belki ilginizi çeker
  1. · jinekolog koltuğu
  2. · dentofobi
  3. · doktor bey tel batıyor
  4. · diş hekimi
  5. · black metal
  6. · günde bir defa diş fırçalamak
  7. · dişçi korkusu
  8. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · ezel
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · 2012
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · alternatif itü sözlük sloganları
  9. · nazolu votka

dişçi koltuğu  

sayfa  / 2
  1. dünyanın en stresli ve en rahatsız koltuğu.
    (hansvoralberg, 26.06.2005 12:16 ~ 12:17)
  2. koltuk sevdasının sökmediği koltuk.
    (karahisari, 25.03.2006 10:49)
  3. (bkz: korku filmi çekilesi yerler)
    (selenikom, 25.03.2006 11:06)
  4. (bkz: elektrikli sandalye)
    (selenge, 25.03.2006 11:07)
  5. üzerinde acıdan ağladığım koltuktur.
    -aa gözünden yaş geldi, işkence yapmayalım ağrıyınca haber ver.
    -çok naziksiniz.(ühhüü)
    (milwaukee, 25.03.2006 12:14)
  6. en çok korkulan nesnelerden biri.
    dolgusu, çürüğü olmayan biriyim ama nedeni bence diş çektirmek, diş ağrısı falan değil. dişçinin hızlı davranıp sizi dinlemeden muayeneyi bitirmesi.

- hoşgeldiniz, buyurun şöyle
    + merab...
    - derdiniz
    + sol azı dişimi..
    - açın ağzınızı kocaman.
    + aaaa! (aaa diyin efekti) dostoğ üst darafda hebele
    - aa lütfen açın ağzınızı
    + aaaa! aptse mi yatmış ataba (apse mi yapmış acaba)
    - evet biraz diş taşı var. temizliyorum. çürük yok.
    + aaaaaaa!
    (venom, 04.10.2007 00:42 ~ 00:43)
  7. 3-4 yıl ortodontist kapılarında ömür eksiltmeyenin ne olduğunu,nasıl birşey olduğunu asla bilemeyeceği koltuk.

(bkz: doktor bey tel batıyor)
    (adrian, 04.10.2007 01:17)
  8. en rahat koltuktur.
    (hypnotica girl, 04.10.2007 01:25)
  9. mecbur kalındığında çay içmek için bile oturulmaya çekinilen, aslında huzurla oturulduğunda çok rahat olan içkence koltuğu
    (alkolik fermantasyon, 04.10.2007 01:37)
  10. vızır vızır otomatikman aşağı yukarı inenleri,lcd monitör aparatlı çizgi film falan izlenebilen modelleri çıkmıştır.
    ha dişçi koltuğu alcak param olsa alır faize yatırırım o ayrı.
    (legatus, 05.10.2007 00:25)
  11. hastanın ve hekimin rahatı için tasarlanmış ve halen de tasarlanmakta olan,fiyatları 5000 ila 50.000$ arasında değişen, kimilerinde lcd monitorler, kimilerinde eyescreen'ler, kimilerinde bir sürü zamazingolar bulunur.çok teknolojik aletlerdir vesselam.
    (bkz: ekmek teknesi)
    (bkz: hayatını koltuktan kazanmak)
    (freedomislonelinessderimben, 08.10.2007 00:07 ~ 00:07)
  12. sevdalısı olunmayan nadir koltuklardan biridir..

(bkz: koltuk sevdası)
    (merdaneli çamaşır makinesi, 08.10.2007 00:10 ~ 00:10)
  13. senede en azından bir defa oturulması gereken* ,dişhekimliği faaliyetlerinin üzerinde icra edildiği mekandır. nasıl ki çeşitli modellerde,fiyatlarda ve stillerde arabalar varsa ,dişhekimi koltuklarının da murat 124'ü* ,ferrarisi *vardır. gerçi hasta konumunda olan kişinin gözü yaşadığı stresden dolayı hiçbirşey görmemektedir ama kullanım kolaylığı olan bir koltuk dişhekiminin çalışma hevesini kanatlandıracaktır.
    (bkz: ünit)
    (bkz: fötöy)
    (bkz: dişhekimi koltuğu)
    (yagmuradam, 08.10.2007 00:26 ~ 00:28)
  14. (bkz: http://www.kenthaber.com/...)
    (eazy, 18.01.2008 19:37)
  15. çok rahat işkence cihazı olarak kullanılabilirmiş aslında:

