belki ilginizi çeker
  1. · counter strike oynarken kızdan head shot yemek
  2. · cs de monster kill yapan kız
  3. · dişi quake oyuncusu
  4. · counter strike bomba kurmak yasak zirvesi
  5. · cs oynayan kız
gündem
  1. · boylumlama
  2. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · güzel adlandırma
  9. · faz farkı

dişi counter strike oyuncusu  

sayfa  / 2
  1. hatırı sayılır turnuvalarda yarışmış olmayan, amatör düzeyde counter ile meşgul bir çok kızla tanışabilirsiniz. çoğunluğunun ortak özellikleri ailelerinde erkek kardeşlerinin bulunmasıdır. başlama hikayeleri aşağı yukarı bu şekildedir:
    - abimin bilgisayarına arada sırada takılıyordum, sonra bir baktım oyun beni sarmış.
    - kuzenimin internet cafesi vardı, yazın orada çok vakit geçirirdik
    - kardeşimin sürekli gittiği cafeye gitmiştim, mail filan bakmak için. ufaklık bir bakmamı istedi 24 saat oynadığı oyuna, sonrasını hatırlamıyorum.

fare kullanma becerisi bulunan, tuş kombinasyonlarını zorlanmadan kullanabilecek bilgisayar bilgisine önceden hakim; en önemlisi bileğine hakim bir kız neden cs oynayamasın.

ek: kızlarla ilgili bu sözlükte kaç başlık olduğunu biliyorum, ama er kişi egemenliği altında gibi görünen bilgisayar oyunları dünyasında, başarılı counter-strike oyuncusu karşı cinslerin bulunması, üzerinde konuşulmaya değecek bir ayrıntı.
    (azureel, 11.12.2004 06:56 ~ 07:02)
  2. şüphesiz ki, kişinin bu oyuna saygı duyması lazım
    - amele oyunu bu, aşağılanmam
    - internet cafedeki simitçinin oynadığı oyunu niye oynayayım
    - tuşlara öyle kastırarak basınca tırnaklarım kırılıyor
    - hepsi abazan onların, sunucuya giriyorsun üstüne atlıyorlar insanın(bağyanın)
    - bilgisayarı olan şişko gözlüklü çocuklardan farkım vaer
    diyenler bizden değildir.
    (azureel, 11.12.2004 06:59)
  3. (bkz: boş küme)
    edit: kadıköy'de oynayan var kendi gözümle gördüm. hipotezimi çürüttüm iyimi!
    (ozzy, 24.09.2005 23:06 ~ 31.01.2006 12:32)
  4. devlet yurdu tayfası olarak gidilen net cafe'de, sürekli erkek suratı görmekten testosteron seviyesinin azımsanamayacak seviyelere çıkmasının patlama noktasıdır. "ham höt heme hipne! ekerek!" diye konuşup birbirine headshot çeken, mermi kusan tipler birden yontulur.

dişi oyuncumuzun bir taktik veya pusu sonucu sizi göremeden vurulması sonucu "ama arkadan vurmayın yaa!" şeklindeki feryadı iliklerinize işler, yurda dönüldüğünde 2 gün geyiğini yaparsınız.
    (lefteyenine, 16.12.2005 08:20 ~ 09:04)
  5. bizzat şahit olduğum hatta bütün şarjörü üzerine boşaltmama rağmen tek mermiyle beni indiren ve bana 'ulan bu nie ölmüyo o kadar sıktım' nidaları attıran insan kişisi
    (feylezof, 12.03.2006 14:45)
  6. en azından ülkemizde oldukça az olmakla birlikte yürüyen, soluyan, counter strike oynayan fakat y kromozomu barındırmayan insanlar kesinlikle mevcuttur (açıkçası ben de toplam bir adet gördüm). internet kafedeki küçük çocuklar da nedense kendileri kadar şaşkın olan internet kafe ahalisinden daha saf ve meraklı olaraktan kendilerine "abla sen yabancı mısın?" diyebilmektedir.
    (nighttimebird, 03.07.2006 00:42)
  7. bir zamanlar okul kırılıp da açık olan tek yer internet cafeler olunca sahip olduğum sıfat.
    ha eğlenceli miydi,evet.
    (cadı, 03.07.2006 01:08)
  8. w-a-s-d ile oynayan, aksiyonu ve eğlenceyi seven kişilerdir. (bkz: aa bu benim lan)bu tür kişilerin, internet cafede yıllarını counter a harcamış kişilere, üst üste hsler atması üzerine çevreden:''eheohah oğlum kıza ölüyosun kek!!'' biçiminde bağırışmaların meydana geldiği, halbuki bu şekilde bağıran kişiler geldiğinde onların da bu hazin sondan kurtulmayı başaramadığı görülmüştür.
    (weirdlola, 03.01.2007 17:50)
  9. azimli olurlarsa counter strike oynayan erkek oyuncular kadar başarılı olacaklarına kânaat getirdiğim kişilerdir.
    (sad, 03.01.2007 17:53)
  10. hedefi vurduktan sonra vicdan azabı çeken, keşke vurmasaydım diye düşünen hatta yerde yatan hedefin başına gelip suni tenefüs yapmaya çalışan kişi.
    (ibrenin onde gideni, 03.01.2007 17:55)
  11. hah. bir zamanlar bulunduğum karakterdi sanırım. az dust oynanamamıştım zamanında. bütün teoriler yanılıyor. gayet ruhsuzca adam öldürebilirler, bir farkımız yok kısacası. gereklidir, zaman geçirmek içindir. bolca oynayan bulunur kanımca.
    (impera, 03.01.2007 18:00 ~ 18:01)
  12. erkek the sims oyunucusunun çağrışımsal hali...
    (king elrond, 03.01.2007 18:26)
  13. saygı duyulası oyunculardır gösterdikleri medeni cesaret örneği dolayısıyla.
    (orbit surfer, 27.03.2007 15:13)
  14. (jamesdean, 27.03.2007 15:33)
  15. nedense erkeklere dişi tarafından vurulmak pek bir ağır gelir.
    4-6 ile headshot yemişlerse ki.. tadından yenmez

-"yaaa kıza bak yaa indirdi bizi abii nası pusuya yatmış orda"
    -"hatun arka kapıda arka kapıda! aaa! yok abi kaçmış tepeye.. önde önde.. öldüm!! hatuna bak ya oyun hamuru gibi!"

kızlar da nedense * hızla arkalarını döndüklerine eğer karşıda başka bir oyuncu görmüşlerse çığlık atabilirler.
    gerekçe : "pardon yaa boş bulundum da bi an, korktum öyle!"
    (kitiara uth matar, 27.03.2007 16:00 ~ 13.06.2007 00:12)
  16. dışarı çıktığı 3 erkek arkadaşının "hadi counter oynayalım" diye aralarında gaza gelmeleri sonucu zorla sürüklendiği internet cafede oynamaya başlayıp 21 kez ölüp ancak 5 adam indirebilmiş olmasına rağmen oyunu pek sevmiş ve oyunun bitmesinin ve cafeden çıkılmasının akabinde " eee ne zaman geliyoruz tekrar?" sorusunu soran kızdır.
    (zinzoline, 12.06.2007 19:32)
  17. her oyun oynadığı erkeği rounddan sonra yiyen oyuncudur.

(bkz: dişi ne lan)
    (luminaire, 12.06.2007 20:05)
  18. dişi birinin awp battle 'da 5in1i denilen hayvani silahla soteye yattıgı bizzat görülmüş,counter oynamayı bırakmanın zamanın geldi mi diye kendi kendine düşünülmüştür.
    (cenotapher, 06.06.2008 11:23)
  19. hele sevgilisinden daha iyi oynuyorsa sevgilisinin yerinde olmak istenilmeyecek hatundur... bu hatunlar yatakta da bir azgın olurlar...

x: letz go y
    y: nea?
    x: kavır mi
    y: ayıp oluyo ama !!

....

ayrıyetten bu hatun modeli tarafından öldürülürseniz sizin hiçin iyi olmaz...

x: vs yapak mı?
    y: oo vsyi de bilioz
    x: ben ctyim sen?
    y: benim seçme sansım yok galiba ben de t yim haliyle
    bi müddet oynanır
    x: y nası kafa çaktım hani şu hetşattan

(bkz: kendimden biliyorum)
    (fearful, 01.08.2008 20:03)
  20. (phoarbix, 07.09.2008 12:24)
  21. (kitiara uth matar, 14.02.2009 13:34)
  22. (bkz: pardon)
    (bkz: yine gel) gibi nicklere sahiptirler!:gerçektir.
    (luka, 14.02.2009 13:37)
  23. dişi world of warcraft oyuncusunun gölgesinde kalmaya mahkumdur bu dişiler. zira bir sarışın blood elf warlock sahibi bir dişi oyuncu succubus ile birlikte kesinlikle çok çekici olabilmektedir. eğer görürseniz nickinin üzerini tıklayıp '/kiss' yazabilirsiniz. ama 'türk müsün?' diye bir soru ile karşılaşırsanız şaşırmayın. ben mi? denemedim henüz.
    (nightshade, 14.02.2009 13:41)
  24. şöyle repliklere gark olmuş oyunculardır.bizzat yaşanmışlıktan alıntılarla sunacağım...

ben: abi ben ön kapıdayım.mahmut arka kapıyı al...
    mahmut: abi borudan gelicekler bu sefer.
    kız : tamam boruyu ben alırım tek.siz yerleşin
    ben&mahmut: !?!!@...eyvallah

bölüm:assault
    (gyroscope, 14.02.2009 13:49)
  25. hedef göstermek gibi olmasın ama tadından yenmeyen kızdır.
    (catgirl, 14.02.2009 13:50)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil