alman kargo şirketi. ayrıca
galatasarayın avrupa projesinin lojistik desteğini verecek olan firma. yurt dışı gönderimlerde tercih edilir genelde.
(bkz.
http://www.dhl.com.tr)
paskalya'dan 4 gün önce tatile giren güvenilmez kargo şirketi.
aslında bir amerikan şirketi olan fakat geçtiğimiz yıllarda deutch post tarafından satın alınan dünyanın en büyük hızlı hava taşımacılık şirketi
geçmişten gelen bir husumetim olmasına rağmen kurumsal müşterileri ile ilişkilerini görünce yumuşadığım şirkettir. müşterileri ile gerçekten ilgileniyorlar.
bir zamanlar reklam panosunda
der
ha
l sloganlı reklamı vardı.
deutsche post tarafından satın alınmış kargo şirketi.o yüzden
almanya ve komşusu olan ülkelere birşeyler gönderilirken iyi randıman verebilir, bakınız verebilir diyorum verir demiyorum; şahsi tecrübem
*.2 gün içinde gidecek zarf için 40
* euro isterlerken, süreyi bir gün yapmak isterseniz 60
* euroya çok kolay çıkartan firma.
bratislavadan çıkan paketi "acil" şeklinde en pahalı ücret ödenerek en geç 24 saatte gelmesini beklerken bi eşeklik sonucu paketi afrikanın güneydoğusundaki adaya yollayan ve beni sinir krizleri geçirten şirket.bakınız :
aralık 07, 2006 11:11 bratislava - slovakia gönderi toplandı
aralık 07, 2006 16:36 bratislava - slovakia gönderinin çıkış merkezi işlemleri tamamlandı
aralık 07, 2006 19:52 bratislava - slovakia konteyner çıkış noktasından ayrıldı bratislava - slovakia
aralık 07, 2006 20:53 vienna - austria konteyner varış noktasında vienna - austria
aralık 07, 2006 22:19 vienna - austria konteyner çıkış noktasından ayrıldı vienna - austria
aralık 07, 2006 22:19 vienna - austria gönderi transfer edildi vienna - austria
aralık 07, 2006 23:59 brussels - belgium konteyner varış noktasında brussels - belgium
aralık 08, 2006 03:29 brussels - belgium konteyner çıkış noktasından ayrıldı brussels - belgium
aralık 08, 2006 08:58 ıstanbul - turkey konteyner varış noktasında ıstanbul - turkey
aralık 11, 2006 18:23 reunion - reunion, ısland of konteyner çıkış noktasından ayrıldı reunion - reunion, ısland of
şekilde görüldüğü gibi 8 aralık günü elimde olması gerekirdi.bakalım ne olacak
öneri : sakın bu şirlketi kullanmayın,kullandırtmayın.ups falan varken hiç gerek yok böyle şeylere,bi daha da kullanmam
(mero, 11.12.2006 20:45 ~ 20:46)
yeni bir uygulama başlatmış şirket. bi hediyelik eşya kataloğu hazırlamışlar; yurtdışında yaşayan eşe dosta çay bardağı takımı, rakı seti, tespih, incik, boncuk, bok, püsür yolluyorlar sizin adınıza.
kısa bir süre önce, türkiye pazarında faaliyet gösteren ingiliz orjinli exel lojistik hizmetleri a.ş. yi satın alarak, yurtiçi karayolu taşıma pazarında önemli ölçekte söz sahibi olmuş şirket.
pakedinizi takip ederken pakedin vardığı bir noktayı size söylemez. ayrıldığı zaman şuradan ayrıldı der. paket bir yerden ayrıldıktan sonra ne olduğu meçhuldür.
küresel krizden nasibini almış dünyanın en büyük kargo şirketlerinden biri. çalışanlarının maaşlarını artık ups ödemektedir.