|
|
- diş macunun olmazsa olmaz ekürisi
- 3 ayda bir değiştirilmesi gereken hede.
- arkadaşın evine ufak ufak kapağı atmanın ilk adımı
(mavio, 27.07.2005 13:05)
- yokluğunda eskilerin misvak kullandığı,şimdiyse çapraz kıllısından tut elektriklisine kadar bin tane çedişi olan temizlik aparatı
- klasik diş fırçası ile dişlerimi en fazla 30-40 saniye fırçalarken,
fırça başlıkları hareketli pilli diş fırçası ile 2 dakika sıkılmadan, fırçalama becerisini gösterebildim.
pilli diş fırçalarının çeşidi çoktur, tavisyem önce en ucuzu ile başlayın (10 ytl civarı) ve kesinlikle bataryalı değil, pilli diş fırçası alın. yorulmadan, sıkılmadan diş fırçalamanın zevkini çıkarın.
- artık miyadı dolmuş olanlarının süet ve nubuk temizleme, ayakkabıların kenarından açma yapan taban kısımlarına bally sürme (ucu ekmek kadayıfına benzeyen bir hal alır), elektronikçilerde lehim artığı ve entegreleri temizleme ve gündelik hayatımızı kolaylaştıran bunlar gibi birçok işlemlerde kullanıldığı diş temizleme edavatı.
- olmazsa olmazdır.
kullanmayanlara duyrulur gerçekten iyi bişey arkadaşlar işe yarıyor kullanmaktan korkmayın .
- diş macunu ve diş fırçası insanın vazgeçilmezlerindendir ikiside.
- bir evde bulundurduğunuz diş fırçası önceden izin almaya gerek olmaksızın o evde kalmak için bir vize gibidir. iki kişi yaşadığımız benim evimde ise kendiminki hariç beş diş fırçası var ve kimlerin olduklarını bilmiyorum, korkuyorum.
- ceza yöntemi olarak yerleri diş fırçasıyla temizlemek kavramını yaratan alet. bana kalsa ceza olarak yerleri diş fırçasıyla temizletmektense viledayla dış fırçalatırım.
|