saat çalışılması sağlanılmalıdır."
şeklinde bir açıklama yaparak haklılığı ortaya koymuş ve aynı zamanda da beni şaşırtmış dizi oyuncusu. tabii böyle bir oluşum, direkt yoldan tv patronlarının cebine zarar olduğundan, 10 saniyelik kısa bir vtr ile haber geçiştirilmiştir.
bu kökü ve göğüsü dışarda manken yurtdışından referansla prim yapmaya çalışan bir zihniyetin en iyi temsilcisi.oliver stone ile kankalarmış.güzel.tarantino ile sevgillilermiş.harika.hollywood yıldızları ve ünlüleri ile içli dışlıymış.muhteşem.bunların hepsi doğrudur,muhtemeldir.ama benim midemi bulandıran; tarantinonun ayak masajı yapması taylan biraderlerin ayak masajı yapmasından daha mı matah, oliver stone ya da herhangi bir hollywood celebritisiyle içli dışlı olmak bir türk yönetmen ya da herhangi bir türk celebritisiyle arkadaş olmaktanteknikanlamda daha mı matah?bir genç kadın için bazı şeylerin farkı olmamalı.özel hayat kiminle ya da ne şekilde olursa olsun özeldir.turk malafatının reklamı olmuyor da ; gavurunkinin reklamı neden oluyor?neden prim bekleniyor.
son derece orantılı vücut ölçüleri ve güzel de sayılabilecek yüz hatları ile hiç de fena bulmadığım mankendir. fekat zapping yaparken yakalamış bulunduğum ve zannımca yapmış olduğu yorumlar ve ne kadarının doğru olduğu şiddetle tartışılabilecek anılarını anlatmak için ağzını açmasa çok daha güzel hatırlanası bir insandır. pek ala bir vivid ya da penthouse güzeli olabilir hatta boxer dergisinin bu ayki kapağında gazetecide görüp kimdir yahu bu diye düşünerek karımla abuk bir polemiğe girmemek adına almaktan vazgeçmeme ama bir yandan da hayran hayran seyretme gibi salakça bir eyleme girmeme sebep olmuş kişidir.
sonradan öğrendim ki bu dişi insan evropa yakasında falan da oynuyormuş. ilginç tabi. bence samimi olarak vividdvd prodüksiyonlarına daha çok yakışabilir. aslında enteresan olan hadise kişinin güzel yurdumda bir anda nasıl pazarlanabildiğidir. talk showlardan birinde gördüm sonra gazete bayiinde yarın öbür gün bir başka dizi hatta ne bileyim bir albüm malbüm, (kendisini bu yukarıda anlatılanlar harici daha önce görmemiş adını duymamış bendeniz bile sözlüğe kendisi adına giri giriyorum şu an) birileri yürü demiş belli ki. hayırlısı olsun. güzel kadın ama.
kadir çöpdemir'in programına çıktığında gördüm en son.tarantino'nun kendisine nasıl bacak masajı yaptığını anlattı gülerekten.oliver stone'la kankayız dedi.gittim dvd arşivime baktım.biz kafamızda kuralım,adamların yaptığı filmler hakkında kafa yoralım,bir gün onlar gibi olabilir miyiz diye düşünelim...yav yoksa anamızdan kız doğup didem erol gibi....yok tamam vazgeçtim,midem bulandı.
quentin tarantino'nun sevgilisi olduğunu açıklayan oyuncu. türkiye de pek bir oyunculuğunu göremedik ama hollywood'ta tanımayan yokmuş kendisini. herkesle arkadaşmış kankaymış. sallıyor desem bu kadarına cesaret edebilir mi bilemiyorum. doğru söylüyor desem kulaklarımda şöyle bişey çınlıyor(bkz: oha)
hem insan o kadar şanı şöhreti (!) bırakırda türkiye'ye niye geri döner? malum bizim oyuncularımız yurt dışında iyi bir proje de "yoldan geçen adam" gibi saniyelik bir rol için bile kendilerini parçalarken bu hanım neden o kadar fırsatı geri teper. yoksa quentin maço mu? "evinin kadını olacaksın" triplerinde mi? belki de neden olmasın.
quentin tarantino'yla sevgili olduklarını öğrendiğimde quentin tarantino sevgimi bir daha gözden geçirmem gerektiği kanısına varmamı sağlayan insan.
sen git koskoca quentin tarantino ol,dahiyane filmler çek bir de bu kızla beraber ol.vay be yahu ne iş varmış bu hatunda da biz görememişiz,harcanmış türkiyelerde.
hürriyet'in, internet sitesindeki bilgi yarışmasında "sanatçı" olarak bahsettiği kadın. işin ilginci diğer şıklardaki isimlerin de kendisinden farkı olmaması. vay be sanatçı olmak ne kolaymış!
"avrupa yakası dizisinde victoria rolünü üstlenen sanatçı kimdir?"
''kimse bilmiyor ama kevin costner istanbul’a geldiğinde onunla odasında sabahladım. çok güzel zaman geçirdik. sosyetik kadınlar kapıda beklerken ben içerdeydim. reklam yapmak isteseydim o ortamın fotoğrafını çekip basına verirdim.''
onunla bununla nasıl yatıp kalktığını (hele birde ünlüyse) ballandıra ballandıra anlatmaktan çekinmeyen, oldukça iyi bir ingilizce bilgisine sahip, morgan freeman'le olan fotoğraflarını gazetelere dağıtan manken. haksızlığın da lüzumu yok tabi; çok güzel olan manken...
bugün gazetelerde "kevin costner ile otel odasında sabahladım" şeklinde açıklamaları olan kişi. artık ardını dövdürmenin magazin basınında haber olmaya başlamasının bir işaretidir bu haber (!). kukusundan başka sermayesi olmayan kişiler ancak kukuları ile gündeme geliyor ülkemde. ne diyelim allah kukunuza zeval vermesin.
yalanına mı, arsızlığına mı şaşılmalı, şaşırılan tuhaf dişi. herkes kapısında beklemiş, bi bu sabaha dek verebilmiş, şansı için kutlamalı ama hatırladığımız, abi ailesiyle memleketi ziyarete gelmişti mi ne?