|
|
- dördüncü nesil yazarımız.*
- (bkz: dişi kartal)
- dördüncü nesil beşiktaşlı olduğu her halinden belli olan yazar. lakin sonundaki 8 nedir? ne değildir? çözemedim..
- hoş gelmiş sefa getirmiş , beşiktaşlı olması ile gönlümüzde yer etmiş yazar.
(bkz: tanımam)
(bkz: etmem)
- nicki telsiz istasyonuna benzeyen arı. şöyle telsiz konuşmaları yaşayabilir sanırım.
-dişikartal - dişikartal8(dzzzt)
-dişikartal8, dinliyorum.
-(bzzzt) alındı.. malum bölgede giri faaliyeti tamamlandı. bilgi...
-(dzzz bzzzz) anlaşıldı, takip.. bu kanalda beklemede kal.
-(dzz dısss) takip...
edit: girinin tarihinden midir anlamadım ama giri en sevilmeyenlere girivermiş. ne yaptım size ey halkım?(emrahman, 31.03.2008 00:09 ~ 12.05.2008 14:57)
- çok geveze, sürekli gülen, inanılmaz pozitif ve devrimci bir arkadaşımız. kendileri benim finans arkadaşım olur (tabii bir tek onla kalsa şu an bu satırla yazıyor olmazdım) yaşasın tam bağımsız türkiye...
- zirvemize teşrif ederek, bizi mutlu etmiş nesildaş, aynı zamanda okuldaş. yalnız bi ara biraz daha sövmem lazım kulübüne, içimde kaldı*.
- başıma açılan bir hukuk belası yüzünden bana yardımcı olmuş, birkaç sayfa süren kocaman yazılarıyla bıkmadan usanmadan hukuk özürlü şahsıma yardımcı olmak için büyük emek harcamış yazardır kendileri.
kendisine derinden saygı duyuyor ve iyi bir hukukçu olup insanları bu dertlerden bir an önce kurtarmasını diliyorum.
- kanımın aynı renkte aktığı yazar..!! söyleyecek tek şey var.. siyah ulan !!!
|