-çok titriyorsunuz, sakin olun biraz..
    +şeee,eyy, soo,uuğuk sann, kii..
    (çoğunlukla zararsız, 27.12.2008 18:32)
  16. doktorların "uyuşma süresi boyunca koltukta oturmayın,stres yapmasın..buyrun şu odaya geçelim" şeklinde uyarma gereği duydukları meslek utançlarıdır..manyak mısınız oğlum, dişçiden korkulur mu..korkacaksanız her bulduğu deliğe sokuşturan, delik bulamazsa itinayla delen genel cerrahtan korkun..
    (baby on board, 18.01.2009 19:48)
  17. mükemmel şekerleme yeridir.
    (luto, 18.01.2009 19:50)
  18. sanırım diş tellerimi var desem yeterince açıklayıcı olur

ajda pekkan benim dişlerimi gerdirdiğim kadar kendini gerdirmemiştir

ortodontistlik olanın halinden ortodontistlik hali olan anlar

iki ay kaldı kesin çıkıyo
    iki ay sonra aaa senidemi iki ay sonra diye kandırmıştık

dişçi öldürmenin hafifletici sebepleri olmalı

elektrikli sandalyenin günümüze uyarlanmış daha bir acı çektiren torunlarıdır
    (son dorock, 23.07.2009 15:39)
  19. en çok korkulan yer.
    bak sinirlerim hopladı yine ve evet 45 dk sonra oturacağım koltuktur kendisi ayrıca böyle kurbanlık koyun gibi bir his bu ne lan.

(bkz: gidiyorum sözlük)
    (bkz: hoşçakal)
    (bkz: bye bye)
    (bkz: korkuyorum sözlük)
    (calico jack rackham, 15.09.2009 15:27)
  20. aslında çok korkulan bir yerdir, ancak gereksizdir.
    dişiniz uyuşturulduktan sonra aslında hiç bir şey hissetmediğiniz için, elinize iğne batmasından bile daha az acıtır dişe yapılan müdahaleler. öte yandan ben şahsen diş ağrısını çekmektense, uyuşturmadan bile çektirmeye razı olan birisiyim.
    allah diş ağrısı derdi vermesin.
    (banker yakup, 15.09.2009 15:38)
  21. babası dişçi bi arkadaşımın en büyük fantezi yeri olduğunu henüz öğrendiğim yer.
    babamın iş yerini göstereyimmi diye kızları kandırıp önce diş muayenesi edip sonra...(hasta doktor ilişkisine karışılmaz tabi). pazar günleri dişçi kapalı olduğu halde neden muayeneye gidiyoruz deyip gittiğini de öğrenmiş olduk tabi biz de.
    (stedimare, 15.09.2009 15:38)
  22. çarpık dişlilerin uğramak zorunda kaldığı ama hiçbir zaman erken kurtulamayacağı işkence aleti.
    ortodontist diş hekimi her seferinde 'şu kadar zaman sonra düpdüzgün olacak,çıkarırım' der ama asla söylenen zamanda tedavi bitmez. her randevuya umutla gidilir,tellerin gerilmesi sonucu oluşan korkunç acıyla eve dönülür,birkaç gün sadece çorbayla beslenilir (bkz: yaşamayan bilmez)
    o koltuk tüm lise yıllarının acılarını saklar. teller çıkar ama yıllar sonra bazen uğranır,yeni damaklıklar gelmiştir,geri dönüşü olmasın dişlerin diye onlar denenir...
    (kıl biber, 15.09.2009 15:43 ~ 15:45)
  23. çok pahalıdır.
    mesleğe yeni başlayanlar ikinci el koltuklarla filan açarlar dükkanı, arkalarında baba desteği filan yoksa

jinekolog koltuğundan daha az aksiyonlu, daha az fanteziktir
    (aylakmadam, 15.09.2009 15:49)
  24. genel olarak çok sıkıntı veren, toplumca sevmediğimiz bir koltuktur.

ama özel olarak baktığımızda çekinmeden oturabildiğim, korkmadığım ve kendimi rahat hissettiğim tek doktor koltuğudur. normal bir doktora benimle ilgili olmayan birşey için bile gitsem tırsarım ben, ama dişçi öyle mi ya.
    deri koltukta yatar pozisyon, duvarlarda incelenebilecek güzel resimler, aydınlık bir tavan. acaip bir durum ama gerçekten kendimi iyi hissettiriyor bana. ailece var dişçilere karşı bir rahatlığımız. kardeşimin dolgu sırasında uyumuşluğu var mesela.

belki çarpık dişlerim yüzünden yıllarca gittiğimden alıştım, belki arkadaşımın eniştesi olan yakışıklı adam benim doktorum olduğu için giderken hep mutluydum, belki de karı-koca mükemmel sıcak olduklarından ve beni çok sevdiklerinden ben de dişçileri sevdim hep.

sebebini bilmiyorum, hiçbiri ya da hepsi ama o diş delme aletinin sesi bile beni korkutamaz o koltuğa oturunca.

edit: dişçilere karşı geliştirdiğim bu rahatlık başka yerde sökmez. normal bir doktorun iğneyi meydana çıkarmasıyla gözlerim kararır, iğnenin sonunda kesin bayılmışımdır.
    (bridget jones, 15.09.2009 16:11 ~ 16:13)
  25. kabuslarımın başrol oyuncusu.
    mezar bile bundan daha sevimli geliyor gözüme.

(bkz: dentofobi)
    (applepie, 15.09.2009 16:21)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil