görseller
diazepam bayrağı 

belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · yeşim salkım
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · ortaköyde waffle ı bitirememek
  9. · galatasaray logosu

diazepam bayrağı  

1. ukteci: camel

birgün bir devlet kurarsam ki belize'yi, moritanya'yı, mozambik'i gördükten sonra umutlarım iyice arttı, kullanacağım bayraktır. saolsun camel üşenmemiş bana bir bayrak tasarlamış ama ben hayatta böyle bir bayrak kullanmam. bir kere taklitçi olmam dünya ülkelerinin %90'ının kullandığı bayrak modelini al, renklerini değiştir, o renklere götten uydurma cesaret, cömertlik, aklı başındalık, önde gidenlik gibi anlamlar yükle ortasına da arma diye aslanlı kaplanlı bir şekil koy, yetmedi altına latince, hep ileri, birlikten kuvvet doğar, geldik bulduk yerleştik anlamına gelen bir cümle yaz al sana bayrak. artık bu devir kapanmalıdır. ülkeler taklitçilikten uzaklaşmalıdır.

diazepam bayrağı sırf fark yaratabilmek için kare, daire gibi umulmadık bir şekilde olurdu. herkes ilk gördüğünde sırf şeklinden bile anlardı bunun hangi ülkenin bayrağı olduğunu. kesinlikle ikiden fazla renk kullanmazdım. ne o öyle gökkuşağı gibi, 7-8 renk kullanan davarlar var, lan olm ne çok maharetiniz varmış amına koyim her bir özellik için ayrı bir renk, siktirin gidin allah aşkına. cesaret olur, güç olur, mantık olur ama bir bilemedin iki özellik öne çıkar. düşmana yan baksanız onu bile renge döküp bayrağa koyuyorsunuz, biraz efendi olun.

diazepam bayrağında şekil, yazı, arma gibi şeyler bulunmaz. bayrak ülkenin tarihini özetlemek zorunda değil ki? al bak allah aşkına belize bayrağına. adamlar insan resmi koymuş, manyağın önde gideni bunlar, bayrak mı tasarlıyorsun yağlı boya tablo mu yapıyorsun mal?! diazepam bayrağı sadece renk içerir ve asla kendinden öncekileri taklit etmez.

diazepam bayrağı, sarı beyaz renklerde ve kare bir bayraktır. sarı aklı, beyaz saflığı simgeler. kimseyi kırmaz, rencide etmez efendi gibi takılır. kare bayrağı gören rengine bakmaksızın aha bu diazepam ülkesinin bayrağı der. bu da bana yeter. bir de milli marş bulur adam gibi yaşarım. milli marş da en fazla iki kıta olur, ne yaşadım ki ne anlatayım. bir kıta ergenliği anlatır bir kıta orta yaşı. yeter.
    (diazepam, 16.08.2009 00:40)
  2. saygı duyulması gereken bayraktır.

eğer milli marşı varsa, çalınırken - marş hırsızlanırken değil - müzikal olarak çalınırken, bayrak göndere çekilmişken ayağa kalkılması gereken marştır.
    boru değil bu diazepam bayrağı. nice giriler sonunda elde edilmiş bir bayrak. girilerin özgürlüğünün simgesi.
    devam et diazepam.
    okuyorum ve keyif alıyorum.
    harflerini rüzgarın sırtına bindirmişsin, yelkenler fora.
    (albertkamuvicdanı, 16.08.2009 00:47 ~ 00:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil